PAUS!

Lä va seg blogg.se kan var ibland men skit samma. Kom hem för en stund sedan från träning, stackars bakro blev misshandlad av mig haha. MEN tänkte berätta att jag ska ta en blogg paus, jag vet att de inte varar länge men jag säger till iaf. Nu kanske det varar länge. Har en massa prov jag måste plugga på och sluta vara lat. Bloggandet tar alldeles för mycket tid, ladda upp bilder skriva ladda upp i bloggen läsa igenom läsa andra bloggar oooohow... Så ni vet. Jag är tillbaka när jag känner att jag har pluggat tillräckligt till proven. Hörs! =)

Laddar kanske upp några bilder om det går...

Dagens klädsel


Sköna kläder är bäst till skoldagar. (kan inte plugga i jeans faktiskt, känner mig äcklig)
Leggings GT
Vit linne GT
Grå kofta med luva H&M

En vanlig skoldag

Sho brorsan, haha nä driver. Hej! (bättre). Har haft en ganska okej dag. Vaknade utav att Alma ringde mig, vaknade ganska sent så fick stressa lite men hann i tid till skolan ändå. Vi hade spanska första lektionen sen rullade det på som vanligt. Fick sms av Arnella, var tydligen nominerad förstod inte hur jag missa den där stora pappret på dörren hahaha. Alltså nominerad till litteratur saken, Merve och Petra var också det :) Lycka till alla... jag vill inte vinna haha. Har varit nominerad i nu ehm 4 år i rad? Och har fått priset en gång. Hoppas den som förtjänar mest får priset ♥  Hahaha svenska lektionen ägde. Vi läste upp något vi skrev sen Ahmed börja läsa. Alma sa att jag skulle kolla på hans fot sen jag ser hans strumpa är sönder och typ tre tår sticker ut HAHA!! Jag kan inte hålla mig, skrattade högt och tydligt :D Sen han sitter och skrattar också -.- Den gick tydligen sönder på morgonen stackarn. Så såg min dag ut, hur har eran dag varit? =)


Haha vet inte vad vi skrattar åt, vi skrattar ju hela tiden. Alma vet när hon ska ta bild ;)


Hahaah Toana...


Asia, Toana och Almin längst bak.


Så bra är jag på att rita!


Arafat sa att han hade gjort nästan alla frågorna i NO så ville se, blev helt chockad faktiskt. Inte för att han var klar med nästan alla frågorna, utan hans skrivstil... hm.


Hihi Elisabeth älskar mig och jag älskar henne =) Fett gulligt att ha mig som bakgrundsbild.


Mike och resten av klassen i bilder haha...


=D

De flesta bilder är tagna av Alma =)


Dagens outfit


Tråkig outfit jag vet, men mina outfits är alltid tråkiga;
Jeans från Salt
Vit kortärmad tröja från Gina Tricot

4#

Har tänkt på en massa personer idag hela dan.. speciellt en person. VARFÖÖÖÖR föööörsvinn!

Det har iallafall varit en helt okej dag. Dushade sen åkte jag till Rinkeby. Herrarna hade match. Ääälskar deras matcher haha dem är så roliga. Satt med Asena och Shaker. Sen gick Shaker. Alma kom och efter en stund blev det halvlek så vi gick ner en snabbis till lillan. Sen gick vi upp och matchen började igen. När matchen sluta hjälpte vi till med stolarna som vanligt. Haha Asena med en halfunktionerad hjärna. Hon sköt ett skott på korgen sen baam det kom på en liten killes huvud hahah skit gullig kille. Sen han ba;
Killen; eruuuu dum i huvet elllleeeeeer??
Jag; De va inte jag -.- (Asena gömmer sig bakom mig
Iallafall gick upp sen till farmor alla var ändå där.
Ska försöka göra musik läxan nu sen soooooova. Gödnight!

Dagens;


Haha efter matchen-Herrlaget

HAHAHA arnela du är så rolig ibland, MANEKENKA!

Besöket i Vasa Real;

Danae Amila & Nollan

Noely bakro

Nån dag sen när jag va med Quim och company;

Nollan&Lukas i kista

Quim Oliver och halvdöda Isak haha



Paulooooo

Bertilina

Isak Oliver Quim & Noely

Hoss Almovic igår;

Hähä =)

Hennes 1 meter långa julgran haha om inte kortare =D


...

nadiia om Dagens: aaaaha va de din tränare du satt me ?
ni skrattade o så kollade lite hahaha fett fin han e hur länge ska han träna er

Asena: Aa det var vår tränare, haha jaha. Han ska träna oss i 3 månader var det bestämt men vem vet vi kanske får honom som ass coach eller han kanske blir vår tränare... 


HP besatt som vanligt

Har inte gjort så mycket. Kollat på tv, lyssnat på musik och så. Trååååååk. Vill inte plugga vill inte göra något ska sätta på tvn och se på något roligt, omg igår satt uppe hela natten och kollade på Harry Potter min älskling, dör för filmerna jag svär. Ska säga till mamma att jag vill ha de två sista filmerna i julklapp :D (som om vi firar haha)

Nu ska jag se på tv sen lägga mig efter. Skola imorgon, har saknat lite faktiskt vet inte varför =) Godnatt ♥

Dagens

Sitter här och försöker lista ut om min lillesysters läppglans är godis eller äkta, haha! Den smakar socker och luktar jordgubb men det är något konstigt med smaken ändå, börjar känna mig dum nu. Kan berätta kort om dagen istället. Åkte till Kista med Alma och köpte svarta leggings sen gick jag till herrarnas match. Satt där med Shaker och Sabina och kollade på matchen. Snackade om cuper och sånt vi får se hur det blir. Shaker gick och Alma kom vi satt och kolla, de vann. Därefter gick vi för att lämna Sabina, tacos tacos haha (a)

Sitter här hemma och aa testar läppglans, jag tror den är äkta hahaha. Måste faktiskt plugga men orkar verkligen inte, jag vill spy när jag tänker på NO frågorna. Omg kan ingen =( Aja ska vila lite framför tvn sen börja med en ny fråga. Vill sooova...








Alma dog för den här ungen... vem skulle inte dö kolla vad söt =)

Alla bilder är tagna av min Almovic ♥


Every single day yes, i'm really missin' missin' you


Drog

Följde aldrig med dem till Kista.
Ska åka till Rinkeby nu. Vi hörs

Söndag

Vaknade precis. Vad bra jag har sovit asså skiiiit sköööönt. Ingen väckte mig, det bästa! Idag blir det inte så mycket som händer. Imorgon är det skola, ohnej =( Orkar faktiskt inte, men ändå. Jag måste åka till Kista en snabbis och köpa leggings sen ska vi till match i ungdomens hus och därefter vet jag inte vad som händer. Puss ♥


091129

Godmorgon :) Vaknade tidigt idag. Sov bra inatt haha.
Kollade på bumbibjörnarna med Nerma hehe sen har jag inte gjort så mycket. Ska gå upp snart och duscha mitt hår är skit äckligt. Och idag tror jag vi ska till kista sen blir det match i ungdomens. Aja har inte så mycket mer att skriva om så jag slutar här. Ciao ♥


Favoriten i New Moon!
Amajgash han är så het


11.04


Haha den gamla bloggen

HAHAHAAHAAHHA OMG har suttit och garvat sönder mig. Kollade igenom min gamla blogg.
Skit va jag har förändrats. Känner nästan inte igen mitt gamla jag. Fast det var ju inte så länge sen. Det va de här året. Va mycket man kan förändras på bara några månader. Och jag skrev som en riktig snorunge haha. Skrev inte ens punkt. Aja det är slut med sånt! Ni kan faktiskt få kolla in den fastän det är skit pinsamt.
kungsabina.blogg.se
Haha men ska låsa den snart.
Men ska nog lägga mig nu. Är skit trött och så mår jag jätte illa över alla kakor tårtor och skit jag ätit.
Aja gonatt!

Tips!

De blev ingen film. Vi skulle precis äta men mamma ringde och sa att dem redan va här. Så dem hämta upp mig.
Ska iallafall ge er lite blogg tips haha :D
Min underbara älskade vän Mona har fixat en ny blogg monahs.blogg.se! Haha älskling :) besök den ni kommer inte bli besvikna ;)

Och nu åter till filmtipset om New Moon:


GRRYYYYYM okej den va skit bra.
Den här filmen hade ännu mer kärleksdrama än den första
tycker jag. Sjuuuuuuuukt bra. MEN ja hade förväntat mig
att den skulle vara ännu bättre. Den va galet bra
HEEELT VÄRD ATT SE!

Innan jag lägger mig...

så måste jag göra det här...



Jag är fett lat när det gäller att plugga. Har hållt på med fråga 3 i åratal nu haha men den blev enorm, 5 delar, sjätte på gång. Så vi får se när jag blir klar med den men tror det blir idag. Duscha har jag inte gjort på länge =) Mina naglar är fula, ska fixa till dem lite. Och sen så behöver jag vila lite och se på tv. Ses!

Hoss Almovic

Hello sitter här med Alma hemma hoss henne.
Orkade inte sitta hemma längre behövde gå ut lite. Vi har inte gjort så mycket, kollat runt lite i facebook och så.
Aja nu ska vi kolla på nån film. Skriver filmtips när jag kommer hem =)
ciiiiiiiao!


Right now


Lite långt inlägg (a)

Juste skulle berätta till er om igår.

Skolan var som vanligt, lika rolig as always. Gick bara inte på första lektionen, vaknade precis när den började.
Så ja kom när randig tid började. Vi gick på promenad istället för att sitta inne och plugga. Det va jag Mona och Noely, Sara kom inte tror hon prata med rektorn eller något. Aso gud va roligt vi hade. Noely ville ta bilder asså hon bokstavligen tar sin mobil in i mitt ansikte. Sen hoppade hon upp på min rygg. Två ord. JAG DOG.

Sen fick vi höra att vi inte ska ha nån idrott. Skit skönt. Under tiden vi hade rast va vi nere i grottan. Quim och Oliver dödade mig dem hoppade på mig gooooosh.
Aja så vi hade bara So, vi kollade på några vulkan filmer. Och efter det hade vi Teknik vi kollade på nån film om.. minns inte men keff var den. Vi satt och rita på ett stort papper haha vi dog av garv, stackars Sara vi retar henne hela tiden :( När vi slutat gick vi ner till grottan eller jag Sara och Alicia gjorde det. Noely och Mona hade lektion. Så vi väntade på dem. När dem kom delade vi upp pengarna vi tiggt ute haha. Blev lite störda av Quim som försökte ta dem. Sen gick jag Noely och Alicia, köpte glass mitt i vintern haha.

Jag gick hem bytte om hade håret i världens fulaste boll. Försökte fixa fram pengar men iiiiingen hade så ja lånade av gulliga Alma. Gick med världens största steg till stationen. Tog bussen därifrån och sen kom Alma på bussen. Haha älsklingen hade gjort värsta äventyret på bara några minuter. När vi kom fram till Kista va de fuuuuuuullt det va folk överallt. Vi gick upp fick några platser till bion, tur vi hade asså.
Träffade på Zeineb Sara Meriem Lidia den andra Sara och Amy (stavar kanske fel) Dem skulle kolla på samma film. New Moon blev det. Ska lägga tips om den sen. Sen gick vi och åt omg vi åt 2 kebabtallrikar. Jag skulle kunna ätit en till tallrik jag va så hungriiiiig shit. Aja kom hem runt 11.

BOSÖN


Varm choklad


Tjejerna


Arnella Alma och Ayse (bror kolla vad snäll jag är, täcker ditt ansikte ;D)


Ayse och Esma, hahahahah asså de va tuungaa


Hahahaah


Påväg hem


28 november

Sho =) Vi har uppdaterat upp och ner de senaste dagarna men vi hade ingen blogglust. Jag förstår inte hur stor bloggarna orkar, eller juste lönen ;)

Min dag har vart helt okej. Vaknade 11 åt frukost kollade lite på tv sen drog jag till Damer u20 match. Synd att dem förlora med ca 20 poäng fast motståndarlaget var inte små dem där haha. Skit långa! Sen var det pojkar 95 match de förlora också tror jag nu minns inte. Satt i tid och Ayse bomba mig skämde ut mig tack vare henne hahahah. Efter matcherna gick jag till Alma, hon hade bakat choklad kaka :D Vi snackade lite också. Alma är jätte trevlig mot äldre, hon har grov respekt men att äldre inte visar det stör mig...

I alla fall nu ska jag börja plugga fast än jag inte har någon lust. Jag skjuter upp det hela tiden snart när prov pappren står framför mig kommer jag dö. Så bäst att börja plugga och det som gäller den här veckan tisdag och onsdag är flera timmars plugg på NO. Hjälp mig gud med NOn...


Nu är det SO som gäller.


Tråkig lördag

Bara för att jag har så tråkigt..

1. Vad heter du? Sabina Zahirovic
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Är rätt nöjd med mitt namn haha
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Indira
4. Vilket stjärntecken är du? Tvilling
5. Vilken årgång är du? 96
6. Vart bor du? Stockholm
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 1
9. Vart skulle du vilja bo? Någonstans i Sydamerika eller Usa
10. Vilken skolklass? 7an
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Vet inte
UTSEENDE 
1. Hur lång är du? Nästan 1.60 =D
2. Hur mycket väger du? jkfhsufenbh hahaha
3. Hårfärg och frisyr? Långt ljusbrunt
4. Ögonfärg? Bruna
5. Mest nöjd med? Vet inte
6. Minst nöjd med? Längden på mina ben
7. Skostorlek? 36
8. Glasögon? Nej
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Nej
FAVORITER 
1. Filmer? Coach Carter, Step up, Lejonkungen (hehe) och många fler..
2. Låtar? Har verkligen en miljon stycken, men en jag dör för är Luke & Q - Cops up
3. Årstider? Vinter & Sommar
4. Mat/dryck? Älskar nästan all sorts mat- Fanta
5. Djur? Hund
6. Färg? Svart vit & ljusblå
7. Parfym? Vet inte vad den heter
8. Tv-program? OTH, fresh prince in bel air osv.
9. Ämne i skolan? Lunch haha nej men Idrott&So
10. Sysselsättning? Skolan, vänner blablabla
KLÄDER 
1. Vad använder du just nu för jacka? Fjällis (inte den där jätte tjocka)
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta converse
3. Favoritfärg på kläder? Svart
4. Favoritmaterial på kläder? Vet inte
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Vet inte haha
6. Favoritaffärer? Har inga favoriter
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte så mycket
8. Favoritmärke? bajs
9. Vad har du för byxstorlek? 25-26 tror jag
10. Vad har du för tröjstorlek? 32-34 ibland 36
BLANDAT 
1. Vad heter din morfar? Ramo
2. Vad har du i din:
a) Jackficka just nu? Mascara, kajal, lipsyl, pengar, sl, ett halvt schema haha, massa papper, pennor..
b) Jobbväska just nu? Har ingen jobbväska
c) Handväska eller liknande just nu? Skolböcker
3. Vad är du beroende av? Mat maaaaaaaaaat maaaat
4. Vilket land kommer du i från? Bosnien
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Vanlig rutten nivea
6. Vad tror du på? Gud
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Islam
8. Vad köpte du senast? Mat hahahah
9. Har du nåt husdjur? Nej
10. Var bor du? Hatar att säga vart jag bor, Spånga -.-

Jadå

Godmorgon. Egentligen har jag ingenting att skriva om men jaja. Jag ska snart dra till Damer u20 match så vi ses efter. Har ingen blogg lust...

Hej hå

Godmorgon. Är inte på bästa humöret. Mamma tvinga mig gå upp så här tidigt på en lördag. Hon är fett irriterande ibland. Iallafall vet inte vad ja ska göra idag men min mormor och alla kusiner och ska komma hit idag. Orkar verkligen inte med dem nu.

Lyssnar på sugababes haha. Fett länge sen ja lyssnade på dem.
Aja måste börja fixa mig lite. Skriver mer under dagen. Ciao 



-

Va på bio idag. Tangenterna funkar lite men man måste trycka 50 gånger för att dem ska funka.
Skit jobbigt..
Orkar inte skriva, berättar mer imorn. Har iallafall haft skit roligt och omg ja åt två kebabtallrikar idag.. fast ja åt inte den ensam haha.
Aja ajde gonatt!

Händelser

- Bosön var skit roligt. Haha maten ägde tyckte alla och hoppas arnellas öga mår bra =( ♥ (hehe förlåt)
- Jag bytta mobil precis och jag döööööööör av hur allt kan vara så trögt!
- Jag måste plugga på SO nununu fast det är något som fattas, något som sätter stop för att plugga, men vad? -.-
- Jag kommer bomba bloggen med bilder, i framtiden jani.
- Jag måste åka till Kista imorgon och köpa svarta leggings, vem orkar? Men jag måste.
- Of, Bow wow brooor kolla videon. (han var liten då)


=(

fliiiiipp, sitter och överför lite grejjer fett segt kommer bli galen hatar mobiler bajs


...


Klar med matte läxan =)


Dags för träning.

aso guuuuuud


Påminnr om grklaand
mn måst tttryka på en knppp i hhuundraa år förr att d3n ska funkaa

Klar med svenska läxan



Next: MATTE!


adfgjklöäxbnmquiopå

min qngtn ä förörda hh faaaaaaarrrrrr ni något?
HHAHHA de går erklign int aattt sskria



skaaa på träning iao! hhhhhhh dd3

=)

Anonym om Utvecklingssamtal √: aso vissa har inte glasögon för dem skäms men du skäms inte fett modig due, o de passar dig skit bra om ja ska va ärlig o dem som inte har de synd om dem fegisar men va fårej att ha glasögon ?


Aa det är många som skäms för det, de kanske blir retade men jag har aldrig blivit retad iaf. Och jag har på mig glasögon för att min syn ska förbättras, jag ser ingenting. Hur kunde jag gå runt utan glasögon såhär länge haha vilken suddig syn jag hade på världen. Typ om jag inte har glasögon och jag är ute med tex Sabina då jag säger minst 30 gånger "Sabina vem är dem som kommer, vem var det som gick förbi oss, vem är dem där där borta." Då jag glor på folk hahahaha fett pinsamt. Hellre ha glasögon än att inte se något. Tack förresten =) /ASENA


Matte prov resultat

Hejhej!

Började 10 idag egentligen men orkade inte gå till idrotten så fick sovmorgon till 20 över 11, skönt. Åt frukost med mamma och snackade om allt och alla, älskar henne så mycket! ♥ Alma och Eda kom till mig så vi gick till skolan. Kort skoldag faktiskt, egentligen slutar vi 15.40 idag tror jag men vi slutade 14. Också skönt haha. Sista lektionen var matte och vi fick tillbaka våra prov (geometri!!). Jag kunde ju inget? Haha nää. Blev lite rädd när han sa du måste skärpa dig fast han drev ju bara. Fick alla rätt i A-delen och i B-delen fick jag bara 2 fel. Det fick mig på bra humör iaf =)

Bra att vi slutade tidigt idag, har god tid på mig att plugga fram till träningen då. Ska börja med svenska läxan som ska skrivas på datan sen gör jag kanske några mattetal och sen funderar jag på att bli klar med två frågor i SOn, provet närmar sig och jag ska visa att jag kan. Problemet är att jag är lat haha. NO oh 83 stycken och jag förstår ingenting. Alma vi måste plugga!


Vad skulle jag gjort utan din hjälp ♥

Naturliga skönheter




Amira idiot

Förlåt för att jag inte skrivit men Amira har fuckat upp vår data.
Hon spillde mitt vatten på halva tangent bordet så hälften funkar inte.
Kan tyvär inte skriva tills det fixas. Är på pappas data nu, han vet inte att vår data är halv sönder. Eller trasig eller vad man nu än säger.
Tänkte bara meddela er det ;) måste dra nu ciiiiiiao!

Blogg.se är arg

Inlägget här under skrev jag vid 5 tiden och den ville inte sparas? Skit irriterande så krigade ganska länge faktiskt. Jag kan inte plugga om inte jag har bloggat innan, känns jätte konstigt men blir mer inne i blogg grejjen för varje dag. Inte bra det =) Ska iaf plugga på SO och matte nu. Eftersom jag har matte imorgon så ska jag börja med matten. Vi får se hur långt jag kommer, började precis med kapitlet bråk. Skriver ett inlägg när jag har pluggat färdigt, c yaa =)


Utvecklingssamtal √

Det gick skit bra om jag ska vara ärlig. Godkänd i allt och han sa hur det går och så. Ligger mycket över G iaf. Så det var inte så mycket om det. Annars har dagen varit helt normalt. Vi tog spruta till svininfluensan. Asså jag var skiiiit rädd, har aldrig varit så rädd för spruta. Jag skakade allt haha, det gjorde inte ens ont -.- Sådär sticka gud vad mobbad jag är. Aja här har ni några bilder från idag iaf...


Tomii, på frukosten.


Lela och Tomas =)


Leila här igen.


Jamie och jag, båda två är trötta ser ni.


Mike, afro-poweeeeeeeer =D


Jätte suddig bild...


HAHAHA TOMAS!!




Almovic.






Haha Mike mördar blick och grejjer =D


--

Jag har utvecklingssamtal 16.00 så hinner inte skriva om hela dagen. Skriver när jag är tillbaka, wish me luck =)

Oj hittade bilder från idag...


Här har vi "maffian", gissa vem =)


Hahaah...


Märkte att jag ser jätte död ut i skolan, förra året wiho fixade mig varje dag... för ingenting hahah keeeefff.


Dem smartaste i klassen *host host*


Läste samma mening 30 gånger, varje gång jag trodde läraren kom in. Kinesiska muren byggdes år blabla fkr och var en av världens längsta murer lalalal haha.


HAHAHAHAAHAHAHHA MIKE SÅ TUNG :D


Trött

Jag orkar inte plugga mer på orden till spanska, har världens huvudvärk men kan nog det mesta. Imorgon vet jag inte ens hur dagen ser ut, mamma har tydligen slängt bort schemat? -.- Ibland är hon konstig som den där gången jag kriiiiigade för att få in snören i mina shorts och det hade gått in lite hon drog bort hela framför mina ögon jag ba O.O hahaha, älskar henne =)

Men detta måste göras imorgon efter skolan...
Göra den 3de frågan klart i SO.
Göra några sidor matte om jag hinner.
Ojuste, ingen träning. OKEJ... SKA PLUGGA SÖNDER IMORGON ;)

Och i helgen måste vi börja plugga på NO, jag och Alma alltså. Tänk om hon inte förstår heller? Helvete då.


Hahaha 6an, tider.

En äkta människa


Jag älskar dig så mycket kusin, du betyder otroligt mycket. Tatli bela ♥


Tack

Tack din jävel, fyfan vad du höjde min självförtroende när du försökte sänka den. Från och med nu allt har förändrats. Du ska inte ens få känna känslan över att vara stolt över mig, du ska skämmas istället. Exakt allt har ändrats, ska satsa som en jävel på skolan och basket. Vi får se vem som kommer skämmas idiot.

Mer jobb ger mer färdighet

Nu har jag suttit länge framför datan. Har också fått huvudvärk. Men måste plugga off :( Spanska läxa till imorgon sen kommer 2 prov på SO och NO. SO är det 10 frågor och NO 83!!!!!!!!!!!! 83!!!!!!! OMG KOMMER DÖ. Jag fattar ingenting från NO, ingenting... jag sa också så om geometri. Dags att få lektioner från Alma igen kanske? Det är bara hon som lyssnar på lektionerna.

Ändrade planer ska dra till Alma, Sabina är där så vi ses efter. Plugget har jag inte glömt!


VÄRLDENS BÄSTA!







STOR KÄRLEK TILL DIG ♥

Bilder från träningen...


Sabina i rött, jag i vitt, Lejla i blått osv osv haha.




Hahah kolla på Merve skiiiit söööt, hon ser ingenting precis som jag :D Så ser jag också under träningarna.


Älskar dig knäppis =)


Oohh den här tjejens bitch attityd dödar, älskar dig bosnie jävel ♥


Hahah driver lite ;)


Fett söt Sabo där :)


Egoo..


En till...


Hahahaah okej det räcker!


Förändring från dag till dag, kefft

Igår
Bredbydagen som sagt, skit keff den här gången ärligt talat. Annars brukar det var skit många föräldrar och många klasser som säljer saker men iår pallade inte något såg det ut som. Vi hade matte lektion inför föräldrarna osv. Inget värsta, sen gick jag och Alma till Arnellas träning. Haha skit tung tränare, sen gick vi till min träning. Årets roligaste hahaha. Vi skulle ta returer sen man skulle stå på två olika kö sen Shaker skjuter och vi ska kriga för bollen, en mot en. Tanja och Merve är krigareeee, skit bra. Roligaste var när det var min tur sen jag ser alla ställer sig sist ingen vill möta HAHAHAH jag dooooog, vi är skit rädda för varandra. Sen typ Shaker var försvar på mig asså 3 försök han tog bollen från mig sen 4de jag kunde iaf gå förbi. Men 5te jag vet inte vad jag gjorde det var iaf nån fintt asså han ramla på marken om inte jag dooooooooooog. Haha älskar dem :)

Idag
KEFF DAG BRE, utvecklingssamtal imorgon om det ens blir nån. Jag hatar att vara uppkäftig mot äldre men ibland man måste försvara sig, jag tål inte när vuxna skriker det är bara så. Men märkte att jag är ganska orättvis och orättvisa är det jag hatar mest. Jag har aldrig varit uppkäftig mot mina tränare jag har haft hittils. Inte ens en enda gång, respekt till topp vad fan. Men lärare gud vet... de förtjänar egentligen mer respekt. Ska tänka på det nästa gång.


byebye

Aja orkar inte skriva så mycket mer.
Imorgon är det ingen skola typ.
Vi har något som heter Sri Lanka dagen, tror jag berättat för er vad man gör den dagen.
Man samlar pengar och blabla sen skickar vår skola det till dem där i Sri Lanka.
Ajde ska sova nu gödnight


Gaamla tider

ÄGGAD!

Jag och älskliiiing =D

HAHAHA Johannes luta sig ner för att plocka upp gräs sedan kasta det på mig..

Hahahah saknar er galet mycket allihopa! juste, everybody där har ni Andi i långt hår!

Förstår inte hur dem kunde stå bredvid mig.. JAG STANK BAAAAAAAJS!
HAHAHA OMG KOLLA GABBE JA DÖÖR

Asena Merve i sin swedie tröja, jag Jamie och Micho kortis :D

ÄÄLSKAR ER!


Dagens skööööööning


Haha hörde den nu för första gången. Och den va galet bra

Bobo Bear

Haha glömde uppdatera. Mitt internet är fuckt up men ska försöka skriva snabbt snabbt innan det stängs av.
orkar inte berätta om igår var med Asena.
Idag har det varit en skit rolig dag haha :D
Skyndade mig till skolan på morgonen började 9.15 Vanliga lektioner inget speciellt.
Hade ingen musik så vi hade håltimme i nästan 2 timmar skööönt. Åkte ingenstans Sara måste alltid hänga i grottan..
Noely och dem slutade mycket tidigare än vad vi gjorde. Hade SO sen bosniska haha det va längesen =) men det va Isak som tvinga mig dit.
Gick hem direkt efter utan Isak till sällskap :(
Sedan efter en stund skjutsa pappa mig och Nerma till u-hus. Träffade Asena och Alma där, tog en sväng till grillen haha jag vet ganska opassande om man ska på träning direkt efter men vi va hungriga (a).
Aja vi hade bästa träningen. Skiiiiiiiiiiiiiit rolig. Haha vi tränade på våra keffa returer. En flög hit den andra dit asså det va galet roligt. När Asena och Belma skulle köra dem skulle blockera ut varandra, kom Asena daaaaaaaaaaash in i Belma. Omg jag har aldrig garvat så mycket åt Belma i hela mitt liv. Hon ba till Shaker; MEN JA FLÖÖG JU :O:O Hahaha sköna jävel.
Amajgash har skrivit skit trögt och min internet har inte gått bort :D och ett väldigt långt inlägg oj oj.
Ska avsluta här skriver kanske ett inlägg senare. Adios!


Jag garvar fortfarande åt den här bilden hahah =D

Ingen ork

Pallar inte skriva nu är skit trött ska äta och duscha sen lägga mig. Berättar mer imorgon om idag, haha världens roligaste träning asså. Vi dog av garv. Natti =)

:D

Ojjjjj såg inte att klockan va så mycket.
Måste åka nu, skriver när jag kommer hem.


SEG

Har inte gjort något, ska städa i garderoben lite snabbt sen dra till skolan. Ses typ.. efter 8. ♥


HAHAHAH BÄÄÄÄSTAA!!


HAHAHAAHAAHAHAHHA SÅ FUCKING TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNG TJEJ ASSÅ OMG JAG DÖÖÖR HAHAHAHAHA!



 

.

jag ser hur glad du blir när jag pratar med dig, när jag ler mot dig och skrattar med dig...
men komigen du måste också bevisa saker, visa att du har förändrats.


Ja ni...

Längesedan jag skrev ordentligt, nu har jag iaf lite blogg lust ;) Kom hem för en stund sen från skolan. Vi har hålltimme fram till klockan 4 sen börjar bredbydagen till klockan 6. Vi ska ha lektion! -.- Alltså för föräldrarna, skit roligt haha ska inte säga till mamma orkar inte. Eller hon kommer inte ens komma, hon kommer gå till min lillesyster tror jag, bättre...

Ska passa på att städa lite, garderoben osv osv nu när jag har tid. Sen kanske jag pluggar också vet inte. Borde sova lite, vaknade 20 över 6 :( Kunde inte sova nått skit igår kväll. Aja skriver ett inlägg om nån minut, ses!



Ojuste matchen igår i Vällingby... vinst :)

Chevere


Har duschat nu. Ska bara ta på mig sen åka ner till Rinkeby.
Har inte heller nån lust att skriva i bloggen. Så jag skriver när jag kommer hem.
Ciao

JAG OCH BASENA ÄR BÄST

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA OMG JA DÖR AV GARV HAHAHHAHAAHAHAHHA
HAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAAHAHHAHAAHAHHHAHA OMG HAHAHAHH
ASENA KAN GÖRA MIG PÅ PSYYYYYYYYYK HUMÖR ASO HAHAHAHHAHAA
I LOVE YOU HAHAHAHAH ASO HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHH
AMAJGASH JA FÅR GÅSHUD HAHAHA FY FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN DÄR JÄVELN
HAHAHAHHAHAHAHHAHAH ORKAR INTE MER HAHAH JÄ'VLA BAKROOOO ASENA
HEJDÅ


Svar


..- om 091121:
sabina har du ig i något ämne ?
hure du som person irl, e du kaxig ?
va skulle du gjort om någon kaxades mot dig ?


Ja faktist det har jag skäms lite över det. Och det är min första gång nu under alla mina skolår som jag fått IG i något ämne. Har IG i No, orkar aldrig lyssna på min lärare när han pratar. Sen så har jag nästan IG i matte och teknik. Asså min lärare skrev på mitt utvecklingsamtal papper att jag både fått IG och G på matte och teknik. Men ska försöka förbättra mig och få G på alla de tre ämnen.
Som person vet jag inte hur jag ska beskriva mig har alltid haft svårt med det.
Och nej jag är inte kaxig. Bara när jag behöver vara det. Jag är jätte snäll mot alla och hur trevlig som helst. Är väldigt social av mig så jag har inte så stora problem med att prata med folk jag inte känner. 
Om någon började kaxas mot mig skulle jag kaxas tillbaka :)  


:@

GUUUUUUUUUUUD VA IRRITERANDE FOLK KAN VARA PÅ SMS
SITT INTE ELLER VAD NI NUU ÄN GÖR OCH DRIVER MED MIG OM ATT NI ÄR VISSA PERSONER
OCH SEN SKRIVER HORA TILL MIG JA VET INTE VAD
VAD HAR NI FÖR FUCKING RÄTT ATT KALLA MIG DET JÄVLA AMATÖRER FUCKING KUKSUGARE
SKRIV INTE TILL MIG TROR NI ÄR ROLIGA ELLER NÄR NI GÖR SÅ CP BARN

alå

Har ingen lust att blogga så skriver när jag har lust.

-

Orkar inte skriva tyvärr, ska fixa mig sen möta Sabina eller något. Vädret är kallt med sol, hatar...


Bjuder på denna..

..innan jag går :)


13.29

Har städat rummet lite och kollat på en massa bilder. Ni vet skolfoton och sånt. Haha kollade på några från Bredby. Shit va roliga vi såg ut då. Saknar dem tiderna :(
Ska börja fixa mig nu behöver egentligen duscha mitt hår men hinner inte.
Det är tydligen match idag så jag och Asena ska dit och kolla. Vi som skulle vara lediga idag -.-
Aja vi hörs!


Saaaaaaaaaaaaknar

091121

Godmorgon sunshines. Skulle egentligen vara i Kista nu med Noely och company men jag vaknade nog lite sent.. hehe.
Dem från idol ska dit. Men jag har ju redan sett dem så det gör inget :) Haha och ni vet ju varför Noely redan är där. Hon dööööör för Rabih. 
Och ni som missade chansen att se dem i Kfem i Vällingby åk till Kista och se dem nu =D
Aja ska lägga mig en stund och Lyssna på Chris Brown-Froze haha har fastnat på den.
Ciao!


SAMMA LOOOOOOOOOOOOOOOK...

Omg upptäckte något coolt precis, asså Sabina du måsteee seee du kommer bli O.O eller du kommer säga va mobbad due asena men det häre coolt när man tänker efter :O

GODNATT

HAHAH NIE ROLIGA


LALA om
Jadå: kan du så där värsta fusken man kan använda i prov lr ngt, kan du säga ngra nte för jag ska använda men endå e lite nyfiken :D:D


Före första haha det är inte bra att fuska de bara skämmigt har jag förstått! Eller jag visste det men skämdes inte nu man skäms lovar. Det roliga är att jag kommer på allt fusk när jag har tråkigt och vill busa. Jag är så, busar alltid överallt hur som helt var som helst, skolan hemma ute överallt.

En dag i engelska lektionen kom jag på fusket: pappret bakom elementet. HAHA. Du sitter hemma och skriver väääääärsta svaren till frågorna. Nästa dag innan provet lägg det bakom elementet sen sätt dig vid fönstret och byt papper :D Det är upp till er att göra men gör inte de barngrejjer. Kom på det i 6an. De onödigt att fuska, okej om man har stödord som man inte får ha också men aa... upp till er. Fast min hjärna är full med sånna saker hahah nån dag när man har tråkigt kommer det bara upp, borde koncentrera mig på bra ideer istället för dåliga hehe (a) Men har aldrig fuskat såhär och har aldrig fuskat i 7an. Bara i 5an o 6an haha.  /asena


PJDGFPKLG

Ska snart lägga mig men orkar inte. Har inte ens duschat, fett lat jag är. JAAAAAAOOOOOOOOOOOOO omggggggggggggg skit trååååååååååååååååååååkigt. FB SUUUUUUGER VARJE DAG SAMMA SAKEEEEEEEEEEEEER.

Okej flipp, juste Leeeeeila ingen match imorgon jag såg lite fel :P HAHAHAH BÄSTA...

Shaker: Samling...
Merve studsar runt...
Shaker: Merve?
Merve: Va? Ahaaaaaaaaa ojjj!
Eda: Asså du vet hon har SYN och HÖRSEL problem :D
Shaker: Aaa jag förstår :P

HAHAHA känner ni någon som Merve så har ni tur, hon äääääär så jävla rolig.

I'm gonna make a change

Haha gick faktiskt ut från toan för länge sen. Men behövde ta en rundtur till köket också :D
Soooooom sagt eller som Asena skrev stötte vi på världens gulligaste hund.
Asså ni förstår inte Asenas rädsla för hundar hon spraaaaaaaang till andra sidan gatan, fan jag har aldrig garvat så mycket åt henne. Men iallafall mamman pappan eller vad man nu än säger kom och hämta upp hunden.
Vi skulle få belöning men aja vi fick inte haha hängde inte med där när dem stod och snackade med mannen.

Aja innan det var det träning. Haha fick killiontals slag av allihopa. Fick Asenas armbåge i ansiktet AJ! Sen Merves hand i ansiktet haha började blöda lite från läppen. Och sen råka jag slå mig själv 30 gånger med bollen.
Skoldagen var helt okej. Gick inte på första lektionen. Vaknade sent. Under hela dagen var jag totalt död aso verkligen död. Hade ingen lust att göra något. Va på ett irriterat och ja ni vet sånt där humör. Fick i mig lite skratt när vi satt nere i grottan med alla typ. Gabbe satt och berätta lite historier haha han är så fucking rolig =)
Aja nu blir det film. Måste lugna ner Amira haha hon har tjaffsat med någon.. Dem är så fucking gulliga, aja ni fattar inte men jag lägger in filmtips senare. Hejdå så länge

Bilder från igår;

Mona Noely & Sara. Jag berätta ju igår att vi fick vara jourer och städa haha de va roligt faktiskt :D

hahah asså det var verkligen kaoooos här inne. Det låg en fucking tallrik på en stol med en massa mat på.
Sen när Mona drog ut stolen baaaaam allt ramla ner. Folk kan inte ens lämna tillbaka sina tallrikar dem lägger dem på stolarna eller nere på golvet. Vi stod och garva sönder åt det där.

Ni skulle ba sätt hur fint det blev efter vi städat alltihop. Borden glänste okej gläääääänste.

Bilder under dagen från igår;

Sara stod och dansa för oss haha

Lite mer dancing av Sara

Bakro hähä looove you!

Arin pluggar på golvet

Och sist Lukaz haha han älskar att stava sitt namn med Z på slutet istället för S
Han säger att det är mycket kattigare haha gullunge


HUNDEN =)

ASSÅ FUCKING BLOGG! SKREV EN HISTORIA OCH DEN GICK BORRRRRRRTTTTTTTTTTT!!!

Men men träningen var slut så jag Sabina Eda Nerma och Merve var påväg ner för svandammen. Där ser vi en hund som springer vilt, den var skit söt egentligen men jag+hundar= KATASTROF! Alla vet hur rädd jag är för hundar så jag sprang över gatan mellan bilarna allt till andra sidan, sådär skrikandes haha. Sabina stod och dog av garv medans dem andra flippade lite smått. Men sen när jag var på andra sidan igen så sprang den mot mig IGEN omg jag kastade mig till andra sidan, var nära på att bli överkörd av en moppe haha. Sen kom några killar ungefär lika gamla som oss kanske två år äldre. Dem klappade och sa typ komsi komsi till hunden. Och de var några meter bort från den. Så hunden började springa mot dem. Gissa vad det hände? De la stööööööööööööööööööööörsta rushen till KINA! HAHAHA. Fan vad vi skrattade. Så vi bestämde oss att hitta hunden sen hittade vi den. Jag satt och ringde polisen, jävla aina de kopplar från station till station jag venne vad fick prata med 10 olika personer sådär swedie, piuuff jobbigt haha. Men efter allt snack med polisen så hittar vi mobil nummer till hundens matte. Vi ringer direkt och kvinnans man kommer och hämtar hunden. Han erbjöd belöning och sånt men vi tog inte emot, vart är våran utländska uppfostran? Vissa svenskar som tycker att vi är så ouppfostrade. Han såg iaf att vi var svartskallar haha. Hunden var iaf galet gullig och den var tjej, vi som trodde den var kille? Av vissa skäl HAHAHAHA. Sen drog vi iaf heeeeemåt ;)




Ni vet sånna där hundar som har lugg 3 m det ser ut som om de inte ser något, naaaaaaaaaaaaaw så gullig.


LAAAAAAALA

HAHAAH SABINA E SJUK I HUVUDET, sprack du eller :P

Träningen var skiiiiit bra som vanligt. Nu ska jag iaf duscha snabbt sen kanske jag berättar om vår äventyr med polisen och hunden hehe :D

JAAAG SPRICKER

OOOOOOOOMG JA ÄR SKIT KISSNÖDIIIIIIIIG KOMMER OM NÅGRA MINUTER CIIIIIIIIAO

En svår läxa...


Min lillesyster är jätte lat, hon gör aldrig sina läxor och sitter framför tvn/datan 24/7. Asså hon är verkligen besatt av tvn haha. Så jag som storasyster måste få slut på det så hjälpte henne med hennes "svåra" läxa. Man ska skriva ord som innehåller bokstaven O. Haha hennes skrivstil dödar, skit snyggt. Men har lärt henne att hon ska skriva mindre och alla namn börjar med stor bokstav. Hoppas hon kommer ihåg det jag sa. Nu ska jag till träningen, puss! ♥


201109

Hejhej.

Idag har det vart en såndär dag då man är stolt över något bra man gjort (a). Tex matte provet. Det gick skit bra, jag som inte förstod något och sånt ni vet? Jag låg sist, jag jobbade inte för jag gav upp och jag lyssnade aldrig på lektionerna för jag inte förstod. Den sista veckan innan provet alltså den här veckan krigade jag verkligen för att förstå något och jag lyckades faktiskt, jag förstår det mesta. Nästa del = bråk. Nu ska jag hänga med från början. Förutom matte provet har dagen varit helt vanlig, dock slutade vi tidigare. Vi såg på en film som jag inte förstod något utav och den var svart vit. Haha lite rolig iaf men inte så överdrivet mycket som Långben skrattade åt -.- Nu ska jag äta sen vila lite och senare dra till träningen. Har hela helgen på mig för att plugga på NO och SO... inte säkert.


Tråkigt i slöjden.


Mewan pluggade matte i slöjden också...


Haha vad glaaad :D Skit dålig bild, det var mörkt :)


Mike chillaren =)

Jadå




Anonym
om
Vill inte byta!!: vad brukar du få oftast på förhör i språk ? tex engelska franska turkiska eller något du vet :)

Jag brukar alltid få bra i förhör. Turkiska har vi inte ens förhör, eller ingen läxa alls. Vi brukar läsa skriva och prata för det mesta. Och sen så går jag i spanska inte franska. Tex sista förhöret i engelska fick jag 0,5 fel, jätte onödigt! (stavade naples istället för Naples, det var tydligen en stad i Italien -.-). Och i spanska var det också ett halvt fel :)

Och nej jag har aldrig fuskat på förhör, de lätt. /asena


Yeah


Jag Mona och Noely fastna på den här låten idag i skolan haha =D
Först vi hör den sen vi kan inte komma på vem det är som sjunger den sen Sara från ingenstans..
DEE DEN DÄR DAVID GUETTA :D

Plugg

Sitter vid pappas data just nu. Försöker hitta fakta och bajs om baksida lår haha en grej jag ska redovisa om imorgon i idrott.
Träningen var helt okej. Shaker dök aldrig upp. Han skulle ha utvecklingsamtal med en elev i skolan han jobbar i. Men aja vi hade Ayse och Arnela istället. Har verkligen skit ont i mitt ben eller snarare mina ben. Nu gör det ont i båda. Hoppas jag orkar springa under matchen på söndag.
Men nu ska jag fortsätta med plugget.
Bye


Ciao

Måste packa träningskläderna nu sen dra till träningen, oj Sabo får man inte glömma...
Shaker kommer iaf sent sa han så aa vi får ta över träningen, yeah (;

Dagen i bilder...


Vi hade idrott andra lektionen på morgonen. Alltid lika galna kan jag säga och här är självmordsbombaren Ahmed Siad :) (repen är "bomber")


AHAHAHAHAH asså ni skulle sett honom han ramla ansiktet före in i mattan. Säger bara en sak, AJ! -.-


Arafat första människan som kan göra det här? Eller ingen orkade faktiskt... Ojuste, Jamies fötter fastnade där inne i ringarna -.- Han fick panik haha.


Tejp drottningen och tejp kungen ;)


Asså Jamie äääär sjuk hahahha! Det var något i svenska lektionen men tror det var såhär typ...
Petra: Det är verb.
Läraren: Näej...
Jamie: Jag vet jag vet!
Läraren: Aa Jamie...
Jamie: DET ÄR VERB! :D
Sjuuuuuuk haha.


Fick ha skoskydd, tror ni jag orkar ta av mig dem HÄR SKORNA?! Tre timmar pågud. Haha det roligaste är att man glömmer att ta av sig när man ska ut på rast tex som sjuka Jamie :)


OUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!


OOOOUUUUUUUUUUU!! Vååår leeek :D


All falls down

Hello. Har städat rummet och det ser fint fint ut :) Snart ska jag till Rinkeby men ska skriva lite först.
Skolan va skit rolig idag. Det började med svenska. Vi läser en bok som heter Isdraken. Den är rätt bra om jag ska vara ärlig. För er som gillar att läsa ett litet tips.
Resten av lektionerna va helt vanliga och som vanligt ska vi göra en massa sjuk grejer.
Under mentorstiden och engelskan fick vi vara jourer. För er som inte vet vad det är så är det dem som städar alla bord i matsalen efter att alla ätit. De va skiit roligt haha. Vi gjorde det verkligen skit rent och efter vi städat fick vi lite godsaker :)
När vi va klara chilla vi lite i grottan, va lite trötta.

 Sen gick vi upp till lektion vi hade ändå vikarie så. Spanska hade vi. Vi fick gå lite tidigare vet inte varför. Och sen skulle vi ha NO men det va inställt eller vi som redan gjort NO provet behövde inte gå. Sen fick vi höra att någon skulle komma och slå Alicia.. dem ringde upp personen och snacka men tjejen kom aldrig. Så vi väntade på att 7c skulle sluta vet fortfarande inte varför vi väntade på dem i en hel jävla timme. Aja när dem slutat gick vi alla till stationen åkte ner till spånga station gick av där och så gick jag in på en annan buss. Och nu är jag hemma :)
Iallafall sjuuuuuukt rolig dag.

Lägger in bilder senare Nerma behöver göra nån läxa på datan.
Vi hörs!

-

Har ingen lust att skriva tyvärr, ska sova lite sen träning.

Alarm

Oj, klockan är ju över 12. Är bara lite trött men huvudvärken börjar komma sakta sakta, dags att lägga sig kanske? Ska vakna tidigt imorgon så jag inte stressar. Jag somnar till min favorit låt Keri Hilson - Knock you down och vaknar till den. Nej, jag somnar om till den igen! Haha keff, måste byta larm signalen. Jag minns typ i 6an jag hade en låt jag verkligen gillade, Akon T.I 50 Cent alla sjöng sen bara för att den väckte mig jag började hata låten, så fort jag hörde den blev jag galen hahah och det var sent för att byta låt :)

Tänkte platta håret, nu när jag plattar det blir fult resten av dagen förut det var platt i 3 dagar. Nej nu räcker det, godnatt bloggen =) 


Haha tider, Ahmed helt chockad :P

Bilderna från idag


William

Quim & Sara

Sara banana

Såhär såg det ut först i Kfem

Ovanför oss

William & Quim (kim)

Rabih, har en massa andra bilder på dem andra idolerna men orkar ej lägga in dem
Dem blev ändå keffa.

Rabih igen

Alla på scen, okej haha man ser inte alla men några ser man :p

Vikarien Chin Wing haha :)

hahahhah gullunge. Kolla hur roligt vi kan ha på lektionerna =D


Japp en galen dag

Kan berätta lite nu.
Skolan var som vanlig. Hade idrott först, gjorde inte så mycket har skit ont i mitt ben. Efter det hade jag spanska men gick när halva lektionen hade gått. Behövde gå till tandläkaren. Haha dem där gummorna va skit roliga och jätte trevliga. Jag hade på mig mina stora runda örhängen. Dem tyckte dem såg skit roliga och coola ut haha asså jag dog av garv. Sen mixtra dem med min tand fick en fet bedövningen. Sen gick jag tillbaka hade några lektioner. Sista lektionen var roligast vi hade en vikarie han heter Chin Wing från Kina. Haha han va skit rolig. Han lärde oss hur man säger Ät bajs på kinesiska :D Sek si. Och sen hade jag och Lukas lika roligt som vanligt :)

Efter vi slutat kom Amila och Danae. Sen åkte Noely, Mona, Sara, William, Danae, Amila, Quim och jag till Vällingby. Vi skulle ju kolla på dem från idol. Haha jag och Mona va helt borta ingen av oss vet vem dem där är Towe, Reza ja venne vad. Men NOELY OMG! hon döööööööör för den där Rabih. När jag säger dör jag menar döööör. Hon började fucking gråta. Hon gick runt och skrek RAAAAAAABIIH RABIH OMG RABIIIIIIIIIIIH!!! Hon stod och grät framför honom han kollade på henne skit gulligt och gjorde sån där släng puss åt henne. Efter dem slutat sjunga och föreställningen va över satt dem i ett hörn och skrev autografer. Vi tog inga eftersom kön va 98348 kilometer lång. Sen såg vi Emelie hon hade fångat Rabih's keps haha Noely stod i chocktillstånd ett par minuter. Efter det hela gick vi in snabbt till donken köpte glass sen vidare till Stationen. Träffade på Sara Nora och Mimi där. Snackade lite och så. Sen gick jag hem.
Kollar på prison break som vanligt efter ska jag soooova är så fucking trött har haft en lång dag i det här gulliga vädret ute.

Iskall

Vaknade precis, somnade på soffan. Min mamma är galen asså hahaha bara för det är hennes "plats" hon drar täcket från mig sen jag sover ju det kommer en såndär iskall känsla jag fick fucking chock hon står där och glor på mig: GÅÅ UPP DE MIN PLATS!! Ibland är hon galen haha.

Det var bra att hon väckte mig iaf. Måste plugga på engelska förhören till imorgon. Sen får vi se vad det händer.


Från kusins student, fan va kul det var :D

..

Säger bara än så länge att jag haft en galen dag.
Berättar mer sen.
Ska lägga mig nu och försöka rensa tankarna.

RIP

Känns fel att vara glad nu.
Hörde idag under skoldagen vad som hade hänt.
Är otroligt ledsen för det.
Kan tänka mig hur bredbys åttor mår.
Och hur ledsna dem är.
Sådana här saker händer oftast när man som minst anar det.
Vill bara säga Rest In Peace Bengt Hedström
Hoppas du har det bra där uppe.

Jag och mamma försökte göra donkens muffins...


Mc donalds är mycket godare-.-

Dagens planer

Varje gång jag planerar något går det åt helvete. Får hoppas på att detta sker iaf...

- Äta (nu!)
- Städa
- Tvätta mitt överdrivet äckliga hår.
- Torka håret (kanske platta)
- Ta på mig osv.
- Åka till Stan med Alma.
- 2012 18.00.

- Blogga.
- Plugga direkt på engelska till imorgon.
- Sovish.

Falsk värld med falska människor

Dagen har gått snabbt eller inte? Vet inte. Allt var upp och ner. Det kändes som en dröm. Ni vet när man gör något fast sen glömmer och tror att man har drömt om det? I lektionen kom jag på att jag hade drömt om en kattunge. Sen att det var avslutning och att läsåret hade gått fort. Sen från ingenstans hör man att någon har dött... vilken konstig värld. En dag finns man nästa dag är man borta. Aja, vi står på tur allihopa. Jag kan inte försäkra mig om att jag ska leva en minut till i världen. Gud vet.

Ni får se bilder istället, för ingenting speciellt har hänt idag förutom allt konstigt.


Den här killen får liv i en människa lovar, bästiiiis livet ut!


Katchibom eller va den heter haha, Michel och Toana.

Bilder på mig och min andra bästis (a)


Hahah asså vi kan inte vara normala.




HAHAHA.


Fick skolfotot idag, omg blev sååå glad älskar att kolla på skolfoto. Klassen blev perfekt (;


RIP

Vi kan börja med det här, eftersom det var dagens händelse...
Vila i Frid Bengt Hedström ♥.
Jag vet inte så mycket om Bengt, förutom att han var en bra matte lärare men det sänker iaf humöret när man får höra att nån har dött. Sånt är tråkigt oavsett om man inte känner personen så bra. Vila i Frid!


Swish

Vi kollade aldrig på film. Istället fastnade vi på shan the man hehe man får aldrig nog av honom :)
Har inte gjort så mycket. Har suttit för det mesta med Nerma och skrattat bajset ur mig.
Hon kan vara riktigt rolig ibland.
Imorgon blir det antingen bio med Asena och Alma dem vill kolla på 2012.
Eller Vällingby med Noely och Mona dem från idol ska tydligen komma dit. Och Noely döööör för den där Rabih.
Jag däremot är helt ointresserad av Idol. Gillade programmet förut eller jag doog för programmet förut :D men not anymore.
Aja vi får se. Ska fortstätta kolla på prison break nu ciiiao!


I loooove you!

*Glad*

Pluggade lite matte precis. Börjar bli glad asså :D Förstår mer o mer, undrar hur det kommer gå på provet. Kom precis på att vi har spanska läxa till imorgon men hade inte böckerna med mig så Alma skickade orden via sms. Så nu ska jag sitta och plugga på...


Matte prov snart

Har blivit friiisk :D Haha nä men har blivit mycket bättre. Jag vilade skit länge sen gick jag ut lite med Alma, behövde frisk luft. Och sen kom vi hem och pluggade på matte, skrev av lite anteckningar som behövs till SO. Det var inte lite hehe. Efter det gick Alma hem sen smsade kusin och sa att jag skulle komma till centrum. Så jag träffade Alma på vägen och gick till centrum och lämnade hennes jacka. En sak: JÄVLA BÖG :). Och sen drog vi hem. Inget så speciellt. Ska iaf till skolan imorgon, måste.

Måste plugga nu på matte, Alma gav mig läxa haha :D Utan henne vad skulle jag ha gjort...


Helt inne i plugget.


Tss lättaste (hahah asså döda mig, förstod ingenting men nu jag förstår)


Idag körde vi på nyttigt!

=)


Tisdag

Nu kan jag blogga :) Nerma har gjort mig på galet bra humör. Iallafall skol dagen såg ut så här.
Gick upp tidigt och gick snabbt ner till spånga station. Mötte Nollan sen gick vi upp till skolan. Va bara fem minuter försenade. Dem två sista lektionerna hade vi en vikarie. Skit tråkiga lektioner. Efter jag slutat åkte jag Mona och Noely för att se ---- --- haha. Men istället gick vi hem till Mona. Haha på vägen dit råka Mona trampa i lite skit klumpiga bengal. Monas mamma va så gullig herregud. Hon va jätte liten och kort haha. Hon gav oss lite mat också :) Världens godaste bröd. Fatta vad jag kunde gå miste om, om jag inte gick tillbaka till Monas rum och tog brödet haha. Aja vi åkte tillbaka till svandammen. Dem gick på hemspråk och jag gick hem.

Och nu blir det film med bakro Nerma som sitter bredvid mig och kollar på allt jag skriver.
Hon kommenterar varenda bokstav jag skriver -.-


hahahah Nollans fina tänder :D

Bilder


Mona sötis

Nollan (Minns inte om jag redan lagt upp den här bilden. Men gör det ändå :)

Haha Sara i maten :)

Arin banan

Herrlagets match i söndags

Fliiiiiiiiiiippchill =D

Danae & mucho grande Nollan

Amila :)

*

Har ingen blogg lust alls.
Skriver när jag har det.
Ciao


-

Jag ska vila och lyssna på musik. Jag hatar det här :(


Sjuk

Godmorgon. Vaknade för en stund sedan, gick inte till skolan. Är fett sjuk, jag borde inte gått igår heller men gick ändå. Nu har det blivit värre, är hes och förkyld. Vi får se om jag kan gå imorgon. Tänkte bara ta det lungt idag men måste också plugga, orkar inte!! Ska iaf äta frukost nu sen ska jag se vad som är viktigast just nu= vila, plugga, sova? Ses =)



22.02

Åkte hem till Asena. Vi snackade en hel del haha sötisarna pluggade matte.
Sen var det träning. Hade Chilan först sen kom Shaker ( har ingen aning om hur man stavar hans namn ).
Skit bra träning. Haha han gör så att vi får liv i oss. Vi är heeeeeeelt döda annars.
Aja nu är det prison break sen ska jag duscha, ni vill inte veta hur äckligt mitt hår är just nu blä.

Tråk

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?


Vad står det i ditt tredje?
"hehe ni är faktiskt jätte gulliga..."(orkar inte skriva allt)

Och vem var det ifrån
Shaker

Är han/hon snygg
HAAHAH asså ofta man kollar på tränare men aa han är snygg (;

Smsar ni ofta?
haha nej

Vad står det i ditt 18:e sms?
har ingen

Och det var ifrån?
-

Är han/hon farlig?
-

Hur farlig?
-

Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då
Shaker (raderade alla innan) 

Smsar du ofta?
onödigt

Hur många sms har du skickat?
i dont know

Hur många mms?
veeeeenne

Är du beroende?
ne

Vem smsar dig mest med? 
almovic

Vem ringde du senast?
kossa

Vem ringde dig senast?
sabinas pappa

Samtals listan
sabinas papi, almin, kossa, alma, anka, alma, arnella, kossa, mamma, alma, okänd, okänd, mami, alma, mami, alma, mami, kossa, arnella, kusinvitamin, pappa uff orkar inte mer.

snyggast på din kontaktlista?
hihi (a)

Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
orkar inte gå in

Hur många bilder har du på mobilen?


Vilken är din favoritbild?
skolfoto hahah

Vill inte byta!!

Hahaha jag dör av garv för en grejj. Asså vilken tabbe man kan lägga hahaha. Iaf, kom för längesen från träningen. Satt och besökte varenda jävla blogg för att jag kände mig tvingad till att göra det, ibland händer det så? Vet inte varför. Innan träningen pluggade jag och Alma lite sen kom Sabina så vi satt och snackade istället sen gick vi till träningen. Vi hade Shaker, asså hans namn måste lära mig stava den. Det var typ Jhacher eller något haha. Det var skit kul som vanligt, asså han är tung.

Inget mer att berätta faktiskt. Ska ta en dusch sen lägga mig, blir förvirrad av skolan. Hoppas vi har SO imorgon. Kram ♥


Så funkar det, annars nej :)



Där ser man mig Sabina och Alma ;) Världens finaste linjal!


Alma krigaree, utan dig skulle jag vara en tönt i geometri... :')


Bästavän =)

Mucho grande

Hello :) Ska alldeles snart åka ner till Rinkeby men skriver lite kort först.
Skoldagen var helt okej. Kom 40 minuter för sent till min första lektion spanska.. Haha häxan blev skit arg på mig. Kommer för ofta sent till lektionerna. Vilket jag ska ändra på! Senare var det bara vanliga tråkiga lektioner. Men hade rätt roligt med Lulle på sista lektionen. Skrattade galet mycket haha det var skönt. Efter vi slutat eller slutat och slutat. Jag hade bosniska men orkade inte gå som vanligt. Jag Mona och Noely åkte till Vällingby istället. Noely skulle kolla efter jackan hon vill ha men hittade inte den. Sen träffade vi Danae och Amila i donken. Haha dem är skit söta båda två. Mona gick hem så vi stannade kvar och snackade. Efter det åkte vi också. Vi gick av i Spånga station sen tog dem bussen till Rinkeby och jag gick hem.
Ganska rolig dag men tråkigt berättat av mig haha. Men är skit trött orkar inte ens kolla på skärmen längre.

Aja nu bär det av mot byn ciao!


24 maaaaaj hähä

Sitter här med...

Alma! :) Vi ska äta med mamma sen ska vi sitta och plugga på NO och Matte, två ämnen jag inte förstår. Börjar iaf föstå geometri lite grann tack var det Alma. Vi har prov på fredag så måste få skit bra skiteri. Måste lära mig det.

Dagen har vart helt vanlig faktiskt. Svenska lektionen efter lunch gick vi till nån ungdoms sak, sådär fältvetintevad. Vi snackade om olika saker, droger osv osv. Efter det var det NO som jag inte fattade något utav så satt och tog bilder på mig själv hahah skit roligt pågud. Satt längst bak sen Ahmed och Ali satt närmast mig om inte dem skratta sönder sig haha. Sista lektionen var musik, det gick fort en halv timme som vanligt. Nu ska vi äta, puss! ♥


I musik salen.


Två normala människor.


Ja.. helt vanliga människor.


Haahhaa okej fortfarande normala?


Normalast!


OKEJ, HELT VANLIG! HELT NORMAL! O-M-G!!


Dah?!


Har man tråkigt så har man det...


Ali & Mikeeeeee.


Smartisar.


Jag och Alma får inte sitta tsms, så hon blev ledsen :(


Assåå hahah vi människor kan se så fula ut ibland...

Ni förstår väl att alla är drivbilder?


EGY

Fixade designen lite snabbt. Den blev rätt okej annars går den bort om Sabina inte gillar den. Ska snart lägga mig men kan inte gå upp från stolen haha. Chattade med soffa och jag har aldrig snackat med nån smartare kille än han. TUNG lalleri asså haha jalla godnatt ♥

Ron Pope


Nerma tycker han sjunger falskt? enligt mig så gör han verkligen inte det.

Cause you are my heaven

Skriver lite kort eftersom Asena redan skrivit en heel del.
Träffade tröga Asena sen gick vi upp till ungdomens. Herrarna hade match haha tuung match. Det va verkligen en skit rolig match haha Akropol vann med väldigt mycket. Sen åkte vi till Tensta aso oooooomg omg såg min älskling haha :D Aja sen åkte vi hem till henne lämnade grejer och gick till ungdomens igen. Shanta hade match, Alma kom också upp hon skulle egentligen komma med Ajla har inte sätt den där jäveln på typ 2 år! Har saknat henne galet mycket.

 Efter Shantas match hade vår tränare (a) Jack, Nicos och dem match. Aso aaaaaalla va på oss förutom Akropol. Domarna aso på gud man ville ge dem en varsin fet box i ansiktet. Två bosniska idioter haha. Aja runt sex gick jag upp till Rinkeby allé och va där en stund. Sen åkte jag hem. Och nu blir det film orkar ej plugga har prov på tisdag, musik.. som om jag bryr mig om noter och bajs fattar ändå inget. Iallafall slänger kanske in något filmtips hejdå så länge!


Sommar 08 ( cp bild i know, lägger in bilderna när min usb funkar..)


Andra fråga


ooi
om Flipp match: KAN DU BERÄTTA VA DET HÄNDE ? VEM SKREK VARFÖR ? VARFÖR SKYDDADE ALLA DIG ??

Svar: Haha det var inte värsta grejjen. Det behövdes nån som skulle skriva, alltså skriva ner poängen och alla foul och sånt. Och ingen kunde. Sen Nikos sa att han kunde lära mig snabbt och sen kunde jag skriva. Jag ba okej och jag fatta allt. Men han hade förklarat sådär halv, inte allt. Och det blev stressigt. Jag såg inte vem som sköt och så men det ordnade sig senare. Men jag skrev nästan alla foul på motståndarlaget. Jag tyckte också att det var konstigt men domaren sa så till mig. Han ba (tex) foul nr 5 blå! Alltså blå sida. Och jag skrev så, asså domarna var jätte konstiga. Sabina tyckte det också. Sen började domarna komma fram och säga det här är helt fel tjejer vad gör ni lala. Motståndarlagets coach kom och sa att en spelare som inte spelat hade fått foul. De omöjligt? Men domaren dömde så, han sa nästan aldrig vilket lag tills man skriker åt honom vilket lag då sa han alltid blå. Så det blev kaos, matchen fick stanna och alla spelare från motståndarlaget ställde sig vid bordet. Sen Shaker (vår tränare) spelade ju där så han kom och skällde ut domarna och andra som var där. Han skrek haha han ba ni förstör deras framtid hur fan ska de lära sig om alla är på dem, hur ska de våga skriva igen vet inte vad haha. Sen kom Jack och halvskrek på alla. Sen kom Nikos och sa att det var lugnt och så och att de inte fick göra så. Pavve kom och hjälpte lite. Sen stod Shaker med mig och kollade hur jag gjorde, han sa att jag gjorde allt rätt. Vilket jag gjorde. Skriva nr, plusa poäng, gör det i varannan rad, ringa in treor asså det var lätt. Dem där domarna förstörde allt :( Alla dem har tränat mig så dem känner mig och blev faktiskt glad för att de stod vid min sida :) Grejjen är man blir rädd, det är män! Skit bigga så det är pinsamt eller skulle vart om ingen stod vid min sida och om jag blev ensam. Men hahaha kommer aldrig glömma hur Shaker skrek på dem... Tack för den ;)
/asena

Japp


Anonym: e du så taskig eller? :) bara man smsar dig du verkar flippa ...

Svar: Haha nej jag är inte taskig. Grejjen är att den här killen är min kompis kompis. Och jag träffade honom bara en gång! Och då var jag med min kompis som va med honom. Sen man märkte direkt att han var snorunge fast än han är lika gammal som mig. Han försökte leka ball och sådär och vara "cool". Sen han smsar mig nu.
1. Jag känner inte honom.
2. Jag vet vad han vill.
3. Jag hatar killar som leker, thats it!
/asena

Innan ja börjar skriva..

Namn: Sabina
Har du pojkvän: Nej
Har du kramat någon idag; ja
Har du pussat någon idag: ja
Vad har du ätit idag: En bosnisk maträtt & chooklad =D
Dagens klädsel: jeans-leggins, Stor kofta

Senaste gången du grät: minns inte
Vem pratade du i telefon med sist: Amira
Senaste personen du tänkte på: skit i dedu
Senaste personen du kysste: vet inte
Vem fick du ditt senaste sms ifrån och va stod det: Amira; Om mamma frågar vart..(resten får ni inte veta :p)
Senaste personen du hade en msn konversation med: minns inte
Senaste gången du var full: har aldrig vart full
Vilken film kollade du på senast: 8 mile
Är du kär just nu: näj eller jag tror inte det
Vem ska du träffa imorgon: många
Vem vill du kasta en sten i huvudet på: ingen häh
Vad önskar du att du slapp göra: plugga

Vad längtar du till: sommaren om ja ska va ärlig, fastän jag älskar vinter
Vad ångrar du i ditt liv: INGET
När flög du senast: Grekland i sommras
Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig: jag tror inte jag vet att folk gör det
Kan du vissla: ja men ska inte göra det mer Noely har skrämmt bajset ur mig
Äger du en ipod: näj
Vilken är din favorit månad & år: maj 07!
Tycker du om gul-bil-leken: nej hatar den
Gillar du att ha folk omkring dig: Ibland

Vad sa du senast högt: vad vill du
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja, trodde
Vad är du på för humör just nu: deppigt
Hur många kuddar sover du med: hundra stycken haha
Har du varit kär: yes

Gjorde du klockan åtta i morse: vaknade då
Första bästa kompis: Peri

Har du saknat någon de senaste 48 timmarna: aa
Vilket uttryck använder du mest: har skit många
Vem och vad står det i ditt 10;e sms: Amira- ska på bio
Gillar du någon särskild extra mycket nu: hahah jag vet inte
Har du bra självförtroende: ibland :)

Dolt

Ni som har mitt nr ge inte bort den till någon så länge jag inte vet om det. Folk jag inte känner smsar mig bara för jag har träffat dem en gång. Snorungeeeeee pågud sluta smsa, man borde skämmas lite när man blir dissad 30 gånger visst? ;)


Flipp match

Onej skola imorgon... Man borde ha 5 dagar skola och 5 dagar helg. Orkar inte med skola :(

Kan berätta lite kort om dagen. Hann aldrig lägga in dagens klädsel för Sabina hade fått turbo i sig, hon var här på två minuter så vi gick direkt upp till Uhus. Herrlaget hade match och jag filmade, haha skit kul. Sen filmade Sabina halva. De körde faktiskt skit bra! Sista perioden var ändå bäst, en efter en ;) Och sen kom lampa, börjar bli äcklad av den :S

Efter matchen åkte jag och Sabina till Tensta och handlade sen kom vi tillbaka till byn och lämnade sakerna och drog till Herrar division 7 match. Leila skulle skriva men hon var inte där och de behövde någon som kunde skriva. Kan jag? NEJ! Men jag fick ändå sitta HAAHA ni skulle sett vilka tabbar jag la asså. Nikos var skit snäll han lärde mig lite från början. Sen blev det stressigt alla kom på mig. Asså trettio pers var vid bordet från andra laget. Det jag fick mest chock var hur min tränare skyddade mig o.o Asså Shaker(hans namn skjut mig har ingen aning stavar bara) spelade också sen han skrek sönder sig på alla. Hela läktaren blev tyst :O Jag ville skratta men det var inte bra läge... Han skrek på dem som kom till bordet som ville se protokollet. Sen kom Jack och flippade, sen Nikos kommer han säger det är första gången lalala. Man känner sig trygg när de skyddar en :) Asså domarna de dömde som idioter jag fatta ingenting. Andra laget var iaf snorungar, dem var 165-170 långa allihopa. Akropol var skit kralliga och gamla -.-. Hahah asså tabbe efter tabbe när jag tänker efter nu. Aja sen började det rulla på lite bättre, Arnella lär mig hur man skriver har tagit en protokoll (aa). Och sen kom soffa tlili. Efter matchen drog vi iaf hem. Så såg dagen ut, puss och hej! :)

Klar med städningen

Nu är vi klara med städningen. Det gick fort! Ska börja platta håret lite sen ta på mig. Har fett ont i fötterna, har fått skavsår av mina skor. Asså basketskor. Jag hade för korta strumpor igår i matchen så det gjorde skit ont och nu börjar det plötsligt blöda. Fett irriterande. Eller plötsligt, jag skulle nästan ramla precis så slog mig där så det var därför det började blöda (a). Iaf ska lägga upp dagens klädsel, det var länge sen. Men måste ta på mig först hehe :D



Dagens

Allow :) Vaknade runt 8 idag. Kunde inte sova har fortfarande ont i armen men det håller på att gå över. Har fixat mig bara lite snabbt ska snart åka ner till Rinkeby. Först blir det herrarnas match sen ska jag och Asena hjälpa Nicos med deras match. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Ciao så länge


Skönhet

Spegel, spegel på väggen där,
säg mig du vad skönhet är.
Ska man se ut som en pinne
och känna sig inne?
Ska man tro att man é cool
bara för att man köpt ny kjol?
Läppstift, mascara och kajal
vi har för stora skönhetsideal.
Varför få skuldkänslor stora,
och bli kallad hora.
För att man ser ut så man gör
och beter sig så som man bör?
Tjejer sminkar sig i hopp
för att en snygg kille skall dyka upp.
Killar borde titta vad som finns inuti
och få reda på allt det sköna där inne i.
Nej, skönhet är vad som finns inuti.
Resten kan man skita i.
Spegel, spegel på väggen där,
jag vet nog vad skönhet är.


Stor städning

Godmorgon :) Åt precis frukost. Vaknade typ vid 9. Idag blir det inte så mycket förutom att jag & mamma ska stor städa huset. Det är hur äckligt som helst här haha. Sen klockan 5 måste jag var i Uhus, om jag hinner går jag och kollar också på herrarna som ska spela idag. Uppdaterar mer efter städningen. Puss.


Ata'm ♥


Omöjligt att inte vara stolt.

Hemma

Sitter och äter en skit äcklig kaka som mamma gjort blää.
Vaknade idag av att Nerma springer ut och in i rummet. Hon skulle till Almins match som jag också egentligen skulle kolla på.. men men vaknade för sent. Så jag gick upp duschade snabbt sen åkte jag ner till byn och in till ungdomens hus. Laget körde uppvärmning till matchen. Och sen såg jag att dem bara va fem spelare? jag kunde inte köra eftersom jag har så jävla ont i armen på grund av den där jävla sprutan. Men dem körde ändå, Belma kom lite senare men hon körde lite hon med. Hon va sjuk. Det andra laget (Uppsala) vann oss med 3 poäng, ännu en förlust för oss.. men dem kämpade galet bra så whatever.

 Efter matchen hade Shanta match mot Söder. Så jag satt och gjorde poängen och Asena fixade tiden. Dem va skiiiiiiiiit gulliga aso dem som körde och dem va skit duktiga blev verkligen så här :O. Vi pratade en hel del med domarna. Dem är tränare för Tensta enbacken dem va skit trevliga och snälla. Shantas tränare satt bredvid mig och skrev prottokollet. Aso gud vad han skrek blev helt döv på mitt högra öra. Aja efter matchen gick vi till stationen träffade Iso där, längesen! och sen åkte vi hem. Ska kolla på film nu och sen kommer vi få gäster tror jag bajs också. Jag vill kolla på paranormal activity! har hört att den är skit bra. Aja vi hörs :)


30-33

Tjena :) Matchen var skit bra tyckte jag fast än vi förlorade med 3 poäng. Asså vi var bara 5 pers -.- Resten var typ sjuk/skadade fan vet jag. Haha det roliga var när de gick in asså Uppsala vi ba ooomg de är skit långa vi kommer förlora med 50 poäng jag vet inte vad. Dem va inte så duktiga faktiskt. Inte som vi trodde iaf.

Efter matchen satt jag och Sabina och gjorde poäng till Shanta. Asså deras tränare är så rolig pågud. Abdiiii basza bollen basza bollen! Så lät han typ. Sen kom plötsligt soffa, om inte jag blev överlycklig (a) Efter det drog vi hem. Nu har jag duschat och så, tänkte plugga men gav upp när jag tog fram allting. Orkar inte är skit trött! Ska sitta framför tvn och njuta av livet :) Ska vila och lägga mig tidigt! Vill inte ens tänka på NO och Matte.


Sjuk

Godmorgon. Vaknade precis. Somnade skit tidigt igår, orkade knappt platta håret gick till sängen vid 9 och deckade direkt. Hade inte sovit bra under veckan och nu kan jag knappt andas. Var lite sjuk och ni jag pratar konstigt. Man hör typ inte vad jag säger -.- Är fett heeees uff. Men ska käka något ta på mig och fixa mig snart. Sen ska jag dra mot Almins match och direkt efter är det min match.

Ses :)


ääägg

Kollar på Starsky&Hutch rolig film blablabla.. orkar inte ens kolla.
Det kan vara så dött ibland utan Amira hemma. Jävla häxa undrar vart hon är.
Har iallafall ätit mig tjock och sovt en hel del. Inget speziiiiiiiellt
ndweilnf omg föår ryyyyyyyck cöaiao! NDAAAAAAJÖLIOVE

.......

Träningen var helt okej men vill ha Shaker ändå. Vi har match imorgon också ohoow, och vi har inte tillräckligt med spelare typ? Alla är skadade -.- Iaf ska platta håret sen lägga mig, är BAJS TRÖTT!

Asså jag vet inte varför jag bloggar, eller ens skriver i bloggen. Har blivit beroende av att skriva om mina dagar och jag tänker inte på att få många besökare och så, vet inte varför jag bloggar dött liv! :(

tuung låt


Fredag den 13de

Shooo. Ville egentligen inte blogga men göre ändå :) Har haft en vanlig skoldag. Vaknade tidigt och gick till turkiska lektionen kl 8. Och jag somnade där faktiskt. Vi kollade på en "film" om Ataturk, ville verkligen se men kunde inte hålla mina ögon öppna och läraren satt bakom mig så passade på att sova lite (a) Sen var det helt vanliga lektioner, tröslöjden var lugn. HAAHHA eller typ, ibland får jag cp ryck. Skulle skruva fast något sen tog en skruvmejsel och läraren skulle hjälpa mig och jag gick efter honom... 

Jag: Jag har fått en kuuuuk lalala... (håller skruvmejseln framför mig haha)
Läraren: Hahaha men Aseeeeeeena :O Undrar hur det ska gå när du ska med Micke och idrottsgruppen på nån resa.

Han tar upp det hela tiden haha vet verkligen inte varför, vet inte ens om vi ska åka nånstans med elevensval. Iaf, flipparna idag var Alma och Mewan, dem skrek som galningar. Asså våran klass vi har action hela tiden, det händer så mycket på några dagar. Man hinner inte ens med pågud, det som hänt nån för en dag som var skandal glömmer man bort nästa dag för det kommer en ny person med problem/skador. Hoppas allt löser sig iaf, stackars dem andra utan problem. Lärarna blir ju på keff humör :S Det var därför det var äcklig stämning i klassen under den här veckan.

Aaaaaja, ska dra till träningen snart. Pågud har ingeeeeeen lust, vill absolut inte träna och pallar inte röra mig nånstans. Om det var Shaker jag skulle sprungit till träningen men vet inte ens vem vi har, det blir surprise. Shaker är utomlands och han kommer på lördag/söndag därför. Men jag kommer iaf gå -.- Ses senare :)


Vi gjorde nån jävla järn ring på tröslöjden eller det var Jamie som gjorde åt alla. Gav min till bästis Långben :) Skit jobbig ring asså haha...


Hahah Mike, förrädare!!!!!


En del av skolfotot. Asså skit ful jag blev men lägger ut ändå, har brist på bilder haha. Har inte sett den riktiga bilden så vet inte hur jag ser ut där, den här bilden fick jag utav Sara :)


Bilden är två dagar gammal, bäääääästis!

Saknar dig

Haha folk aso.. dem är så roliga ibland :)
Har just ätit och ska göra något men vet inte vad har lust att sova. De va länge sen haha.
Skolan va helt okej idag. Gick inte på första lektionen, engelskan. Sen smsa Noely och Mona och båda va försenade som mig. Så jag träffa Noely nere i Spånga station sen gick vi upp till skolan och in till aulan. Dem pratade om Sri Lanka dagen. Vi har nån grej i skolan att man samlar ihop pengar, som prao typ fast för alla årskurser. Och sen ger vi det till dem i Sri Lanka.

Sen var det bara vanliga lektioner inget speciellt. Sista lektionen va idrott. Aso shiiiiiiiiiit va jag skratta. Vi körde nån grej sen när vi skulle köra basket aso nej men jag har inte skrattat så mycket åt mina klasskamrater i hela mitt liv. Dem va skiiiit gulliga ni skulle ba sett dem. Ska försöka filma nästa gång vi gör något sånt. Jag och Lukas blev bästisar hähä jag är hans favorit ;D. Aja efter skolan gick jag hem. Snart är det träning men ska inte träna igen. Min arm gör skit ont och jag börjar få feber :( Hoppas det går över till imorgon för då är det match. Aja ska göra något skit nu ciiiao!


Big love till min mucho grande bakrooo =D eller barko som Sara säger hahah


Färdig

Nu kan jag alla engelska orden till imorgon. Är snabb på sånt med glömmer efter två dagar hahaha. Har också tagit en skön dusch, äntligen är jag ren och luktar gott istället för fisk (mamma lagade fisk idag). Nu ska jag kamma håret sen lägga mig. Skriver kanske ett inlägg om jag hinner imorgon. Godnatt ♥

Nu har jag insett att jag inte kan leva utan mina nycklar!


Webbar med sjuka Esma haha...


Keff träning

Kom hem från träningen för ganska längesen faktiskt. Skiiiiiiiiiit tråkigt pågud haha vi hade Jack. Aja, skit konstigt var det iaf. Sen det hände catfight lala. Orkar inte berätta. Men nu ska jag iaf duscha med extra shampo luktar fucking fisk sen plugga på engelska orden och sen lägga mig. Börja 8. Ses :)


Förbjuden frukt

Oj haha dålig uppdatering. Har inte haft tid för datan. Pluuuuuuuuuuugg har det varit massor av. Kom iallafall nyss hem från träningen eller jag tränade inte men kollade på. Dem hade inte Shaker han är i Rumänien :( och Shilan kom aldrig så dem hade Jack -.-
Det hände lite bråk och tjaffs efter träningen. Aja hoppas det reder ut sig!
Idag va det dött i skolan. Alla mådde dåligt typ haha speciellt jag. Har skit ont i armen tog vaccin igår i skolan mot svininfluensan. Men aja. Hade skit roligt med Noely på spanskan aso vi har verkligen sjuk humor. Hon kallar mig för mucho grande -.- hon är själv bakrig fucking åsna. Sen hände det ett litet bråk i skolan också haha. Rätt åt honom! Sara gick hem under spanska lektionen. Så jag noely och mona gick efter spanskan till NO'n vi skulle ha prov.
Tror att det gick rätt bra, bättre än förra gången iallafall haha.
Ska plugga nu på engelskan sen blir det prison break. Ciao


Hähä =D

Kunskap är makt

Tjena sötisar :) Har haft en tråkig skoldag, skit äcklig stämning i klassen pågud :S Lärarna är flippad på allihopa från topp till tå, eleverna är sega osv osv. Tråkigt. Hahah Jamie asså han är sjuk. För att han lalalal. Jag hadeo omprov i engelska. Asså är skit konstig pågud. Först jag väntade i en kvart och sa "jag kan inte jag kan inte" Skrev bara två ord. Sen kom läraren och sa att jag inte får ge upp för jag gör så alltid i engelska prov. Sen från ingenstans skrev en hel sida. Som om min hjärna vill att läraren ska komma fram och prata med mig :S Fett konstigt. Och han sa att vi ska ha mentorstid och prata om vet inte vad, säkert alla prov.

Ojuste, fick tillbaka SO provet. Det var 4 frågor och det var typ IG IG G- G tror jag. Och det jobbigaste är att det står på exakt varje prov "jag vet att du kan bättre" Jag vet också men lust, luuuust. Ingen vilja, inte ens 1%. Jag försöker verkligen eller nej har inte ens lust att försöka. Måste börja göra något. Från början var det okej men nu säger bara o-m-g. Haha det konstiga är ibland tänker jag "Orka det är inte ens värt allt jobb och stress jag kommer iaf dö nån dag vem bryr sig om mina betyg?" Sen tänker jag "Jag ska ha den bästa betygen så jag har ett bra jobb i framtiden, då folk respekterar mig för den kunskap jag har" Jag vet inte varför det blir så men ska försöka hålla mig till den andra meningen ;)

Snart SO prov igen. Kan räkna det som en ny början. Ska kriga för dne fuckade VG som ingen i klassen har lyckats få. Iaf, drar kanske till Alma snart sen efter det till träningen. Puss :)

Jahapp snart kommer 9an

Har ingenting att göra och kan inte sova. Såå då tänker man på saker som är viktigt. Tex skolan. Kom på att jag har matte prov nästa vecka på geometri. Varför finns geometri? Jävla skit ämne. Jag svär kan inte mäta en vanlig vinkel eller vad det heter, har aldrig känt mig så dum i något ämne. Tur att Alma finns, hon hjälper mig alltid (a)

Och sen NO. Jag förstår jätte trögt. Fastform gasform bajsform kissform jävla jfdfdklö. Måste börja plugga på det där. Egentligen är Svenska den enda ämne jag verkligen krigar för. Går jag inte ut med MVG i Svenska skjuter jag mig själv. Såhär vill jag ha mina betyg i 9an :)

Svenska - MVG
Matte - VG/MVG (ska lära mig geometri)
Engelska - VG/MVG
SO - MVG
NO - MVG
Idrott - VG
Musik - G
Bild - IG/G
Modersmål - MVG (spikat!)
Spanska - VG
Syslöjd - VG/MVG

Har säkert glömt något men ungefär såhär vill jag ha, ska kriga för att få MVG.

Självförtroende test



Här kan du göra testet :)


Sov skönt...

Fan vad bra jag sov :D Var skiiit trött så somnade på soffan. Vaknade vid 6 och satte mig framför datan. Chattade lite med en trög Nano. Nu ska jag iaf fixa toast, det finns inte god mat. Sen ska jag vila framför tvn och sen ta sönder lite saker med min boll, seeeees :)



Kärlek till Turkiet och Atatürk ♥

Träningar


yyy om eat, sleep, play ball.: vad brukar ni göra under träningarna ?
kan du berätta de senaste sen va ni gör ? :)

Svar: Aaa kan berätta lite kort. Eftersom vi har fått en ny tränare(Beri är i Grekland) så är det andra träningar. Vi har bara haft 3-4 träningar med honom tror jag. Vi värmer inte upp, asså springa. Bästa! Vi ställer upp och saker som vi sen ska använda i matchen. Han är jätte noga med saker och det är skit bra. Vi förlora ju matchen, det ända anledningen var för att vi inte tog våra returer eller deras. Alltså om någon sköt sen missade då vi tog inte den andra laget hade redna hunnit ta. Så vi övade på att blockera ut lala. Han rullade iväg en boll sen vi skulle kasta oss på den. Så halva laget har blåmärken på knäna och armbågen. Jag gillar hans träningar och han förklarar skit bra. Skit många vill ha kvar honom men venne vad som händer :) /asena

Fuuuuuul dag

Eftersom jag inte har något att göra så kan jag skriva lite tänkte jag, såå lång blev bloggpausen haha keff jag är på sånt.

Iaf kan berätta lite om min äckliga dag :) Allt var vanligt till matte lektionen sen vi pratade och så. Läraren flippa och skrek på Alma, jag tål inte att folk skriker på mina vänner. Så jag sa något som förstörde allt haha. Fick gå till rektorn och prata vet inte vad, skit tråkigt. Och grejjen är det var inte Almas fel, varför ska hon få skit då. Såå aaa skit tråkig dag, snart utvecklingssamtal kommer få iiiii miiiiiiig uff vad mycket problem jag skapar från ingenstans. Pågud vet inte hur jag lyckas, ska fan hålla käften, min fula käft förstör allt.

Det bästa var att vi slutade tidigt, tänk om det var en torsdag eller något? Skulle dött. Hatar att prata med lärarna efter tjaffs, leker ovän :D HAHAH asså jag är skit kaxig mot äldre :O Vilket tjaffs det blev mellan mig rektorn och läraren. Det ska inte hända igen, fett mobbad. Har några bilder iaf (:


Bästis :)


HAHAH, visst va vi gulligaaa :D Undrar hur vi spelade då :O


-

bloggpaus, orkar inte med vissa :)

Favorit en gång i tiden


Oooooooooooomg hitta en skit gammal låt. Jag kaaampa på den förut!

Lite pics



Jag är säääääääääämst på att rita. Man skulle rita självporträtt haha inte så lyckat.

hahahah aso jag älskar er =D

Heelt döda. Träningen i fredags.

Bakro Emanuel, Amira och lilla Melissa.

No make up hähä


Mona & Noely :)

Quim helt borta haha

Noely i blont? Noooooo haha :)

Sara & Andreas idag

-


Kottarbacha*

Shit va kefft vi börjat blogga. Jag har faktiskt inte värsta blogg lusten nu som jag hade förut. Men de är nog det andra som tröttar ut mig.

Skolan va helt okej. Kom lite försent till NO'n. Hade inte ens tänkt gå men Amira tvinga mig. Sen rullade dagen på bara minns faktiskt inte så mycket. Gick inte på datasals lektionen HATAR DE LEKTIONERNA så fucking irriterande. Så jag Noely Mona & Quim (kim) åkte till Nälsta. Vi skulle hem till bögen men vi gick aldrig eftersom han gjorde en vandring med oss runt hela Nälsta. Så vi satte oss ner i en park och snackade. De va skit skönt. Och hela Nälsta va så tyst, ännu skönare haha. Efter det åkte vi tillbaka till skolan. Väntade på Sara som hade hemspråk. Sen kom hon och då hade Mona och Noely hemspråk så jag och Sara gick, orkade inte vänta till fyra. Vi gick ner till stationen väntade på Saras buss haha sen såg Sara..... och jag va tvungen att gå på med henne :) Åkte ner till spånga station och gick hem.

Och nu blir det plugg!


TACK för att du finns!
Du är mitt allt.

eat, sleep, play ball.

Träningen var skit rolig haha. Eftersom vi är svaga på att ta returer och ta bollar så övade vi på det. Vi fick kasta oss på bollarna, skit roligt att se på men läskigt att göra det själv. Har fått sår på ena benet och det svider! Men det var värt det. Vi träffade Fatma på vägen, underbar människa asså :D Alla andra åkte hem så jag Kubra och Fatma var ute lite. Vi snackade en massa sen drog vi hem.

Ska ta en snabb dusch sen lägga mig. Börjar 09.45 imorgon oh yeah :D Ses!


No pain, no fame

Tråkig inlägg jag vet jag vet

Prison break är på så skriver snabbt.

Träningen gick skit bra. Har faktiskt fått sår här och där. Vi fick kriiiiiiga som djur aso han döda oss. Iallafall efter träningen såg jag Fatma haha hon får alltid en på bra humör :) Vi gick ner till parkeringen och där hämtade pappa upp oss. Och nu är jag hemma. Aja hejdå.

Leeeeeean back

Hello hinner inte skriva så mycket. Ska åka nu till Rinkeby sen blir det träning.
Haha är lite rädd han sa att vi kommer komma hem med en massa sår på oss..

Aja skriver när jag kommer hem. Ciao!


13:28

Alma och Långben var här vid 12 tiden. Vi snackade lite och så, haha asså jag blev sugen på skolan nu :( De gick iaf efter nån minut.

Jag har pluggat lite nu, min andra fråga är nästan klar. Ska skriva en sida till sen klaaaar :D Känner mig duktig. Sen vid 4 tiden ska jag Sabina & Alma dra till Stan. Lägger in dagens outfit innan det, det var längesen.

Vänta bara

Okej, kom precis på att jag har ett liv. Alltså kämpa litee för något Asena??? Komigen!

MEN har gjort något iaf. Har ätit och städat lite sen bombat väggarna med min boll. Nu kan jag faktiskt skjuta med höger också ;) Next: Dribbla lika bra som på vänster. Om jag också kan det kommer det göra allting mycket lättare... hoppas jag.

Idag vill jag egentligen gå och köpa min jacka men vi får se om jag hinner och orkar för har också träning 7, viktigt! Ska iaf plugga nu på min andra fråga. Tänkte göra klart varje dag en fråga så på 10 dagar kommer jag bli klar. Alltså vi har SO prov innan julen och vi har fått frågorna och de är 10 st måste bli klar med dem, skit viktigt. Ska inte vara lat den här gången skiter i OCH jag ska få MVG på åtminstone en fråga. Får alltid IG därför haha.

C yaa :)



Driiiiiveeerr


KATT


Jag smääääääälter!!

Ingen blogg lust

Förlåt för en keff uppdatering under de senaste dagar men har varken haft lust eller tid för bloggen. Igår torskade vi, det blir så när vi spelar nån annanstans märkte jag. Efter matchen duschade jag sen pluggade och sov. Och idag orkade jag inte gå till skolan, är skiiiiit trött. Ska vila lite sen kanske jag pluggar också.

Nu ska jag iaf äta frukost skriver ett inlägg lite senare om mina kommande dagar som kommer bara bestå av en massa plugg.

Keff match

Orkar verkligen inte blogga nu. Är skit trött.
Aja, matchen gick åt helvete. Vi spelade som råttor hela bunten. Men vi försökte eller haha iallafall lite.
Matchen låg i Märsta, somnade nästan på väg hem. hahhaha aso Märsta är ett skit dött ställe eller vad vet jag men de såg ut som det :)

Ska duscha nu skit snabbt. Sen blir det 8 mile klockan 21.00. Bye!


Bloggandet kommer bli bättre snart vi är bara väldigt trötta nu för tiden =)

12:19

Godmorgon :D Har precis ätit frukost. Ska snart ta på mig sen åker vi nog till Rinkeby. Tror inte jag kan uppdatera då för måste direkt till Ungdomens för match. Så jag uppdaterar vid 7-8 tiden.


Igår
Halva släkten var här och vi firade min fördelsedag :) Det var iaf roligt, vi hyrde några filmer och kollade på dem. Annars var det inte så mycket som hände förutom att Dilara krigade i FB för en sak hahaha. Jalla ses :D

Jag lever

Sitter och kollar på Hulken med mina kusiner hehe, mysigt :D Berättar mer imorgon när jar är hemma puss!

trååkigt

Min mamma har tvingat mig hit till Hallstavik. Har inte gjort så mycket sen dess bara ätit mig tjock.
Imorgon är det match i Märsta längtar verkligen. Shaker är en skit bra tränare är jätte glad över att vi har honom.

Oh min mamma blir bara jobbigare. Nu sa hon att vi ska sova över här. Hon ska alltid förstöra allt.
Aja ska ta och äta något finns inte så mycket annat att göra. Vi hörs!


Jalla bye

Nu ska jag börja fixa mig fast än jag inte vet vad jag ska ha på mig. Sen ska pappa hämta upp oss och vi ska till faster. Jag vet inte om det blir flera inlägg men kan jag så skriver jag från Dilara. Annars så uppdaterar jag imorgon om jag hinner. För jag ska sova över där tror jag eller inte vi får se...

:D

Godmorgooon. Vaknade för en stund sedan känner mig helt seg och rör mig fortfarande som en robot. Uffff. Ska bädda min säng nu sen äta frukost och chilla bara. Skriver ett inlägg lite senare nu måste jag gå på toaa hejdåå :D


sööötis

Hahhahahha aso jag älskar Noelys blogg hon är skit rolig. Fuucking mammut :D
Måste bara säg till er LÄÄÄÄS DEN!
Vi har länkat hennes blogg.


Älskling(a)

=)

Haha aso min pappa tog min data ifrån mig eftersom ja haha det säger jag inte, pinsamt! Iallafall har suttit ganska länge framför datan nu men har inte haft lusten att skriva något i bloggen.
Idag va det en tråkig fredag iallafall och då pratar jag om skolan.. inte så tråkigt egentligen men aja. Förutom träningen som va väldigt rolig. Är heeeeeeeelt slut orkar inte lyfta på någonting inte ens på mig själv.
Efter träningen vad det match Blackeberg mot Blackeberg kollade en liten stund sen åkte jag och Nerma hem.

Dem senaste dagarna har varit skit roliga aso verkligen skit roliga. Har verkligen dött av garv. Har också märkt en massa saker om folk. Så jävla svårt att kunna lita på någon nu för tiden. Men har mina närmaste som jag kan berätta allt åt.
Men nu blir det film eller så deckar jag direkt på gud kommer somna inom 0,2 sekunder. Ciao!

jaja

Lejla skickar bilder så kan inte duscha nuuu. Har tråkigt så ni får veta lite knäppa saker om mig ;)

 Jag kan säga allt utan att skämmas framför mina vänner, oftast i klassen. Tex: aj jag får ont i arslet, jag kommer prutta, jag är bajsnödig, jag får ont i magen jävla mens! hahaha knäppa grejjer men det är fan naturligt ska väl inte skämmas för sånt :D Och min klass är som mina syskon sååå :D 

Jag brukar prata med min basketboll. Säger inte vad, hemlis!

Jag hatar bild och geometri!

 Jag satsar extra mycket på svenska för jag tycker att tala och skriva är jätte viktigt. Dock kan jag inte engelska because im turkish hahah. 

 Jag går inte i basket för att ha kul eller ha något att göra, jag ska fan spela i WNBA brushan ;)

Fråga

Anonym: har du klippt lugg eller?

Svar: Nää, fast märkte nyss bilden och det ser ut så :D Men jag vet inte, ska nog klippa snart. /asena

Dags att vila...

Kom hem vid 9 från träningen. Jag kan inte röra mig normalt pågud, jag går som en robot. Har aldrig haft sån här träningsvärk. Det är överdrivet äckligt, jag beteer mig som en robot hahha. Grejjen är på onsdag hade vi spinning eller vare heter, sen idrott på torsdag och träningen sen idag träning. En efter en, oooooh jag får ooont.

Träningen gick iaf skiiiit bra :D Haha Shaker blir överlycklig för varje lilla grejj, skit roligt. När träningen var över så sa han vem som ska vara med i matchen osv och det var typ alla. Sen var det en match, Blackeberg nälsta tror jag mot nån annan Blackeberg. Vi kollade lite på den sen åkte hem. Och såklart ska vi ha kaos i bussen. Vi tog upp massa gamla minnen som vi skrattade sönder oss på hahaha. Tider asså. Iaf, ska ta en snabb dusch sen verkligen viiilaaa. Tänkte plugga lite på SO fast jag läser nog min bok istället, är så trött och fortfarande robot.

Jag svär asså min bok äger. Det handlar om könsstympning på kvinnor, unga tjejer och små flickor. Hemskt egentligen. Ni som inte vet kan söka upp det, jobbigt att förklara hehe. Det roligaste är att jag sitter alltid i svenska lektionen och skriker konstiga saker. Tex idag jag ba: Vaaaad är vulvan? Hahah okej ofta jag vet värsta sakerna om kvinnlig kön såå -.- Men det är normalt bre inget att skämmas för ;)

Jalla ska duscha, njuut av de suddiga och fula bilderna. Det är för att vi rör oss mycket och dålig kamera. Borde fixa en kamera faktiskt...


Jag och Eda. Omg fan vad vi har roligt tsms :D Haha galna turkar forever.


Jag har roligt, går in i väggen hahah.




Idioten :D Idioter vi är hehe, nä driver =)


Äntligen hemma...

Slutade 15.10. Asså man får inte sluta så sent på en fredag, sista dagen i veckan och man är trött. Och sen börjar vi också 8, de som har modersmål. Men orkade inte gå =) Men våra modersmål lärare berättade att vi kanske ska åka till Turkiet i påsklovet och se hur eleverna där har och de ska också komma hit. Spännande, gissa hur mycket smartaren de är än oss. Självklart inte, jag menar hur mycket mer kunskap de har. Sverige är ganska efter när det gäller skolan -.-

Iaf, tillbaka till dagen. Hade varken turkiska eller träslöjd. Så hade istället SO för träslöjd. Sen matte där läraren verkligen flippade ur haha vet inte varför faktiskt. Och sen svenska och NO efter lunch. Så nu sitter jag hemma och gör ingenting :) Ska snart äta, byta om, packa till träning och åka till träningen. Skriver ett inlägg lite senare.



Jag hatar, verkligen hatar geometri mer än allt allt allt! Har aldrig känt mig så jävla seg i hjärnan förut, förstår ingenting, bokstavligen ingenting.


Jag vill ha Ahmeds hjärna i SO lektionerna, riktig politiker pågud haha.


Misslyckad bild sorry.


Jag & Mewan
OOOOOOMG jävla idrott jävla skit. Ni vet igår vi hade idrott sen vi gjorde några grejjer vet inte vad. Människaaaaaaa(läraren) kunde inte du säga att vi kan få träningsvärk så vi kunde stretcha. Jag svär har största träningsvärken kan inte röra mig normalt kolla hur jag sitter också. Satt och stretchade i matte lektionen för jag vill verkligen bli av med värken det gör så oooontt!

Jälla bälla

Nu har jag duschat/badat haha men jag är så seg :( Måste upp tidigt imorgon, börjar 8 med Turkiska. Nu ska jag iaf kamma håret sen sätta mig framför tvn och plugga. Chattade lite med Berivan nyss, asså har saknat henne helt seriöst :( Men Shaker är inte alls dålig, han är skiit bra och vi får aldrig springa haha :D Och vi har match på Söndag i Märsta eller något mot Sigtuna tror jag, om jag ens får vara med vi får se. Skriver senare :)


Exakt såhär vill jag ha lugg, så snyggt!

Music Awards 2009

Kom hem för en stund sen från träningen som gick ganska bra. Ska ta en snabb dusch och sen plugga fram till 9 sen kolla på MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2009 om jag ens orkar. Uppdaterar om en liten stund. Puss.

14 bast och fjortis tiderna börjar ;)

Heej sötisar :) Som de flesta vet så blir jag 14 idag. Har längtat sååå mycket efter det, jag ska ju färga mig blond, ha idomin på läpparna och använda billig rouge från hm! daaah! Haha skämt såklart. Men fick många sms idag, och folk kom fram och grattade. Tack alla ♥ Speciellt mammas sms var underbar, äääälskar min mami!

Men nu kan jag berätta om dagen istället. Helt vanlig dag, dock ganska stressig morgon. Jag var med i elevensval, första gången sen 1an eller något haha. Nu är det inte lika skämmigt, är ju en utav dem äldsta. Idrotten var iaf rolig, första gången? Haha det konstigaste under hela dagen var att jag råkade ta sönder kranen. Men nu får ni se bilder istället...


Jag förstår inte hur jag lyckas ta sönder saker HELA TIDEN?!


Idrott.


Klassen, Ahmed flippare...


Ha aldrig strumpor i idrott, jag halkade 30 gånger HAHA.


Och gör inte baklänges "kullebytta" (stavning?) om ni inte kan göra det, min kära nacke :(


Jamie oooch... ehh... vet inte vem :D


Ahmed gillar att kritisera mig säger han :( Känner mig så mobbad :(


Lugg

Jag kom hem för en stund sedan. Träffade pappa och var med honom en liten stund. Vet ni vad jag vill? Jag vill ha LUGG! Så fucking snyggt pågud. Och nu vill jag det ännu mer, omg omg är helt inne i frisyren. Så fort jag får pengar så ska jag springa till frisören. Eller skulle jag passa? Hoppas det... hahah sen ska ångra mig när det är försent.


PERFEKT!

Dåligt men ändå bra

Hej igen. Nu mår jag iaf lite bättre. Var ganska trött efter idrott grejjen. Jag har inte gjort något speciellt, legat på sängen och lyssnat på musik medans jag har vilat, plattat håret och noppat mina ögonbryn. Smsade runt lite, älskar mina vänner, så underbara ♥

Nu ska jag iaf baka för jag har tråkigt och inget annat att göra. Lägger in bilder senare, bloggen får inte bli tråkig. Längtar till träningen imorgon, asså helt seriöst jag har skit roliiigt där haha. Vi borde ha träning varje dag. Iaf, skriver ett inlägg lite senare. Ses ♥


En ful dag

Egentligen har jag ingen blugg lust men ska iaf skriva lite om dagen. Vi hade vanliga lektioner och så fick vi svininfluensa vaccin pappret . Mikias som inte visste något kommer med en: "Hur få man sjukdomen? jagar en svin dig eller?" HAHA ibland kan vi vara hjärndöda. Sista lektionen åkte vi med elevensval (idrott) till Tensta simhall/gym lala och tränade. Det där med cyklar ni vet man sitter och dödar sig själv haha. Roligt+jobbigt=tråkigt. Sen åkte vi iaf hem. Ska ladda upp några bilder sen ska jag gå och göra något vettigt. Ses :)


Långben är klassens stjärna, han sjunger fett fint!


Toana vill inte vara med på bild... såklart.


Suddig bild. Lövkrig. Det finns ju inte snö såå vi kommer med andra lekar (a)





Saabina Scofield

Prison break is on. Haha omg va besatt jag är av serien. Men det vet ni ju redan.
Ska lägga mig direkt efter hoppas jag får i mig lite sömn.
Har skit mycket plugg men orkar inte göra ett skit. Gör det efter träningen imorgon.
Hahah läääängtar verkligen efter träningen :) Men aja vi hörs!


hahahahha omg bamse minns du? skiiiiit gammal bild
HAHAH omg mina skor, dem blev fucking baxade i solhem :(

Här är nästan alla bilderna


Bästavän! ♥


Grattis bacim :)


Jordgubbar (a)


Hahaha älskar dig =)


Esma :)


Jag, rapunzel och världens gulligaste dator =)


Esma gillar verkligen att driva hahaha.


Handikapp bild jag vet, men jag bjuuuder ;)


Klar med det viktigaste

Nu har jag gjort allt det nödvändiga. Matte var också ett måste men tyvärr så hittade jag inte min gradskriva. Utan den kan jag inte plugga matte. Men gjorde klart vissa saker...

Städade min garderob.
Valde kläder till imorgon.
Pluggade på Spanska orden.

Asså ooh min hjärna är sne av alla (ca) 60 ord på Spanska. Men nu kan jag typ alla, hoppas jag hah orkar inte förhöra mig själv trettio gånger. Ska iaf snart lägga mig men kom på att jag inte hade visat er bilderna från Edas födelsedag. Kom på det när jag såg Sabinas inlägg. Så jag laddar upp dem i ett annat inlägg snart :) Godnatt!

Bilderna


hahahhah vi skulle leka gangsters you know ;D





Esma Asena jag & Eda

Hahah omg ignorera mitt ansikte

HAHAH aso ni förstår inte hur rolig denna tjej är everybody loveees Esmaa :)



=)

Driiiv bild :D

Asena & Esma

hahah skämmer ut mig som vanligt :)


Jag sa ju igår att ni skulle få se bilderna från festen. Men deckade direkt efter prison så ni får dem nu och de är inte alla, resten ser handikappade ut hahah.


Helt hjärndöd

Förlååt.. märkte inte att jag inte skrivit något på hela dagen. Aja sitter här helt hjärndöd, sov direkt efter att jag kom från skolan och så vaknade jag nyss. Trodde de va skola när jag vakna haha jag ba omg nej ja kommer somna på lektionen hahah. Känner mig skit trött orkar inte bära på mitt huvud känns som om det väger 3 ton.

Iallafall. Gick ju som sagt till skolan eller gick och gick jag sprang! Ville verkligen komma i tid till No'n men jag kom ändå inte i tid. Och vet ni varfööööör? för att Sara är en idiot som drev sönder med oss idag. Det skulle hända en grej idag men sen när vi hade en lektion kvar men inte Mona hon sluta en timme tidigare, så sa hon att hon drev om aaallt. Om vi inte ville döda henne okej döda. Och vi som hade kommit värsta fixade till skolan aso vänta bara Sara.. Aja efter skolan gick jag hem med Ullis och Johanna snacka skit mycket med dem och sen gick jag hem och har bara sovt sen dess. Ska äta nu sen kolla på film. Ånej måste plugga.

Var ute en liten stund...

...med Alma. Vi gick runt och snackade tills vi fick syn på en lampa och ringde Arnella direkt haha. Hon hade träning så vi mötte henne och gick till träningen. Såg också S (hallå vad ska vi kalla människan :D?) Vi ser mycket vi :) Vi kollade på deras träning, asså de sprang så jävla mycket. Jag själv blev trött när jag såg dem. Sen gick vi iaf hem. Nu ska jag ta på mig mina pyjamaaaas och plugga. Vi ses!


Today

Shooo, hatar att börja inlägg som ni vet. Vanlig skoldag, eller ja typ. Orkade inte gå till bild på morgonen så jag hade lektion med helt annan grupp men jag missade inte bild. Asså helt seriöst jag ska sluta gå på bild lektionerna. Hon skriker alltid, hon är skit irriterande och leker värsta bäst bara för att hon skissar en fuckad björn. Och jag behöver inte gå i bild om jag får VG i alla ämnen och några MVG. Så fuck bild sista gången jag går dit. Ska satsa på allt förutom bild. Iaf, fick tillbaka Engelska provet haha ska göra omprov första gången i mitt liv. Fick IG, vi får inte betyg men wb betyg. Såå har typ inget annat att säga, är bara irriterad på skolan, men det kommer bra dagar vänta man ger inte upp så lätt :)

Ska iaf gå ut snart, kommer hem efter nån timme. Det är kallt orkar inte vara ute länge. Sen ska jag plugga tills jag lägger mig, lovar mig själv det!

Saker att göra:
Matte några sidor. Snälla gud hjälp mig att hitta min gradskiva. HITTAR INTE MIN GRADSKIVA!
Spanska ord till imorgon.
Engelska.

Har bara två foton från idag...


Var med i gruppen min bästiiis var i (aa)


Killarna hade fått mensvärk så de satt i rad allihopa. Men när jag tog fram luren sprang alla bort, haha!


Sov dags

Nu har jag fixat det mesta och pluggat lite på Spanska förhören till Onsdag. Blogg.se verkar funka bra nu och jag önskar det fortsätter länge :) Ska iaf sova nu. Har idrott imorgooooon fan, asså vi har typ aldrig idrott pågud. Läraren är antingen sjuk eller på kurs, upptagen människa asså! ;) Jalla godnatt ♥

snabbt snabbt

oooooooooomg glömde nästan, prison break! den börjar alldeles snart så kan skriva lite. Somnade lite berättade jag att jag va uppe hela natten? Rekord va fan iallafall i min värld. Aja, fick skjuts av pappa sen gick jag till Asena och därifrån till träningen. Hade Shaker idag han va rätt duktig faktiskt. Haha tror han svettades mer än vad vi gjorde vi är väldigt tröga av oss. Men rolig träning va de. Och omg vet ni vem han liknar? Shan the fucking man dem är kopior på gud.
Aja efter träningen snackade jag och Asena aso jag älskar henne mest!

Och lägger in bilder efter prison från Edas fest.
Hejdå så länge.

Jag hatar datan

Kom hem för en stund sen från träningen. Duschade också. Jag svär asså den här fucking blogg.se och jävla facebook gör så jag flippar totalt på datan så vill knappt blogga. Skit segt allt fungerar just nu :S I fb trycker jag på startsidan med det kommer foton helt sjukt hah.

Iaf, jag ska kamma mit hår osv osv. Sen sitta och plugga lite på Spanska och sen lägga mig direkt efter. Vi ses imorgon. Jag känner på mig att det kommer bli keff uppdatering under veckan, men suuuuuuuug blogg.se hatar dig. Jalla ses!



Suddig bild på mig och bitchen Esma :D Hennes humor äger!

tråkigt

Nu är inte blogg.se lika trögt :D
Har ätit nu. Men mår fortfarande illa. Aso jag har blivit skit konstig på gud man tror jag kommit i en annan människas kropp vad är det här för skit. Helt seriöst tro inte jag sitter och skriver knäppa saker haha. De låter som helt galna grejer men ja det är ju det men ändå!
Gick iallafall till skolan hade lika roligt som vanligt. Gick på bosniskan haha.. efter det hem :).
Och snart är det träning så ska sova nu så att jag inte somnar mitt på plan. Helt seriöst jag är så sjuk av mig så ja skulle ba kunna slänga mig mitt på träningen och somna och skita i om min tränare blir arg haha :D



HAHAHHAH vi och våra sjuuuka humor =D
orkar inte vrida på bilder sorry.

SÅHÄR ROLIGT HAR JAG JUST NU!


KLICK KLICK :D

Keff inlägg hah

Blogg.se är hur trög som helst. Omg 16:16 nån tänker på mig :D Iaf, tror inte på sånt men någon kanske tänker på mig just nu.

Skolan - Helt vanlig dag förutom att vi fick en ny musik lärare, hahaha skit tung han liknar ****. Det blev katastroft såklart, alla ska driva och sånt. Skojbråk lala. Sen kom jag iaf hem. Ska äta, plugga, träna, duscha, sova. OCH igår asså fan vad jag sov bra, jag lade mig typ 9 haha. Men nu orkar jag inte skriva mer hejdå.

...

Va trög blogg.se har blivit igen. Skit jobbig sida.
Iallafall hade ganska roligt idag, Amira och hennes konstiga historier. Asena va här sen åkte vi hem till henne. Snackade skit mycket om våra gulliga problems, försöker veeeeeeeeerkligen hjälpa henne! Och så mår jag skit dåligt nu har en äcklig magkänsla blä.
Aja kefft inlägg men orkar verkligen inte skriva ska lägga mig nu och försöka komma i tid imorgon till skolan.
Hejdå

BRIST PÅ RUBRIK

Märkte att jag inte hade skrivit något idag, förutom dem två morgon inläggen. Jag lyssnade på musik och vilade lite sen åkte jag till Sabina och jag hade hennes väska, omg den var skit tung! Hela jag blev sne av väskan när jag åkte till Spånga.

Först snackade vi mycket. Eller Amira berättade alla sina action historier haha jag säger ba en sak: MAN DÖR AV GARV! Amira är bäst på att berätta roliga saker. Efter det kollade vi på älskade Coach Carter. Senare kom Nerma med allt onyttigt, chips godis juice allt. Sen åkte vi till mig och Sabina åkte hem nyss typ. Vi snackade om allt möjligt, samma saker om och om igen stackars min bästavän. Nu ska jag iaf sova eller kolla på tv. Mer än inlägg blir det inte. Hejdå :)


Musik är bäst

Asså jag känner mig helt död, vill bara sova. Ska lägga mig på sängen och dricka tee & lyssna på musik sen drömma om allting. Imorgon skola off, men har faktiskt saknat. Jalla vi ses.



1 NOVEMBER 2009


Godmorgon! Har precis ätit min frukost som bestod av tee och toast. Och jag vaknade av min kära mammas skrik haha. Vet inte vad jag ska göra idag, keff väder också? Jag kanske åker till Sabina, smsade henne precis så vi får se. Annars måste jag hitta några bilder nu ;) Jag uppdaterar lite senare. Ojuste, Alma kommer idag yes yes hah.

I-D-I-O-T

Omg hade vääärldens bästa dröm inatt. Kan inte sluta tänka på dig :( Och aso nu för tiden när jag vaknar så känner jag inte att det är jag som vaknar utan en helt annan person (?) De låter helt sjukt jag vet men det känns inte som mig själv. Okej det där lät cp men iallafaaaaaall.
Idag har jag ingen aning om vad som händer. Kanske Rinkeby får se. Är helt slut så ska sova nu och vakna om några timmar. Och jag som sa att jag skulle vakna tidigt idag.. jag vakna nyss.

NOVEMBER

Ny dag, ny månad. Och nu måste jag sova haha. Har vart uppe jätte länge, kunde bara inte gå upp härifrån. Det är iaf November nu! Jag älskar månaden November för jag är sjuk i huvudet. Aja, det är iaf många som fyller år den här månaden :)

Eda 2 Nov.
Jag 5te Nov.
Kubra 18de Nov.
Leila 30de Nov.

Kolla va bra vän jag är, kan också mina vänners födelsedag. HAHA det värsta skulle nu vart att jag skrev fel datum, årets tabbe. Nu ska jag iaf sova, godnatt! ♥


F&S





Anonym
: hur tvättade du dom

Svar: Det är många som frågat om det så kan berätta. Egentligen skulle jag tvätta snören men sen när jag såg hur fucked up skorna var så bestämde jag mig för att tvätta hela skon. Jag frågade mamma hur jag skulle göra, mammor vet bäst! Så hon förklarade lite hur jag skulle göra...

Först tog jag av både snören och lade in dem i en liten hink som jag sedan fyllde med vatten. Dock inte så mycket, tills båda snören blir blöta. Sen hällde jag i klorin, inte så mycket men ungefär sådär. Om snören är överdrivet smutsiga lägg lite mer klorin. Jag lät hinken stå sådär i typ 2-3 dagar. Låt ba den stå där. Om smutsen ändå inte går bort lägg lite tvål eller något liknande sen gnugga snören med varandra.

Sedan fyllde jag en stor hink där båda skorna får plats i med varmt vatten. Jag lade in lite tvättmedel, klorin och lite lite YES (diskmedel haha). Och sedan stoppade jag in skorna och lät dem vara sådär i typ en timme.

Efter att de har vart sådär i ca en hel timme så tog jag en borste och gnuggade hårt på ställen där det finns smuts. Hela skon jani haha. Man kan också ta en trasa eller något men tror inte det skulle hjälpa lika bra. När jag såg att smutsen var borta så tvättade jag dem rent och lät dem stå i badrummet i ca 2-3 dagar. När de hade torkat var de krit vita :)

Så det enda du behöver är detta + en borste. /asena


RSS 2.0