Hej haha :)

Hello :) Som Asena skrev tidigare va vi på Edas söta fest. De va skit roligt haha. Vi gjorde en massa sjuka grejer men Asena har redan berättat det åt er så orkar inte skriva om igen.
Iallafall va hoss Asena hela morgonen vi snackade och tränade på en sak som Asenas mun vägrar göra. Haha ni fattar inte men men efter det så fixade vi oss bara lite hit och dit. Kom hem runt 21.00 och har letat efter min jävla usb sladd som vägrar dyka upp. Aso det här är jag bäst på, att lägga saker någonstans och sen aldrig hitta dem igen. Dem brukar dyka upp efter 3 år typ. Jag lovar.
Ska lägga mig snart. Måste börja vakna tidigt skolan börjar snart som jag förresten saknat haha =)
Aja godnatt!

Och bilder kommer när jag hittat sladden!


Bääääästavään =)§

Roligt roligt

Tjena pena. Eda's fest var lyckad kan jag säga :) Först var det dött! Sen började det bli lite sådär bra. Sen till sist bäst. Vi hade ganska roligt. Omg haha jag ser någon i svart rör sig precis vid toalletten omg jag skrek sönder mig sen alla trodde det var en pedofil pågud alla hoppa på varandra sen gardinerna gick sönder HAHAAH! Vi lekte fjortisar, gangsta jag venne vad tog massor med bilder. Senare vid kvällen gick alla hem så det var bara jag Sabina, Nerma, Esma & Eda kvar. Vi satt och snackade om allt möjligt, speciellt basket och sen Turkiet resan med Esma&Edas familj och min haha BÄSTAAAAA!

Bilderna kommer tyvärr inte idag för att jag inte har alla och inte Sabina heller. Så vi lägger upp dem imorgon tror jag. Nu ska jag iaf ta på mig mina shorts och tshirt sen tare ba lugnt och vänta på Sabina -.- Hon ska skicka bilderna snart eller om 110 år? :) Sen ska jag SOVA!


Jag ÄLSKAR dig mest!

Domedagen, Islam...

Fick ett sms från Semina nyss :
''Visste du att domedagen är 2012-22 december en fredag?''
Svar : Nej jag visste inte. Det visste inte du heller. Bara gud som vet när den är .. Dom har sakt det nu nästan varje år att det är domedagen de här året nej nästa nej nästa. Klart det är någongång men ingen vet . Bara gud!
Semina: Det står att ett barn föddes med arabiska bokstäver och det som det står är att det är domedagen då.
Jag tror inte på sånt iallfall , skitsnack eller?


Den här texten skrev Leila i sin blogg. När jag tänker efter, allt är möjligt. Jag kanske dör om 2 månader osv. Jag tror på Gud, jag älskar Islam, jag är stolt över att vara Muslim, jag tror på "life after death" Paradiset och helvetet. Men vad fan gör jag för att vara Muslim, älska min religion och jag visar knappt min stolthet. Jag svär 24/7, jag snackar bullshit (vem gör inte det?), jag kan vara jätte elak ibland med mening och jag gör ingenting som visar att jag är Muslim. Förutom att jag säger att jag är det. Ibland när jag lägger mig och tänker, jag är rädd för att dö! Inte för att det ska göra ont eller något när jag dör. Utan jag är rädd för vart jag ska hamna. Ingen vet det bara Gud aa jag vet, men jag är också medveten om vilka idiotiska saker jag gör varje dag. Och tro mig det är fan mycket mer än det bra sakerna. Så nu jag skiteri jag ska vara en riktig Muslim. Jag ska läsa koranen, jag ska be och allt annat. Det räcker inte bara att "tro" och "älska".


RESULTAT :D


IQEÄONFWÖOEÖL

ASOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOH FUCKING SKIIIT KAN INTE HITTTA MITTTTTTTTT FIIIIITT MAMMAKNULLAR SL JÄVLA HORA ASO OOOOOH HAR FLIPPENS MAMMA NU JÄVLA IDIOTISKA SL FUCKING CP HOPPAS DEN HAR DÖÖÖT OKEJEEEEJE3UOWREONIBKFWEBOÖLNFIOÄ32LNWDRL

Trööttt, tröött och återigen trött

Godmooooooorgon! :D Vaknade precis. Har absolut inte sovit bra, har också huvudvärk lite. Iaf hoppas på att jag blir piggare efter frukosten. Igår lade jag mig lyssnade på musik och sånt sen jag somnade sköööönt, drömde värsta haha. Sen Arnella ringer mig halv 4 på morgonen. Och jag har sån där digital klocka bredvid sängen, abo vilken ljud det blev i huset. Sådär D-D-D-DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT. Så vi snackade lite, kommer inte ihåg vad HAHA sen somnade jag om. Och vaknade vid 6 igen av att min mamma fixade frukost åt barnen, de vaknar 5 på morgonen jag svär skit jobbiga.

Nu ska jag iaf äta frukost, bädda min säng sen får vi se vad som händer. Sabina kommer komma snart så vi ska öva på en grejj (aa) Sen kommer Leila vid 2. Jag uppdaterar så snart som möljligt! ♥


Kolla på bollen Shaquille O'Neal håller i. Herregud vilka händer + att det är herrboll skjut miiig hahah jag kan inte ens hålla en damboll :(

=D


Miss you saaaaaaaanel panel! Jävla fotbollsnörd =)
Jag ska bli din manager när du blir känd visst :)

Iallafall nu ska jag leka att jag sover för annars kommer mamma flippa sönder på mig när hon kommer hem. Och det kan hon inte göra om jag sover :) Hon blev arg över en grej idag men aja hon är alltid arg på mig. " Godnatt " !


Omg jag dör! LÄS!

Läs, asså berer läs aaallt. Pågud jag börjar bli lite rädd nu kommer inte kunna sova inatt.

World Trade Center...

1) New York City har 11 bokstäver
2) Afghanistan har 11 bokstäver
3) Ramsin Yuseb (en av terroristerna vid Twin Towers 1993) har 11 bokstäver
4) George W Bush har 11 bokstäver

Detta hade kunnat vara en ren tillfällighet, men det blir mer intressant ...

1) New York är den 11:e staten
2) Flight nummer 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11)
3) Flight nummer 77, som också rammade Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11)
4) Tragedin skedde 11 september, eller också känt som 911 (9 + 1 + 1 = 11)
5) Datumet är likt US emergency services telefonnummer 911 (9 + 1 + 1 = 11)

Fortsätter tillfälligheterna? Läs vidare ...

1) Totalt antal offer på flygen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)
2) 11 september är den 254:e dagen på året ( 2 + 5 + 4 = 11)
3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11)
4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers-tragedin.

Men nu kommer det som är ännu märkligare ...

Den mest kända symbolen för USA, efter Stars & Stripes, är örnen.
Följande vers är tagen från Islams mest helaga bok, Koranen:

For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced:
For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace.

Det var vers nummer 9.11 i Koranen.

Tror du fortfarande att det är en ren tillfällighet?

Prova nedanstående och se vad som händer ...

Öppna ett Microsoft Word-dokument och gör följande:
1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är flightnumret på det första plan som rammade Twin Towers.
2. markera Q33 NY
3. Ändra storleken på texten till 48
4. Ändra fonten(text stilen) till Wingdings1

Tro mig, det är läskigt det ni får se..

Fredag

Heej :) sitter här och kollar på olika bloggar. Som blivit skit tråkiga.. Speciellt Kenzas! älskade hennes blogg förut vafan :( Men men här kommer dagens.
Åkte en snabbis med mamma till stan. Och jag fick byta jacka kvinnan va skit snäll haha blev överlycklig (a). Efter de stanna mamma kvar i stan och jag tog tåget och gick av i Rinkeby. Asena väntade på mig vid spärrarna. Sen gick vi till stationen, åkte till kista haha såg Hamzow där =) Köpte present till Eda va i kista en stund. Sen åkte vi till byn hämtade Asenas kläder. Åt lite bullar från Vivo. Chillade lite där sen precis när vi stod i busshålsplatsen ringer Arnela Asena och hon drog mig som om någon hade dött okej.

 Haha men aja Arnela hade sätt en lampa hahahah aso Asena mår inte bra på gud hon är bara fööör besatt. Aja sen drog Arnela och dem på träning och vi på vår. Träffade nya tränaren Shaker. Hahah dör fortfarande av garv av det Eda sa till mig. Tog avkeds kramar från Berri :( gonna miss her! sen åkte vi till byn väntade på Noely som skulle kommit till ungdomens men kom aldrig! De va nån hallowen fest i gården folk hade masker och grejer haha. Aja tog iallafall bussen tillbaka skulle egentligen hem till Belma men orkade inte.

Dusch

Nu ska jag duscha, föna håret, fixa naglarna och sen sova. Är skit trött jag svär har inte känt den här känslan på jätte länge nu.

Imorgon har Eda fest så ska dit. Hon fyller år det var därför vi köpte present idag. Imorgon kommer Leila och Sabina komma till mig och vi ska fixa oss sen dra till lokalen hon har festen i :) Jag uppdaterar som vanligt fram till 3-4 sen på natten kanske om jag orkar.

Nu ska jag iaf duschaaa. Skriver ett inlägg lite senare. Ses!


En drivbild som anka tog för längesen :)

Min mami ♥

Hahah jag äääälskar min mamma. Hon vet exakt hur mina vänner är från första dagen hon ser dem. Visade en bild på en kille idag...

Jag: Visst är han söt? :D
Mamma: Iuw han har örhänge...
Jag: Men guuud, och?
Nästa bild...
Mamma: Han liknar en rökare, baxare, drogare!
Jag: HAHAHAH du är smart!
Mamma: Jag märker saker lätt Asena :)

Vår lilla dag full med action och lampish

Shoo :) Är hemma, äntligen! Det började med att jag träffade Sabina i tbanan så vi åkte till Kista med buss. Första ansiktet man ser, giiissaaa. HAMZA! Hahaha han finns överallt den där killen jag svär. Han skriker ända från övervåningen, sjuka människa. Vi gick iaf till ** och köpte Edas present :) Efter det gick vi till donken där vi köpte några hamburgare som vi åt på vägen. Vi var i Kista en liten stund sen åkte vi tillbaka till byn. Jag gick hem och hämtade min väska. Vi gick runt lite, åt bullar och sånt haha.

Vid 6 började vi gå till bussen sen ringer Arnell och medelade viktiga saker brushään hahah så jag drog med mig Sabina och kutade till Uhus. Vi var lite med dem innan deras träning började sen drog vi till våran träning i Spånga. Vi hade Chilan sen kom Shaker (stavning?). Vår nya tränare! Vi ska ha honom i 3 månader tills Beri kommer tillbaka från Grekland. Han värkade skit snäll och så. Sen så sa han att vi ska ha en av våra träningar i Uhus, oh yeah oh yeaaaaaaah yes yes. Beri kom lite senare, vi fick träffa henne och snacka kramas osv. Buhu :'( Sen åkte alla heeeem. Vi var lite vid Rbyskolan för att träffa några. Vi orkade inte vänta så jag drog hem också Sabina. Vet inte om hon träffade någon senare. Puss & hej leverpastej!


I MISS YOU!

Tråkigt


Just nu, död.
Nu har jag haft tråkigt ganska länge faktiskt :( Fixade mina naglar lite sådär, de blev keffa. Har suttit framför datorn och tvn i ca 2 timmar nu, nooo lifeeee. Sabina är iaf på väg till Stan så hon kan skynda på asså -.- Jag vill inte sitta hemma längre, vill ut!

Okej bara för att göra något så ska jag packa ihop till träningen som börjar 18.30. Fast än det är flera timmar kvar, men jag har inget annat för mig. Jag skriver ett inlägg snart för har verkligen tråkigt haha :)


091030

Goodmorgon. Är faktiskt inte så van att skriva på morgonarna men ska försöka att börja göra det.
Idag blir det stan med mamma ska försöka byta storlek på jackan.
Efter de blir det Rinkeby träffa Baaaaaamse och sen ska vi åka till Kista.
Och sen träning! Länge länge sen. Har inte varit med på två veckors träning :( saknat.
Berri åker till Grekland så det blir en avskeds träning typ :)
Men iallafall ska ta och fixa mig nu. Ses!

Skillnader




Anonym
:
va ska man göra om han e typ 6 år äldre, men ändå vi gillar varann??

Svar: Oj, 6 är mycket eller egentligen inte... 
Men du säger att ni gillar varandra? Så bli tsms eller fortsätt med det ni är. Såklart om du kan lita på honom för om han är verkligen 6 år äldre än dig så är han ganska stor och då kanske han vill göra saker med dig som inte du vill göra, du är iaf liten för det han skulle vilja göra med dig... För mig är max 4 faktiskt och då blir det 18 år men ändå stor när man tänker att jag bara är 14. För mellan 10-20 åldern förändras man varje år. Så om du var 20 och han 26 så skulle det inte vara lika mycket problem. Om han verkligen gillar dig och du vet det är det väl inget problem sålängen han inte vill utnyttja dig.

Men om du är kär i en som är 6 år äldre och som du inte är säker på om han är så vet jag faktiskt inte vad jag ska säga. Killar gillar tjejer som är äldre egentligen eller mindre som ser äldre ut, de flesta iaf. Annars kan du bara ta hjälp av dem där tipsen jag skrev på förra frågan :) Lycka till! /asena

Så ser min dag ut idag...

Godmorgon sötiisar :) Vaknade ganska tidigt idag och lämnade Aysenur till dagis. Långben var också där så han väntade på mig så vi tog en promenad tsms och snackade om allt möjligt. Haha han är bara för skön, bäästiiis :D Sen kom jag hem och chattade lite, kollade på match tider osv. Åt också frukost precis. Ska börja städa lite nu. Idag ser dagen ut ungefär såhär...

- Städa lite efter bloggandet.
- Tare lugnt, kolla på tv, data osv.
- Fixa mig.
- När Sabina har kommit från Stan åker vi till Kista.
- Köpa present till Eda bacim.
- Träning. Wihooo! Det var längesen vi hade träning och Beri ska åka till Grekland och hon kommer om 3 månader. Så sista träningen idag med henne och sen får vi en ny tränare som ska ha oss i tre månader. Kommer sakna Beri :/
- Komma hem duscha och lägga mig, ska sova tidigt idag så jag kan vakna till skolan :)

Så var det med dagen, tro mig det kommer vara något som ändras. Haha nu ska jag svara på en fråga sen börja städa. Kram ♥

TUUUUUNG :D


Hahah tung älskar den här videon


Dessie pessie lessie

Shölölö. Längesen elle :D Haha driver. Har tråkigt. Pluggade skit lite, kollade på tv, chattade, webbade, tvättade mina converse som blev vita (tack Gud), smsade/smsar, kommenterade, svarade, läste, pruttade bajsade hahaha driver. Omg märker ni jag får cp humor när det börjar bli sent. DAAAAH BEACUSE IM WB DESSIE :D

Asså jag driver såklart. Men märkte en grejj, av alla blodiner är Dessie den snällaste jag svär. Då menar jag de som leker blåsta blondiner. (Kissie, Paow, Dessie) Kissie säger hon är "trevlig", jo hon kanske är det men den där programmet de var i kanal 8 ni vet, aschberg lr va fuck den heter. Så fucking mycket hon lekte, hon lägger bitch blickar och grejjer. Och alla tre skämdes skit mycket haha synd. Men Dessie var söt och snäll faktiskt :)

Meeen nu är jag sugen på Shan tha man, eftersom Sabina kollar på hans videor. Efter det lägger jag mig nooog för vi ska på jakt efter present till Eda imorgon. Berättar mer sen. Godnatt ♥


keeen riiiiiing och mediiiiiiiiiiiina



Mio

Våld och droger i en hopplös vardag

Image Mio
Regi: Jonas Embring
Folkets Bio

När Mio lyckas ta sig till Thailand för att hälsa på familjen som elva år tidigare skickade iväg honom visar han en film om sitt liv borta i Sverige.

Han har valt att berätta om den ljusa sidan, hans relation med Melina. Det är så han vill bli sedd, koden för ett lyckat liv eller snarare så nära hans kan komma. Vi har ju sett, under de tre år som kameran följt honom att det övervägande är något mörkare, i alla fall utifrån hans definition  av lycka. Mio har blivit dömd för narkotikabrott, varit delaktig i misshandel och dessutom stulit varor på sin praktikplats. Och ja, varför skulle han jobba gratis?

Hans identitet är kriminell och han förlorade Melina när han spårade ur och gav henne med flera på käften. Kanske förhatligt men tyvärr helt logiskt. Mio handlar om att dumpas med noll i trygghetskapital, uppfångad av ett system med brist på emotionell analys, ett system inkompatibelt med Mios erfarenheter. Men han strävar dit och en dag bestämmer han sig att trots sina usla förutsättningar kämpa för att ta tillbaka sina rättigheter.   

Image Relationerna betyder allt, brödraskapets kärlek är tung förklarar hans bästa vän Jeffrey. Mio hittar sitt substitut till den biologiska familjen i honom och Melina och de blir kanske just därför viktigare än vanligtvis, keepers. När filmen slutar är Mio nitton år och han och Melina har hängt ihop i nästan fyra. Jonas Embrings dokumentär porträtterar en kamp med få rimliga krav: en familj och någon form av garanti.

Det är med en öm men ocensurerad blick vi får se hur upprätthållandet av en attityd blandat med ständig motgång kan leda till beteenden som sexism och våld. Men återigen, det är inte svårt att förstå, Mio är inte ondskan, inte heller någon kriminell, gråskalan synliggörs och det gör filmen applicerbar på flertalet situationer där begrepp om objektiva värden förvrider våra perspektiv.

Det är kanske omöjligt att göra ett fullt nyanserat porträtt men att försöka påminna åskådaren om handlingens komplexitet, det lyckas Embring bra med.


/ Hittade en text i en tjejs blogg och blev totalt klistrad för den här dokumentären. Skulle vilja se den. Den kom ut 2008 och verkar skiiiiiit bra. Älskar sådana här dokumentärer dem är bara för bra. Bloggen jag hitta heter nulleew.blogg.se kolla på hennes inlägg " strävan " där har hon berättat bättre om den här dokomentären Mio
( Denna text hitta jag på google, den är inte från tjejens blogg.)
Såg ett klipp på google också. Så jävla bra.


-

"And maybe its true, im caught up on you
maybe theres a chance that you're stuck on me too..
So Maybe im wrong its all in my head
maybe we're afraid words we both hadnt said"


Homecoming


Äääääälskar denna gamla låt! Länge sen man hörde den =)

Changed planes

Ändrade planer. Sara smsade mig och frågade om jag kunde följa med henne till vällingby. Hon skulle pierca sig i naveln. Så jag tog på mig bara snabbt sminka mig skit lite och gick ner till stationen. Väntade en stund sen kom deras buss. Steg på och träffade dem. Noely, Danae, Sara, Meriem & Amila följde också med. Sen sa Sara att vi skulle till Hässelby inte till Vällingby. Vi träffa tjejen utanför tunnelbanan som skulle ta piercingen åt Sara. Aso omg tjejen hade en piercing mellan sina bröst :o Har inte sett någon sådan piercing förut. Iallafall hon fixa piercingen och den blev fin! Ska också göra en haha :) har velat det ganska länge nu. Sen åkte vi hem.

Haha Sara sötis verkade överlycklig hela dagen. Fast vi alla andra va skit döda haha.
Ska äta nu och sen vänta tills priiiison break börjar. Längtar!

Plugg som gäller

Nu ska jag börja plugga fram till 7 sen ska jag se på min serie. Måste först bli klar med matten sen ska jag söka upp lite saker till Svenskan. Måste också fixa mina naglar, noppa ögonbrynen osv. Jag uppdaterar lite senare eller när det typ är reklam eller något. ♥

 

 


Tips

Ni som har dålig självförtroende, problem med skolan/familjen/pojkvännen eller något annat så kan ni läsa den här tjejens blogg. Allt hon skriver är verkligen sant och det hjälper ;)

http://jjuno.blogg.se/
http://jjuno.blogg.se/
http://jjuno.blogg.se/
http://jjuno.blogg.se/


Killar








Svar:
Hej :)
Har faktiskt samma problem och har haft haha. Glöm inte att det är upp till killen om den bli kär i dig. Du kan inte göra något åt hans känslor, men du kan göra så han blir intresserad av dig. Då finns det flera sett.

Om han ler mot dig le tillbaka. Om inte du vågar försök öva på det på ett sett. Lek som om din kompis är han och stå och le mot honom. Leende förklarar det mesta.

Försök få hans uppmärksamhet, men bete dig inte som en omogen tjej då. Gå inte runt och skrik, eller skratta inte högt. Killar gillar tjejer som är sig själv, förutom de som vill använda tjejerna...

Var mogen!
När han är i din närhet och du snackar med dina vänner, prata inte om omogna saker. Detta kan vara vad som helst. Tex: "Off jag drack hela kvällen igår i festen fett chill" fastän du inte vart i någon fest? Vissa tjejer gör sådana misstag framför killar, vi vill se äldre ut men det hjälper nästan aldrig :) När vi ska leka mogna blir vi plötsligt omogna, så var dig själv och visa att du är mogen på ett bra sett.

Försök få ögonkontakt med honom. Och när du väl fått det vänd dig inte om. Klarar inte du av så är det bara att vända dig om.

Tänk på hans ålder. Om han är flera år äldren dig vill ha en mognare tjej! Då är det mycket svårare för dig. Men ge inte upp.

Om du redan har honom i msn/fb/nr och känner honom försök skriv till honom. Men inte så att du blir jobbig. Typ såhär...
Du: Vad gör du? (:
Han: Lyssnar på musik du då?
Du: Aha, vadå för musik?
Han svarar inte..
Du: ??
Du: Hallå????
Du: Vadå för musik????
Det här kommer irritera honom skit mycket och han kommer tänka "Vilken tjej, hon låter inte mig vara" Svarar han inte så låt bli. Du kan chatta med honom nån annan dag (;

Om inte du känner honom alls. Och vet inte om han känner dig men ändå älskar honom. Asså då vet ju du vad han heter osv. Så adda honom i fb/msn eller något. När du går förbi kolla extra noga, vänd dig om och kolla, le le le hah.

Om du har vänner som umgås med honom försök att få reda på vad han gillar, vilka typ av tjejer och hur han är som person. Sen kan du ju träffa honom också genom dina vänner, skäms inte då. Var social.

Killar brukar oftast hänga på ett ställe, område, förening osv. Gå förbi där, var du också i närheten av dem ställen. Om du får och kan gå också du in där han är inne. Så kanske du kan få kontakt med honom direkt :)

Egentligen är killar inte värd såhär mycket, men är du kär så är du :) Jag säger bara en sak, våga saker och ting.


Fortfarande på bra humör

Äntligen är jag klar med städningen. Var verkligen skit seg, stod typ i en halv timme och kollade på spegeln. Hahah är besatt av mig själv kanske. Är varken trött eller uttråkad så det går braaa, ska snart börja med plugget. Innan det ska jag tvätta mina Converse, inte hela utan bara snören. De har blivit svarta -.- Så jag skriver efter och ni får se före/efter (:

Hitler is in tha house

Somnade efter våra bästa år. Och vaknade nyss sköönt. Upptäckte just att jag måste städa min garderob, den är heeeeeelt upp och ner vänd. Som vanligt. Så ska ta och göra det sen blir det plugg -.- Kommer inte kunna koncentrera mig eftersom min mamma går runt och städar. Och så har hon satt på bosniska bonde låtar. Skjuuut mig. Egentligen ska hon jobba men hon ska vila lite från jobbet, och ofta man går runt och städar när man tagit ledigt från jobbet för att vila? Tror hon ska köra lite hitler playback time med oss. Aja noog med det :) slutar här så ciaaaaaaaao!


Döda hem telefonen

Godmorgon. Orkade aldrig skriva så skriver nu. Sov ganska bra idag kan man säga. Vaknade typ 10.30. Off hem telefonen ringer hatar att svara, eller jag svarar aldrig. Det låter typ såhär:

Anonym: Heeeej hur mår du?
Jag: Vem edu (skit irriterad)
Anonym: Oj ge mig din mamma.
Jag: Mmm... ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Efter tio minuter när de har snackat klart.
Mamma: Hon sa att du var otrevlig, snacka normalt.
Jag: Jag säger till dig låt mig inte svara på hem telefonen innan alla dina vänner hatar mig.

Hahah hatar hem telefonen bajs på den. Iaf, ska lägga mig i sängen och tare lite lugnt nu. Är fett törstig ska dricka ordentligt med vatten, dricker allt förutom vatten haha. Sen ska jag börja städa och därefter plugga. Skriver efter städningen eller något. ENSAM HEMMA OH YEAH HAHA :D

Blää

Aso kan man få ryggspärr? eller AXELSPÄRR? Jag har skiiiit ont. Kan inte ens röra på mig.
Kollar på Våra bästa år nu med Amira. Vi älskade den serien när vi var små. Kan inte fatta att vi fortfarande kollar på den.

Men idag tror jag inte ja ska ut. Måste faktiskt också plugga. Ska kanske senare träffa Ullis har inte träffat henne på länge. Men men ska fortsätta kolla på serien nu. Vi hörs!


ooooomg minns ni när jag berätta till er att vi va i Hjulsta skolan och att vi fick se ormar och skit ?
Nej haha tror inte jag berätta det. Men här ser ni iallafall när vi va i Hjulsta skolan. Sara fick hålla i ormen.
Aso jag får ryyyyyyysningar bara jag tittar på ormen. HATAR ormar.

Och där är kvinnan som visa oss dem skarriga ormarna. ASO IUUUW KOLLA HUR HON HÅLLER DEN :'(

Onormaaaaaaaaaaldfjkl

Ska sovaaa hela dagen imorgon skiteri. Mamma och mina syskon ska till bio så är ensam hemma wiho =) Sova sova plugga plugga -.- Vi ses imorgon innan jag blir galen och SkriVeR SÅÅÅÅÅHÄRRRRRRRRRRRREPÖFKL GODNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTT HAR REDAAAAAN BLIVIT GALEN HAHAHA NATT RYCK :D


ASSÅ GUD NÄÄÄÄÄÄÄR SKA VIIIIII BLIIIII NORMAAAAALAAA HAHAHA JAG DÖR

Nu får man tänka på plugget också

Rubriken säger nog allt! Har inte pluggat på länge. Och jag har faktiskt plugg att göra. Säkert halva min klass ba vah? vadå? Men jag skapar plugg för mig själv därför hahah. Så det är ingenting som läraren gett oss (; Ni förstår säkert inte men aaaaaja ska sitta hemma imorgon och plugga. Sabina ska åka in till Stan och leta efter en mindre störläk (säger aldrig storlek) på sin jacka. Så lycka till hoppas du hittar :) Ska blogga sönder hela natten wiho! Är redan trött haha.

Vi behöver en digital kamera till Lördag, help us? :/


Saknar er, borde inte kastat dig och låta dig bli mosad av Melike. Min rosa sötis :(

Prison break


Kollar på äääälskade prison break. Har sovt ut nu. Känner mig lite bättre. Ska åka och försöka fixa en mindre storlek imorgon på min buffalo jacka. Hoppas det går, vill inte ha en så här stor. Har faktiskt inte så mycket att skriva om. Eller jag vet inte vad jag ska skriva om. Men skriver kanske ett inlägg till efter denna ciao så länge.


I ♥ KLASSEN

Jag har inte skrivit något, förlååt. Orkade faktiskt inte. Läste runt i olika bloggar. Hahah Sabina du är sjuk i huvudet "ja tror jag är kär" haha ÄLSKAR DIIIIIIIG ♥

Just nu håller jag på att skicka bilder till Ismahan. Jag har bilder på aaaalla lovar er. Så jag tänkte lite efter när jag gick igenom bilder. Asså jag dör, verkligen dör för min klass. Vi har alltid vart 1 inte delad i olika små grupper. Alla har kontakt med alla och om en mår dåligt alla mår dåligt. Det är som en stor familj. Vi hjälper varandra, skrattar tsms och busar tsms. Vi gör kaos varje dag! Action varjeeee dag. Fastän jag inte skriver mycket detaljer i bloggen så är det mycket som händer under en kort skoldag. Vi skrattar och gör klumpiga saker, det är alltid någon som ska lägga tabbe i klassen så vi dör av garv. När man ser på andra klasser är det oftast tjejer för sig och killar för sig. Hos oss är det en stor blandning. Kärlek till klassen, älskar er! ♥


Asså Jamie är den som fattar trögast hahaha. Det kom en matte lärare från StockholmsU.
Han ba: Vad vill ni lära er?
Jamie: Lär oss Matte!
Assååååååå han är mattelärare vad tror du han ska lära oss hahahahaahah pågud skön.


Världens skönaste grabbar (;


Min bästis festis :D


Michel, jag & Eda bacim :)


HAHAH sjuka killar pågud!


När man tänker efter, vad duktiga vi har blivit när man jämför med 5an :O


Sovdags, så kan det hända ibland :)


Mewan, jag kommer alltid att vara smartaren dig oavsett om du får alla rätt på proven ;)


Klassens glädjespridare hahah kommer aldrig glömma när ni rulla ner från niornas trappa hahaha gurka :D


Saknar er tjejer :/


Mina homies hehe B)


Rinkeby hela dagen

Aso jag känner mig konstig.. ja tror jag är kär men nej de får jag inte vara. Herregud nej. Omg känner för att gråta.

Ska berätta lite kort om dagen. Vaknade tidigt fixade mig och åkte till Rinkeby. Va ute med Asena vi gick runt och snackade om allt som vanligt. De dyker upp nya grejer heeela tiden så man har alltid något att prata om. Sen träffa vi Melike satt och snackade med henne en stund, de va länge sen! Sen gick hon med sina homies, så jag och Asena fortsatte vår lilla vandring. Träffade Noely och Danae en stund. Sen gick dem och så träffade vi Melike igen. Dem följde med mig upp till farmor. Va hoss henne en halv timme. Gick ner till stationen och träffade Asena hon skulle ge min väska, men jag orkade inte gå hem. Så vi gick och köpte lite grejer.Vi Fick sällskap ända till stationen av Hamza och Leffe. Haha Hamza är sjuk i huvudet. Och sen åkte jag hem. 

Vi har skrattat sönder oss idag och gjort andra saker också. Men orkar inte berätta det. Känner inte för att göra något nu. Ska sova och lyssna på musik. Musik får mig alltid att tänka på andra saker. C ya 

Snabbt

Jag skriver ett längre inlägg om vad vi gjorde när jag kommer hem. Asså jag är ju hemma fast ska snart dra till bussarna och lämna Sabinas väska till henne så väntar på hennes sms ;) Skriver när jag är tillbaka. Ses!


Tråkigt

Hur många sms har du på inkorg?
Vet inte hah.

Första sms från vem o står?

Arnella: Hahahaha aseeena jag kunde inte sova.

Ditt skickade medelande sist?

Anka<3: Good :D

Ditt första sms:
Anka<3: Jag sa till pappa att jag också ska.... (en hel saga orkar inte skriva haha)

Dit första sms du skicka
Anka<3: Hur mycket betalade du?

Jag vill ut

 
Jag äter min frukost (efter tiotusen år) som blev piroger och tee, lyssnar på musik och bombar Sabinas lur. Och jag får inga svar tillbaka haha känner mig så ensam :( Svara din anka jävel! Tro mig hon har antingen kastat luren nånstans och glömt bort den eller att den är avstängd ELLER så sover hon :/ Jag känner mig tröööttt men jag vill ut. Har mina anledningar haha ska ut och lägga bitchblickar brushääään. Ni förstår säkert inte vad jag snackar om. Babblar för mycket vi ses senare. SABINA SVARAAAA! :(


Träffade Långben på vägen

Godmorgooon :) Fett fint väder det är idag :O Mirakel, asså det regnar ju inte därför. Iaf ni undrar säkert varför jag är uppe så tidigt. Lämnade Aysenur till dagis haha sötis. Sen hade jag sällskap hela vägen hem. Långben :) De har fått en till medlem i familjen så söta, en liten tjej. Så vi pratade om det och andra gamla saker sen kom jag hem. Jag ska lägga mig i sängen och lyssna på muuussiiik, musik är bäst på morgonen. Skriver senare om inte jag somnar (:

Hahah omg nu kom jag på en sak om Långben hahaha bääääääästa. Han heter ju Mohamed men vi kallar honom långben för han är LÅNG! Så en dag i klassen kollade läraren om vi hade rätt mattebok. Vi har nummer med namn.

Läraren: Men Ahmed det här är inte din bok?
Ahmed: Eeeeh eeeh....
Läraren: Hitta din bok!
Ahmed: O JUSTE!!! Långben har den :D
Läraren: VEEEEEEEM? O.O
Omg ni skulle sett hans min, han blev sådär "herregud vem är det" HAHA om inte alla dog av garv :D

Ja orkar inte sova..

Namn: Sabina.Z
Jag kommer från: Yugoslavien
Jag är just nu: uttråkad
Tycker du om någon just nu: Nej
Jag samlar på: Inget
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Asena, Alma, Ullis eller ingen alls
Gillar du golf: Nej
Vilken tid gick du upp idag: Runt 9 tror jag
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: aa
Hur svarar du i telefon: Beror på vem det är
Är du ensam nu: Nej
Vad ska du göra sen: sova
Vad ska du göra imorgon: Orkar inte tänka på det nu
Var vill du bo när du blir stor: vet inte
Är det okej att gråta: Aa
När grät du senast: Minns inte
Vilken årstid tycker du bäst om: Vinter
Laddar du ner musik och film från Internet: inte längre
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara de
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen på en helgmorgon: olika
Har du piercing: Nej , vill ha i naveln
Vill du gifta dig: vet inte
Är du bra på att laga mat: hahah :D
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Kan göra spagat
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Ingen
Tror du på ett liv efter döden: Vet inte
Vad äter du helst när du ser på film: Godis, pizza aaaallt haha
Lever dina föräldrar tillsammans: Aa
Vilken ögonfärg har du: Ljusbruna, bruna.
Vilken hårfärg har du natuligt: Ljusbrunt
Vilka hårfärger har du haft: Min naturliga bara, ljusbrunt.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: nej iuw
Är du beroende av något: många saker
Senaste låt du hörde: I can change your life - lloyd
Vad gör du på helgerna: Olika
Hur många timmar sover du på en natt: vet inte. Men väldigt få timmar
Senaste bok: Eskort
Saknar du någon nu: Nej
Vem ringde dig senast: Bakro 2
Vad är du allergisk mot: Inget
Var du glad igår: Haha aa verkligen
Vad är din favoritfärg: Vit svart och ljusblå
Sminkar du dig: Mascara, ibland lite puder ibland


Bjuder på..

..två låtar innan jag lägger mig.


kraaaamp

Har fått kramp i rumpan haha. Har suttit på golvet med datan på låren i över en timme nu får verkligen ont nu. Har kollat på älskade prison break. Jag är beeeeeeeeeeeesatt av den där jävla scofield hehe.
Hahahah omg kollar på Mad tv det är en fett skön snubbe som heter Mofaz aso jag dör av garv. Skit rolig kille.
Aja, ska sova nu har inget bättre för mig. Va konstigt ja har skit ont i båda mina ben. Kommer inte kunna sova nu på grund av det uff.

Tidigt men trött

Ska gå och lägga mig. Har inte sovit bra på flera dagar nu. Hallå det är höstlov varför kan jag inte sova? -.- Och Arnella du ska fåå för att du luraaa mig :(

Godnatt.

My boo


Den enda okej bilden från idag haha
Älskling!§

Alma, Arnella, Kubra & Almine =)




j
:
kan ni berätta om dessa personer
arnella, alma, kubra & almin =P

i inlägg....



Vi kan börja med Alma! Sabina har känt henne längee, hela hennes liv typ. 13-14 år. Däremot har jag(asena) känt henne nu i bara 3 år. Under dessa två år gillade vi varandra? Nej! Men nu är jag&hon som systrar. Precis som hon&Sabina! Sabina och Alma bodde i samma gård sen de föddes. Sedan flyttade Sabina till Spånga. Alma är bosnier och är 96a. Hon tänker alltid på ett smart sätt, riktig mamma faktiskt. När jag&Sabina håller på att göra något dumt så är det hon som övertalar oss att inte göra det haha, vår lilla mamma. Alma dödar sig för bebisar -.- Hennes familj kommer i första hand, såklart! Vi dör för vår underbara syster! ♥ (Förresten driver Almas pappa med Sabina jämt haha säger inte om vad)



Arnella lr Arnela som Sabina skriver -.- Hon vägrar att skriva Arnella haha vet inte varför. Sabina har känt Arnella sen när hon var liten. Barndomsvänner ni förstår. Jag har alltid vetat vem Arnella är men har aldrig umgåtts med henne lika mycket som nu. De senaste dagarna :) Jag gillade inte Arnella så mycket förut faktiskt men neej hade fel, tjejen är underbar pågud. Hon lyssnar, försöker hjälpa och man kan lite på henne det är vi säkra på! Hon är ärlig och roliiig. Haha jag och Arnella har något gemensamt. Hon hänger med turkar och jag med bosnier. Så hon blir lite turk aktig precis som jag blir lite bosnie aktig haha roligt faktiskt. Arnella går i 8an men är 94a och inskriven 95a visst Nano? ;) Precis som jag. Hon är bosnie :) http://muminovicarnella.blogg.se/



Almine är Almas tvillingbror för er som inte vet. Anledningen till varför vi kallar honom Almine är typ för att man gör det på bosniska killar? Så jag är också van vid att kalla honom Almine fast än jag är turk. Sabina har känt Almin lika mycket som hon känt Alma. Almin är som en mini bror fast än han börjar bli längre än oss alla -.- Haha vi har haft våra galna dagar. När Sabina gick i Bredby var det alltid skojjbråk och sånt mellan dem. Ibland kan ni se mig och honom på varandra eller när vi springer efter varandra i skolgården -.- Ibland drar vi också varandras hår hahah. Eftersom varken jag eller Sabina har bröder så har han alltid vart som en riktig bror för oss. Han vet också det mesta om oss och han kan vara seriös haha tro inte han är en flippare 24/7 Vi älskar dig brother from another mother! =)



Kubraaaa min syster! Jag har känt Kubra i alla mina 14 år. Varje år i exakt 14 år har jag tillbringat med den här tjejen. Hon vet allt om mig och min familj. Vi har gått igenom så mycket som är lika. Sabina har känt henne bara i ca 2 år nu och det var genom mig. Vi hängde tsms jätte mycket i vintras. Kubra är världens roligaste person, okej? Hon är TURK riktig TURK asså, ni ska se när hon berättar något. Handen uppe självklart och skrikandes hahahaa. Jag & Sabina kan inte andas av hennes historier. Kubra går i 9an i en engelsk skola i Bromma nu. Om inte jag minns fel haha. Hon är 94a och en hon har en riktig turk käft! Vi älskar dig!

Jag skrev inlägget men Sabina svarade också med mig genom msn :) Det blir konstig att göra: asena har känt hene si och så medan sabina känt henne si och så. Skarrigt haha. Där fick ni veta om de 4 personerna :)


Vandring

Sitter och lyssnar på en väldigt väldigt gammal låt. Aso jag är helt beroende av musik. En ny sak ni vet om mig :) älskar älskar musik!
ooooooooooh chariot..

Började dagen med att äta sen fixade jag mig en snabbish. Gick hem till min söta lilla farmor. Städade lite och btw såg en väldigt vacker varelse idag på bussen. NOELY DU FÄÄTTÄR :D. Sen kom lilla Asena haha aso min farmor är skit rolig. Hon står och snackar med Asena, och Asena ser ut som ett rent frågetecken. Haha och min farfar gav mig en tjuga första gången ja svär. Snåla jävel.

..Och sen rulla vi ner till parken körde våra grejer :) När våra händer frusit till is bestämmde vi oss för att dra hem till Asena. På vägen hörde Arnela genom sitt fönster ett par cp störda garv ute. Så hon gissade på att det va jag och Asena. Stod och snackade lite sen gick vi till Asena och gick ut igen med Arnela. Vi gick pratade en massa och gick sen till ungdomens. De va någon circus grej där för barn. Arnela ville joina dem haha. Sen åkte jag hem. Babo väntade hemma på mig för vi skulle åka och köpa jacka och vi gjorde det. Nu har jag den här jävla jackan.

Samma vanliga ni vet

Heluu. Är irriterad på mamma just nu -.- Iaf efter mitt senaste inlägg gick jag till Sabinas farmor. Hon städade lite där, haha skiiit söta Sabinas farmor och farfar är!! Sen drog vi ner till parken där vi lira lite basket, samma vanliga. Vi gick runt efter det och skrattade som idioter. Vårat skratt ändras varje gång vi skrattar så Arnell hörde oss och gick ut till fönstret vi snackade lite sen kom hon ut. Vi var lite ute, i uhus också där de hade cirkus hah. Arnella försökte göra spagat eller hur man stavar. Misslyckad, jag kunde inte ens gå ner så får hålla käften (; Sen gick Sabina och jag & Arnell gick runt lite och snackade sen drog vi hem.

Ska kaaaankse till deras träningen 6 men tror inte jag kommer hinna, mamma ska till Stinsen så måste vara vakt åt råttorna haha.


Haha smyg biiild (a)

CP RYCK

Nu ska jag dra till bussarna och träffa Sabina sen ska vi till hennes farmor och sen BASKET ;) C YAAAAAAAAAAAAAAAA

Tråkigt väder som vanligt

Godmorgon :) Har inte sovit bra, är verkligen trött. Vaknade vid 8 sen dess låg jag i sängen och lyssnade på musik och försökte sova. Vilket jag misslyckades med haha. Gjorde iaf något bra. Fixade mina match shorts. Snören hade nästan gått ut så man kunde inte spänna dem så under matcherna när jag sprang åkte den ner skit jobbigt. -.- Nu är den iaf fixad.

Ska äta frukost nu sen städa lite här och där. Sabina kommer nog snart. Vi har ingen träning under veckan så vi ska ut och träna för oss själva, bättre än ingenting. Men tråkigt att det är blött ute :/ Aja ska äta nu, skriver ett inlägg innan jag går ut. Kram ♥

 


Haha kolla på mitt hår, bra att man inte ser mitt ansikte så mycket. Häxa. :)


-

Godmorgon.


Adios

Ska kolla på film nu med Amira och Nerma. Blir inga fler inlägg efter det här. Imorgon sitter jag inte hemma iallafall fastän ja borde plugga på lite. Men har inge ork för det nu. Ska kanske åka och köpa jacka hoppas affären är öppen vid den tiden pappa kommer hem. Och jag kan inte åka dit under dagen för fan vet jag vart Naturkompaniet ligger..

Juste det! ett litet filmtips;


Denna film älskar jag. Den handlar om en kille som bor i Harlem i New york.
Sen så gjorde han något kriminellt som fick hans mamma att låta honom bo med sin
pappa i Puerto Rico ett tag. För att komma bort där ifrån. Och där träffar han en tjej
och de händer en massa grejer. Filmen får en ren 10 av mig äääälskar den.

fgg

OMG SPÄÄÄÄÄNNNNNNNIIIIIINGGG PÅ GÅÅÅNGGGGG ARNELLAAJ JAJAJAJ DÖÖÖÖRRRR


Sorry :)


haha vår stora meny :)

Har tyvär inga bra bilder men sök på nnoelys.blogg.se så kommer ni se vid inlägget Lucky day ungefär alla bilder vi tog idag :)

Outfit


Vit kort ärmad tröja med guld knappar på axlarna från H&M
jeans från Vero Moda
Halsduk utan ett slut haha minns inte från vart.

Försökte ta en så bra bild som möjligt. Min kamera suger.

fortsättning följer

Hello. Kollar på prison break aso omg Wentworth Miller är så fuucking heeeeeeet! Iallafall åter till dagens.
Gick ner till stationen väntade skit länge på tjejerna. Satt där som en uggla och letade efter 3 idioter haha. 
Sen kom dem och vi tog pendeln till sumpan. Och därifrån till Solna wiho vi tog värsta omvägen. Vi kunde bara tagit bussen till solna centrum-.-

Försökte att bestämma oss vart vi ska äta någonstans. Vi tjaffsar alltid om något och den här gången om mat! Dem vill äta i ruttna donken fast jag och Noely ville äta souvlaki. Men vi gick till Donken. Åt största maten där. Jag och Noely tog Stora menyn där det ingår en extra big mac. Om inte jag sprack av hur mätt jag va.

 Efter att vi åt gick vi runt och provade lite skor och sånt. Sara köpte lite grejer åt sig. Sen gick vi tillbaka till donken köpte glass och SKÄMMDE UT OSS TOTALT omg. Kan inte ens berätta åt er för att det var så pinsamt. När vi hade suttit en stund där åkte vi till Kista. Träffade på Amila och en till tjej där. Sen tog vi bussen, jag och Noely gick av i Rinkeby träffade Asena bebisen. Sen efter en stund gick Noely hem och jag och Asena gick runt och snackade och skrattade haha hon är så gullig. Sen gick vi och kollade en stund på Arnelas träning. Ska kolla på serien nu kommer fan missa allt. CIAO!

Sjuk?

Nu har jag duschat, fönat håret osv osv. Känner mig fräsch! Chattar iaf med Alma nu. Hon kommer snart... Söndag :/ Iaf inte så långt tid kvar men synd att vi inte kunde spendera tid tsms under höstlovet. Aja, känner mig sjuk faktiskt. Det bränns i halsen och kittlas lite också. Tråkiiigt, ska äta lite frukt mår kanske bättre. Undrar hur jag blir sjuk? Har varma kläder och det är knappt så kallt ute. Ska dra nu puss.


Klackskor är fint! Har verkligen fastnat för dessa. :)



Min Sabo

OMG det är krig hemma hos mig. Full med barn haha. Kom iaf nyss hem. Var lite ute med Sabina o Noely men hon gick hem innan. Så jag och Sabina gick runt och pratade haha skrattade en massa också =) Sen drog vi till u-hus där Arnella Leila och resten hade träning. Nu är jag hemma, ska ta en snabb dusch sen uppdaterar jag om nån timme. ;)

Love ya

 


Bir hic olsam

Har inte sovit något men har ändå vilat lite. Jag lade mig och skulle precis sova så ringer Amira och vill att jag ska komma till Spånga för att noppa hennes ögonbryn. Så jag gick upp för att borsta tänderna sen smsar hon och säger att vi kan ta det någon annan dag. Jo vad gjorde jag? :D Gick och lade mig igen. Kunde inte sova i några minuter men precis jag ska somna är helt borta A smsar och jag vaknar. Efter det orkade jag inte ligga där så satt vid datan istället.

Borde börja ta på mig men orkar intee. Är så lat idag, kommer vara skit ful ni kommer se haha. Sabina kommer typ om nån timme efter att hon käkat med sina homies. =)


Stolta Turkisar =)

-

Va tråkig måndag asså. Ska gå och lägga mig, somnar kanske? Är skit trött annars så drar jag ut vet inte. Ska smsa lite folk nu. Skriver ett inlägg om jag drar ut :)


Vaknar tidigt, hungrig, äckligt hår...

Godmorgooon. Har suttit alldeles för länge framför datan nu. Måste göra något vettigt! Äta frukost kanske? Jag kan inte sovaaa så tråkigt. Först vaknade jag och var skit hungrig men orkade inte äta så drack lite juice istället så att jag skulle vara mätt en lite stund. Men nu börjar jag bli hungrig så ska fixa frukost. Vaknar så tidigt nu för tiden, skit jobbigt?

Förresten mitt hår är = bajs! Har inte duschat på flera dagar, blä. Känner att mitt hår börjar bli jätte äckligt men de bra de. Man ska inte tvätta hår för mycket, ni vet väl det? Har iaf träning idag så kan duscha efteråt. Om jag ens har träning. Ska smsa Beri nu, puss!


Hittade den här bilden precis. Jag & MJ i somras =)

Day 3

Godmorgon. Har vaknat jätte tidigt jag vet. Men ska snart upp och duscha sen gå ner till stationen och möta Mona Noely och Sara. Har saknat dem skit mycket haha :) Vi ska åka till Solna tror jag och äta. Mona och Sara vill äta i donken de vill jag och Noely absolut inte göra. Man kampar i donken hela tiden vi vill äta någonstans vi aldrig ätit. Noely sa att de finns en grekisk restaurang eller något och jag och Noely älskar souvlaki! Åt de typ varje dag i Grekland :)

Jag lägger in dagens outfit innan jag går :) ska försöka hitta min usb kabel. Men vi hörs!


Här hade vi iallafall skit roligt, greker är skit roliga på gud.
Jag är där i gult och den bredvid mig är Amira.

Måste bara ta upp det här innan jag lägger mig



Blogga - Att blogga är roligt och så ni vet. Man får ut saker. Men en stor fördel jag verkligen diggar med bloggandet är språket. Man utvecklar sin Svenska så jävla bra. Jag säger till er för 2-3 år sen när jag inte visste vad blogg över huvud taget var så var jag inte speciellt duktig i Svenska. Eller jag var duktig i massa ämnen men då var det lätt. Nu det är inte bara ord som är viktigt utan också att sätta in dem i rätt sammanhang (stavning?) Så när jag håller på med bloggen och läser minst 10 bloggar per dag så lär jag mig vart vissa ord ska vara osv. Till och med olika ord på Engelska. Jag älskar språk och är verkligen intresserad av att ha den bästa Svenskan. Man kan inte ha den bästa men vill iaf prata och skriva flytande utan fel på Svenska. Jag vill inte bli behandlad som en invandrare med IG Svenska. Jag har mitt mål - Jag ska knäcka svennarna på Svenska skiteri ;)

Så om jag stavar fel, skriver fel eller något som har med mitt språk att göra så skriv gärna. Jag blir inte sur eller något. Jag tar åt mig och försöker lära mig!

Rensat mina album

HAHAH nu ska jag sova. Skrattar åt en bitchig/söt bild på min sötis. Har rensat alla mina bilder. Gjorde också nya album. Roligt att se tillbaka och kolla på bilder om 1-2 år :) Så jag sparar alltid photos! Annars har jag läst lite i folks bloggar och kollat på lite bilder i Facebook, chattat osv. Nu ska jag iaf lägga mig. Godnatt sweeties =)


Hahah Gud! Mina kusiner och min lillesyster längst ut. Jag är inte en som tar sådana bilder men hur fuck lär hon sig bitchig attityd? o.o

Svarish



Anonym
:
asså man gillar en men kusinerna och alla man känner och vänner retar för att han typ är ful

Svar: Abo hatar sånt hah. Sånt där är vanligt. Men asså det är inte snällt men vänner kommenterar alltid. Låt killen vara ful vad ska de göra, äre utseendet som är något eller? Jo något men inte allt! Säg emot dem, vad fan har de med det att göra? Du gillar honom inte dem! Du ska få avgöra om han är ful eller fin inte de. Om du tar upp hans namn framför dem och säger aa däre han eller något och de säger va ful blabla. Säg emot, säg sluta vara sådär och om han är ful. Alla har olika smak på utseendet när det gäller killar/tjejer. Tex jag & Sabina vi har helt olika smak på killar men ändå lika på ett sett. Fast jag har vänner som tycker skit fula killar (enligt mig) är fett fina. Oftast lägger man en kommentar typ som "omg driveru, skit ful eru sjuk" och liknande. Men som jag vet orkar ingen bry sig om vännernas kommentarer enligt killens utseende när det gäller "kärlek" (jag tror inte på sånt). Jag skulle iaf inte brytt mig för jag hör det jämt haha har knazz smak you know. Så bry dig inteeee gillar DU så gör DU det inte de. Skiti vad dina kusiner och vänner säger. Alla har olika smak.

Blir du irriterad på deras retande? Neka allt, säg jag gillar inte honom längre (på ett sett så att de tror på dig). Alla behöver inte veta vem du älskar. Berätta för någon du verkligen litar och som förstår dig. Det kan vara vem som helst men har du ingen så pass håll de inom dig. Älska, men låt ingen veta det om det är så jobbigt.  

Day 2

Ojsan glömde skriva i bloggen. Har verkligen suttit och skratta sönder mig åt en massa gamla minnen. Minnen är en sån jävla fin sak man kan ha tillsammans. iallafall så här såg min dag ut.
Vaknade runt 10 fixade mig snabbt åkte till Asena.
Sen åkte vi till kista åt och snackade om allt.
Där efter åkte vi tillbaka Rinkeby.
Gick hem till Asena.
Ut och träffade Arnela.
Gick en proooomenad och snackade om allt.
Så skönt att veta att man kan lita på vissa personer.
Ska kolla på film nu med Amira hon sa att hon har saknat mig, hon mår inte bra haha.

Lägger in lite bilder imorgon i promise !

chillpill


Nu är det glass & tv som gäller ;)


En ute dag med massa snack

Alåjs. Hatar att börja inlägg, skit jobbigt. Aja kom hem för en stund sedan, det är kallt! Först kom Sabina till mig och vi åkte till Kista där vi åt i donken och snackade en massa. Sen åkte vi tillbaka hem, jag fick springa hem för att byta om och gå på toa haha viktigt viktigt. Det var ju kallt så frös skit mycket, tog iaf på mig varma mjukisar. Vi hade tråkigt ensamma så vi ropade på Arnella. Vi promenerade låååångt och snackade en massa, roligt hade vi iaf. Sen köpte vi godis, lämnade Sabina havla vägen och började gå hem. Haha Arnella måste tjata för det är mörkt och hon är rädd hahaha skit roligt :D Vi snackade och åt sen drog vi hem allihopa. Så såg min dag ut iaf. Tänkte plugga fram till 7 sen sitta och kolla på min underbara serie =) Ask bir hayal. Så jävla påverkad jag blir av serien och kärleken där, kärlek kärlek ;)


Vi kommer aldrig dissa donken haha...


Här har ni mitt hjärta =)


Svar



anonym
:
vad ska man göra om man gillar typ någon men retas p.g.a personen

Svar: Nu förstår jag inte frågan direkt men retas du av dina vänner lr aa några på grund av att du gillar en person? Utvecka din fråga så kan du få bättre svar. Hur retas du, av vem, på vilket sett osv. Jag förstår men inte så bra för att ge dig ett bra svar. Puss!  

Min lillesyster är en häxa fast ändå gullig =)

Godmorgooooon =) Vaknade för en stund sedan och såg att mina syskon har bombaderat huset typ? Jo, det lucktade ääääckligt! Så jag trodde de hade bränt något. Jag gick fram till micron och såg att det var svarta pop corn med en halv skål, resten av skålen hade typ smält och var borta? haha. Och nu funkar inte micron, fine! (och den är helt ny, förra tog jag sönder för några dagar sen-.-) Mamma kommer äta upp mig. Asså det är så varje jävla morgon och det är den där fucking råttan Aysenur som gör allting. Hon är inte så söt och snäll som hon värkar ;) Iaf ska sluta skriva och städa, hon skriker kanske mindre då hahaah det kommer bli tredje världs krigeeeeett ;)


Hon försökte göra pop corn som redan var klara -.-


Vacker!

Nu ska jag lägga mig faktiskt. Har suttit framför datan skiiiit länge. Kollade lite runt i fb sen i några bloggar. Hittade också en otroligt söt bild på Adriana Lima som är gravid!! Visste faktiskt inte det innan jag såg bilden och läste lite skvaller om henne. Så söööt hon har blivit. Aja ska sluta skriva nu mina ögon håller på att dö! Godnatt alla.


Hjärtat


Jag älskar Noely Mammut Världens Gulligaste Maksud ! =)

Så seriösa kan vi bli i msn =) (skämt såklart)


ABC

Har bara varit i ungdomens hus haha men de va skit roligt. Vi kollade på två matcher. Den första va Akropol mot Rålis, Rålis vann -.- Och den andra va Shanta mot eh ja vet inte vad dom heter. Vi fick vara deras publik ingen va där typ haha men senare kom det lite folk.

Träffade Noely, Amila & Danae vi hade skit roligt med dem. Men min mammut ville gå hem så dem gick så jag och Asena gick hem till henne. Vi åt lite sen gick vi ut igen. Träffade på Nora uppe vid Ung-hus. Haha den här gången drog en historia om att hon kört basket i 10 år aso dog jag inte av garv. Ska Kolla på film nu med Adolfa Feel the noise skriver lite film tips senare , ciao ! ;D


Om allt de förflutna


Jag dör för låten.

U-hus hela dagen

Har varit i ungdomens hus nästan hela dagen haha är verkligen trött. Första matchen var divison herrar mot jag vet inte hur man stavar hahaah. Asså först Akropol de ledde skit mycket, jag ba de kommer vinna. Sen till sist de förlora. Leila satt och skrev seket, Arnella hade koll om 24 sekunderna, Mirri poängen, jag tiden och Sabina faoulen. Efter det var det match igen. Shanta lr vad de heter och ett annat lag. De förlora också tror jag hah. Och jag är sååååååå dum, Sabina jag har grovaste ångesten bara så du vet =( Aja här får ni lite tråk bilder -.-




Lekii =)


Kolla vad mycket folk det satt på läktaren, värsta publiken asså :O

Dagens


Lackleggings - Gina T.
Vit linne - Gina T.
Grå stickad kofta - Gina T.

Nu ska jag ta på mig skorna och dra till bussen och träffa Sabina sen ska vi möta Leila och dra till matchen. Ses sen! =)

Match

Godmorgon (: Vaknade för en stund sedan. Ska äta frukost nu sen fixa mig. Sabina kommer kanske hit sen ska vi till match. Tråkigt väder som vanligt men vem bryr sig. Lägger in dagens outfit innan jag sticker, det var längesen!

 

Det här kallas tråkigt haha försöker härma min lillesyster.

Godnatt

Ska gå och lägga mig nu. Har gäspat sönder mig och har fått huvudvärk av det. Vi ses imorgon (=


Självförtroende



vill vara anonym
:
hej,kan ni skriva om självförtroende
jah har en dålig sjförtroende tycker ja, ja e lite mullig o kort HATAR DET! de känns som om ja e jätte ful snälla ge tips för att förbättra mitt sj förtroende

Svar: Asså Sabina svarar aldrig på frågor, det är bara jag haha försten till kvarn eller vad det nu heter.
Jag fick en liknande fråga i min gamla blogg och jag svarade inte för att jag tyckte att jag inte var den rätta personen. Asså jag är inte brunettasse haha ska sitta skriva om självförtroende varje dag men varför inte. Jag kan också sådant.

Skit tråkigt att du tycker att du är skit ful men lovar dig du är fin, tro mig du är det. Alla människor är vackra, problemet med oss är att vi aldrig blir nöjda. Om vi inte hittar fel på oss skapar vi de felen. Vi jämför oss med exakt alla. Att vara mullig är egentligen inget fult? Vad kommer hända om du går ner 10 kg? Kommer du bli nöjd? Nej! Vi blir aldrig nöjda, har märkt det flera gånger nu. Kommer du bli mer omtyckt om du är smalare? Kommer du få flera vänner? Kommer din familj älska dig mer för det? Nejnejnej. Jag är bara 160 cm. Jag bryr mig inte om det, kan vara 150 också. Längden är väl inte så stor problem? Du är nog inte 30 cm. Tänk inte "jag är ful" det är bara skit. Människor ser likadan ut allihopa men grejjen är att en har liten näsa den andra skit stor. Tjocka lår, liten rumpa, tjocka läppar, små ögon blabla. Tänk dig människor som inte har det? De som bara är 50 cm på grund av att de inte har några ben alls. Ett bevis på att vi inte blir nöjda. Kolla Kissie. Hon har en jätte fin kropp men hon redigerar sina bilder ändå. Varför? För att hon är inte nöjd med sina lår. Alla ser olika ut och är fina på olika sett. Beyonces kropp är katt men säkert sitter hon nån dag och tycker att hon har en för stor rumpa, kanske? Lär dig vara stolt över dig själv. Kolla på dig själv och se vad som är fint. Våga visa dig, var inte blyg. Människor är så upptagna med deras utseende så de skulle inte ens orka lägga märke på vad som är fult hos dig. Så varför tro att man är ful då? Du är fin, tänk så. Jag önska alla hade en bra självförtroende... eller nej omg. Det enda man skulle höra skulle vart: I know you love me. Hahah. Det här var det bästa tipset från mig iaf =) Hoppas det hjälper dig!


Min sötnos är också intresserad av hennes utseende... redan?


Day 1

Har sovt ut mig nu. Känns skönt de betyder att jag inte kommer vara trött imorgon :)
Oh måste plugga under lovet. Men har märkt att jag är lite trög av mig i skolan .. :) så ska försöka bättra på de! Haha just det. Glömde bort att de är höstlov nu. Viiiiiiiiiiiiill inte ha :( säkert nu ni ba whaaaaaaaat :o. Men har mina skäl till varför ja istället vill gå i skolan. De mycket roligare där. Låter sjukt men de sant.

Jag köpte aldrig den där North face jackan eftersom den inte va så fin som jag trodde och den va skit tunn. Men Amira gilla den så hon köpte den. Ska åka och kolla under lovet efter jackor , skor och allt annat jag berhöver. Hoppas jag hittar något -.- Nu är Från monster till svärmor på tv , ska kolla på den finns inte så mycket annat på tv.

Vill vill vill

Har suttit och läst nästan alla bloggar som finns haha -.- Stina Lee skriver skiiit mycket förstår inte hur hon orkar. Men ska iaf se på tv nu, har inget annat att göra och orkar inte plugga.



Den här VIILLL JAAGG HAAAAA! =D

Isbit

Ohh skit kallt ute ju. Var ute med Kubra, vi gick runt och snackade en massa om allt&alla. Hade inte träffat henne på länge så vi hade mycket att berätta åt varandra. Det var skit kallt så orkade inte vara ute mer och nu sitter jag hemma. Varmt med tjock kofta haha. Ska kolla lite i facebook, det var längesen. Sen kanske jag ser på tv, det var också längesen haha :P Asså tänk att det är lov, kan inte tro pågud. Har längtat så jävla mycket till det på grund av alla prov förhör och en massa annat vi haft som har med skolan att göra. Sköönnt brushäään.


Oldie


oooooooooooooomg hitta låten nyss , den är skiiiiit gammal :o and i love it !

Svar





ffrrågor om Äntligen lov!:

vrf skriver nte sabina?
Hon har ingen internet, så kan det hända ibland!

asena e din mama o baba skiljda?
Aa de är skiljda.

om nej vrf ska du träffa hnm i gävle?
Jag ska inte träffa honom längre utan han ska komma hit i november =)

va tkr du om 6orna i din skola?
Det var roligare att dela port med 9orna förra året. Men svar på din fråga: tjejerna är snälla killarna är jobbiga kan jag säga.

vrf har du idrott me 9or
Jag har idrott i elevensval och då är jag med 8or och 9or som har idrott i elevensval. Jag tänkte byta men nej det är skit roligt haha :) 

tgfdhgh om Äntligen lov!:
och juste brukar du prata sådär
bre brorsan abow len sådär
sen brukar du svära knullarej hora horunge lala....

Både ja&nej. Jag tycker det är fult att tjejer ska prata bre len broshan blabla. Men jag brukar säga bre när jag inte är nöjd med något. Tex "vae de breee" osv. Broshan tycker jag är bara roligt att säga. Tar det på skämt och säger det som skämt. Jag säger inte "hur mår du broshan" utan jag överdriver så man märker att jag inte är seriös med ordet. Typ "hur mår du bruuuuushäääääääääääään" HAHAH. Len/län säger jag oftast när jag pratar på turkiska för att ordet är turkiskt. Knullarej och sådana svär ord kommer ba ut sällan.


Freedom

Äntligen klar, omg skiiiiiit jobbigt. Har fått ont i nacken av att skriva. Men skickade iaf iväg den nu. Så, träningen inställd. Tråkigt. Men har hela dagen på mig så vad kan jag göra? Jag kanske går ut en snabbis med Kubra. Längesen var det! Alma är i värnamo jävla big ass hon lämnade bara mig =( Jag saknar dig beboo ♥

Jag ska äta nu sen ta på mig varmt och dra ut. Kram ♥


Sabajna is skriving

Skriver lite snabbt. Tog pappas en snabbis. Jag kan iallafall berätta till er att dem senaste dagarna har de varit helt upp och ner. De känns som om jag inte ens vart mig själv. Har haft konstiga känslor. Jag har ingen internet överhuvudtaget nu. Men börjar blogga normalt när jag väl fått den. Hade utvecklingsamtal för några dagar sen de gick INTE bra. Min lärare sa värsta grejerna. Fick nej på NO och resten behöver jag inte säga haha. Men fick inte nej på något annat ämne bara i NO.

Har inte varit så mycket ute. Måste börja plugga , och NU ja insåg hur mycket efter ja ligger i skolan haha. Aso omg ni vill inte veta vad jag Noely och Mona fick på provet .. vi är IG barn hela bunten. Men skriver sen när ja har tid har iallafall en massa bilder åt er !

Flippad kossa

Hahah glömde berätta det här. Jag och resten av klassen spelade basket ute. Sen kommer min syster och gråter. Några killar från hennes klass hade retat henne så jag blev arg och gick till hennes lärare. Jag kan väl inte gå till en 6åring? Så jag pratade med hennes lärare och sa att det inte är okej att hon blir retad. Sen drog jag till min lektion och berätta det till Leila. Vi slutade efter en halv timme och skulle till biblioteket för att lämna böcker.

Vi såg att barnen lekte ute och Leila gick fram till ungarna hahaahah.

Leila:
VEM VAR DET SOM RETADE ALEYNA?
Jag: Varför retar ni henne idioter!
Killen: Det var Martishindreajshau error! (han läspade)
Leila: VEME MARTIAHDSDJHDSU DÅÅÅÅ???!!! (helt flippad)
Jag gick fram till en annan unge.
Jag: Var det du?
Killen springer med full fart, haha skit rädd.
Leila: LYSSNAAAAAA RÖR NI HENNE RÖR NI MIG FATTAR NI?
Hela skolgårgen höll käften hahah ungar asså.

Retas och leka det är barn grejjer men rör ni henne dödar jag er (=

Äntligen lov!

Hellu. Vi slutade tidigare idag, kom hem för en stund sedan. Hm, vanlig skoldag? Juste, hade inte turkiska wiho och det blir inte frånvaro då (; Vi hade vanliga lektioner. Blir snart klar med min sak i träslöjden, Jamie hjälpte mig skit mycket med att skruva och sånt. Tack för den Jamie (= Vissa försökta smita från att städa så de hoppade ut från fönstret hahah gjorde det skit mycket förra året. Har inte så mycket att göra idag. HÖSTLOOOOV!

Dagens
• Städa rummet efter bloggandet. Det är katastroft.
• Skriva klart min berättelse på datan och skicka till skolan.
• Gör klart matte sidorna fram till diagnos.
• Vila, data, tv vad än nu jag gör.
• Träning 18.30 - 20.00.
• Komma hem duscha, vila, blogga och sen tv! =)


Morgon inlägg

Godmorgon. Vaknade för en stund sen. Skulle egentligen inte gå till skolan (får ont i halsen) men det är sista dagen och jag måste hämta massa böcker och fråga saker om matten & såklart försöka bli klar i träslöjden. Så ska försöka hinna till nästa lektion som börjar 9.30. Det är bara turkiska, arabiska & somaliska (tror jag) som börjar 8 idag. Så inte värsta viktigt, missade bara turkiska lektionen. Nu ska jag gå och fixa mig och äta om jag hinner. Lägger in kanske dagens outfit lite senare, ses!

Det räcker såhär

Nu orkar jag inte skriva mer. Det är jobbigt att skriva av från pappret, kolla på pappret sen upp till skärmen sen till tangentborden haha skit jobbigt. Men har iaf imorgon på mig också så kan skriva klart den innan träningen. Har inte så mycket kvar, några sidor. Nu ska jag fixa naglarna, noppa ögonbrynen, platta håret och vila lite. Sen lägga mig direkt efter, är fett trött. Så det här får bli mitt sista inlägg, godnatt (=


Min lilla glädjespridare! ♥

Springa dit, springa hit = död.

Förlåt för jag inte har skrivit något sen igår. Hann verkligen inte idag för jag sprang runt i stan. Jakt efter en vinter jacka haha. Gick inte till skolan heller. Jag och mamma åkte till stan kollade på jackor, har hittat en fin jacka. Men behöver bara(?) 800 kr till hah sen kan jag köpa den. Shoppade lite också (orkar inte lägga bilder, tror inte ni är intreserade). Men iaf vi åt i stan drog hem. Sen åkte jag till Kista köpte lite grejjer där och sen åkte jag till stan där jag träffade Dilara. Vi kollade på North Face jackor, skit fula. Som sagt vet jag vilken jacka jag ska ha, 800 kr till gud snälla haha. Mamma vägrar att ge, bläääääää det suger.

Nu ska jag sitta och skriva klart litteratur berättelsen eller vad fuck den kallas. Blir nog klar men den på en halv timme. Skriver då. Adiooos mina vänner.

TRÖÖÖÖG

Kan börja med det här: BLOGG.SE ÄR TRÖG!

Så, träningen gick skit bra för min del iaf. Jag ska vila lite sen ska jag duscha. Sen vet jag inte vad jag kan göra. Fattar inget av matte såå...

Skriver kanske ett inlägg senare om jag lyckas logga in. Adios.


Lite om mig.

Jag har tråkigt, orkar inte göra något. Vi kan köra en "visste ni att..." eftersom det finns massor ni inte vet. Och det kommer alltid finnas något ni inte vet (;

Färgen grön - Jag älskar grön, sen när jag var liten. Ni vet alla tjejer dog för rosa, lila och sånt. Jag var också en av dem men sen en dag när mamma sa att hennes favorit färg var grön blev min helt plötsligt också (: Folk är wanna be andra medans jag är wanna be my mother ;) Samma sak som mitt nr i basket. Härmis jag är (aa)

Killar - Jag har keff smak på killars utseende. Får höra det jämt. Men jag brukar inte kolla på utseendet när det gäller killar, det är som om personligheten syns mer än utseendet. Jag kan bli kär i en ful kille, lovar. Häromdan fastnade jag för en kille som inte är fin men inte ful heller. MEN SÖT! (: Okej nu kom jag på lösningen, söta killar! HAHAAH sajk.

Michael Jackson - Jag hade aldrig lyssnat på hans låtar sen nu... efter hans död. Och jag fattade inte varför människor dog för honom men nu förstår jag när jag lyssnar på hans låt, just nu. Är efter haha. RIP †

Emma Watson - Älskade henne skit mycket förut och jag gör det fortfarande (: Ni som inte vet vem hon är, tjejen Hermione i Harry Potter.


Cute

Hallojs. Kom hem för en stund sen från idrotten (elevensval). Hahah säger bara skiiiiiit kul! Vi kör olika sporter och så sen alla måste nån gång lägga tabbe. Det blir skit roligt. Barca förlora igår, hörde jag iaf. Toanas fel! Igår kväll när jag och Alma var ute och sköt skott och sånt kom Toana och sköt baklängens. Om han satte då barca skulle vinna. Men han satte inte så de förlora (:

Inte så värsta speciellt. Vanlig skoldag, snart lov yes. Och vår baaasket alltid på gång varje rast. Sen dör halva klassen för Aysenur. Speciellt Toana och Ahmed haha fett gulligt. Ska kanske sätta igång med matte. Har inget annat att göra och jag måste söka upp lite ord. Senare blir det träning, good. Vi ses (:

Lite bilder från veckan...


Jamie & jag.


Toana dödar Aysenur -.-


Kladdkaka från ingenstans?


Almin dödar Laki (:


Jag & min sötis.

Snart tillbaka

Förlåt för att ja uppdaterar skit dåligt. Men ja kan inte blogga. Ska försöka fixa allt så att jag åtminstonde kan sitta 3 min vid datan.

ILOVEYOU

Nu ska jag dra till Alma. Jag har ingenting att göra så har verkligen tröttnat på att sitta hemma. Proven är över så man har inget att plugga på förutom Matte som jag ska göra när jag kommer hem (:

Nu är det basket som gäller, puss!


Ääääääääälskling! =)

Kort kort dag

Yes, slutade tidigt idag (: Började 10 och slutade 2 typ. Vi skulle ta bild, Skol IF haha men fotografen flippade på tjejgruppen haha skit söta. Iaf orkar inte skriva mer för ska kolla lite på saker nu sen ska jag äta och plugga. C ya bitches.


-

Äh? Blogg.se har fått i sig. Jag spara mitt senaste inlägg sen nu jag kollar 30 st samma en efter en. Aja, var hemos Alma en kort stund. Jag kanske berättar imorgon varför jag var där. Om jag orkar såklart. Ska iaf duscha nu och lägga mig. Börjar 10 imorgon men det spelar ingen roll för mig. Godnatt.

Jag älskar dig mamma.

Gulligt



Hahah klockren reklam helt seriöst. Det är ju såklart reklam om priserna i affären och så men budskapet jag såg var mer att dem vi tror är "onormala" kan vara mycket smartaren vi. Men är han inte bara fööör söt, praktikanten asså (:

"Torsk" på provet

OFFFFFF är så jävla trött. Kom precis hem utan att ha gjort provet klart? Skit bra jag svär. Jag och Leila "torskade" för fusk enligt lärarna. ASSÅ SERE UT SOM OM JAG SKA FUSKA NÄR JAG HAR DÖDAT MIG FÖR PROVET?????!!!!! Vi skrev på händerna lite årtal hit och dit. Frågorna kom knappt på provet?! Och vi fuskade inte! Annars skulle jag spikat erkänt att jag fuskade. Aaa nu är ni säkert skit nyfikna va? Hahah.

Iaf vi gick in i personalrummet och snackade en halv timme. Såklart ska de ta upp mina fusk från förra året. Det var inte 1, 2 ,3 utan skiiiiiiiit många. Så de har också rätt att misstänka mig. Aaa vi snacka iaf jag sa något som gjorde så min mentor ville prata lite extra med mig för att han tyckte det var rätt&viktigt. Tänker inte berätta hur jag exploderade senare, det är bara pinsamt.

Fastän min mentor kan göra bort sig ofta och vara omogen så förstår han mig ändå bäst. Jag sa att jag var skit dålig förra året men nu skulle jag vara skit duktig. Han ba nej du var inte alls dålig. Från första dagen märkte vi att du har kapacitet men du var inte intresserad av att lära dig. Hahah verkligen rätt. Vi snackade iaf om att jag har skit bra Svenska och att jag är skit duktig i Engelska? Äre bara jag som tycker att jag suger på Engelska lr? Sen sa han massa andra bra saker som jag inte vill ta upp, för att att jag vill inte att alla ska veta hur jag ligger till i skolan oavsett om det är bra. Och gissa vad, han sa inget dåligt och att han sa att jag hade massa fördelar bara för Svenskan jag har blabla. Sen gick jag iaf hem, hahah undrar vad Leila gör. Säkert skit arg :P  


Pedofil dag

Har inte skrivit något eftersom blogg.se hackar , kunde inte logga in jävla cp data. Har iallafall varit i stan vi kom precis fram till affären sen Amira skriker till  ASSSOOOOO OHHH. Haha ja hoppa upp 3 meter och såg sen att affären va stängd men vi ska åka imorgon. Där efter gick vi till Ica köpte mat sen åkte Amira till Akalla och ja till Rinkeby. Gick upp till ungodomens hus herrarna hade match. Fett rolig match aso =) Jag och Asena satt på kanterna av planen vi fick städa om de blev blött på plan eller något sånt. Asena gick inte upp från sin stol en enda gång medans jag gick upp 2 gånger. De va SKIT pinsamt haha. Sen plocka vi undan stolarna och allt där inne. Och började gå hem.

Och O-M-G dagens pedofiler. Aso så fucking äckliga och fula. Dem gick efter mig och Amira som riktiga stalkers. Så irriterande och så ska dem glo så där extra mycket skit jobbiga.
Ska kolla på film nu sen sova vill inte se helt död ut imorgon i skolan. Ciao
Och de blev ingen dagens outfit hitta inte min usb kabel.

Vinst

Kom hem för en stund sen, käkade och nu data (: Herrarna vann. Rolig match haha. Jag och Sabina satt på kanterna och torkade golvet om någon ramlade. Arnella filmade & Alma kollade på. Efter matchen hjälpte vi att plocka undan stolarna och så. Sen drog vi neråt snackade lite och alla gick hemåt. Nu ska jag plugga men först byta om. Uppdaterar efter plugget om jag kan.

Outfit


Prov imorgon

Har pluggat skit bra hittils så tar paus så länge. Det gäller bara att läsa och skriva, jobbigt egentligen. Jag & Alma ska dra till match lite senare sen kommer Sabina också tror jag, efter när hon har köpt jackan. Jag lägger in dagens outfit innan jag går ut. Nu ska jag fortsätta med SO. Har prov imorgon, jätte viktigt för min del iaf. Ojuste, fotografering också haha.


En jätte dålig bild från matchen men det blir ju så när man zoomar. =)

Fint väder ?

Inte sovt bra Inte sovt bra Inte sovt bra.. Är skit trött känner bara för att slänga mig på sängen och sova. Somnade runt 4 igår , har skit ont i ryggen de värker som fan oh. Har ätit och vart inne på facebook. Raderade alla mina äldre inlägg där orkade inte ha kvar dem. Och nu måste ja åka in till stan och kolla efter en jävla jacka. Har verkligen inte lust och jag vet inte ens vilken jacka jag ska ha. Ska kanske köpa samma jacka som Amira ska köpa , en North face för 3000. Men vet inte den såg inte så värsta fin ut på hemsidan vi kolla på.
Men aja ska ta och fixa mig slänger in dagens outfit innan ja åker. Hejdååå !



En bild på mig när jag var en kille (:


I know Im sexy (;

091018

Godmorgon sötizar (: Fan vad tidigt jag vaknar nu för tiden men det är bara bra, bättre än att sova bort hela dagen! Ska äta frukost nu sen ska jag sätta igång med mitt LIV! Har varit jätte trög de senaste dagarna så måste börja bli normal människa igen. Idag ska jag plugga hårt. Jag orkar och jag vill (: Skriver ett inlägg lite senare. Puss ♥


Grattis!


Grattis till söta Foki på 18 års dagen och som fick priserna:
Årets blogg, nykomling och orginella blogg.
Jag började läsa hennes blogg kanske vid mars eller maj? Minns inte direkt men jag tyckte hon var skit söt och hennes blogg också. Då låg hon kanske på 17onde plats om inte jag minns fel. Nu är hon andra i blogg.se annars är hon 4de i Sverige. Så jävla gulligt att ha lyckats så bra med bloggen.


Me like



Vinter - Nästan alla hatar vinter men jag älskar vinter! Det är ju skit kallt ute så man måste ha tjocka och sköna kläder på sig med en fet jacka och stor halsduk, vantar och mössa. Osen mysiga skor. Sen kan man gå ut och rulla som en boll på snön hahahah! Man halkar och slår sig så man skrattar tills man får ont i magen, eller när man inte kan känna av sina fötter och ben av att det är så kallt sen kryper man ner under täcket och chillar framför tvn med tee, fett skönt. Däremot hatar jag regn och gägga men det är mysigt när det regnar när man sitter hemma (:


Jag och min anka livet ut! (:

Sabina var här idag och vi tog massor med bilder som är EJ normala så ni vet haha.












Ikväll är vi KUNGAR


Sabicho kommer (:

Sabina kommer hit snart. Vi ska kolla på jackor (G-1000 fjällräven jacka håller skit kall, man kommer dö på vintern) och vinter kläder på internet och drömma lite :) Sen ska vi se när vi kan åka till min pappa. Ska också smsa Dilara, omg har inte sett henne på åratal känns det som. Har saknat dig pilav.

Förresten har inte pluggat någonting, ångest? Nej! HAHA varför plugga när JAG har skrivit så mycket. Har väl något kvar i hjärnan? Ni fattar säkert inte ens vad jag snackar om.

Godmorgon..

.. vaknade runt 12 idag va så jävla trött kunde inte lyfta på mig. Aja gick upp till slut och snackade med pappa om att jag vill köpa nya converse. Vita den här gången. Men han vill inte ge mig pengar till dem eftersom jag redan har ett par -.- Men jag vet att han till slut kommer köpa dem :) Duschade orkade inte föna mitt hår så nu har de blivit krull krull haha. Får se vad som händer idag. Hade tänkt åka ner till Rinkeby men orkar inte gå ända till stationen i det här tråkiga vädret. Men men vi får se ! ska kolla runt nu och kolla på olika jackor , måste bestämma mig för vilken jag ska ha. De är ju jätte kallt ute.

Snorungar med basketboll i handen

HAHAH! OMG såg bilderna Sabina laddade upp, skiiiiiiit gamla shit :O Va små vi var naaaw haha. Värsta tiderna, trodde inte att jag var så liten då :O Det känns som om det var för 2 år sen men nej det var för ett långt tag sen märker jag nu.

Godmorgon förresten (: Skrev inte igår för jag pluggade sen la jag mig 21.30, vet också tiden (aa) Och nu är jag vaken, har fått sömn på exakt 12 timmar. Nice. Ska fixa frukost nu sen ska jag se vad som finns på tv. Resten av dagen ska jag sitta och plugga på SO. Jag måste få bättre poäng än Ahmed, skiteri! :D Skriver när jag återvänder till kära blogg.se haha.


Va småååå!


sweet dreams

Ska sova nu orkar inte vara vaken längre , Gonatt !


Har blivit en riktig darin lover aso haha (a)

Hoppas att de blir vi två du min prinsessa

Har suttit och tjockat i mig mat och kollat på filmer. Kollar nu på en Fast and Furious Tokyo drift den är inte som dem vanliga fast and furious filmerna den här är tråkigare haha. Mina älsklingar är inte med i filmen -.- såklart den blir tråkig då. Aso är det bara jag som inte kollar på idol och sånna skit grejer på tv haha. Kollade 2 gånger på idol och det va när Darin vann och sen när Agnes vann.

Men kollade faktiskt lite idag. Tyckte Reza va skit duktig men hahahah omg Rabih sjunger så fucking fult dog av garv. Gud vad min lillasyster är jobbig hon tvingar mig platta hennes hår. Aja ska fortsätta kolla på den här dåliga filmen och sen platta adolfas hår. C ya


tråkigt

Har verkligen skit tråkigt. Finns inget att göra. Är helt ensam hemma fast Nerma kommer snart men aja. Amira tog datan med sig hem till Sejla. Fick låna pappas data , mirakel på gud vi brukar inte få RÖRA hans data. Han säger att vi förstör allt till och med om vi bara rör saken.
Det är fredag och ja är inte ute , oh måste ut nu nu nu. Känner vekligen tråkigheten i luften. Aja ska äta lite nu och kanske ringa upp ullis. Adios


HAHAHA OMG hitta bilderna på mig Asena Alma Leila och Nerma när vi precis hade börjat på basket
Minns inte hur gamla vi va här men jävligt små va vi.
Aja och jag på bilden

hahah aso ja kan inte sluta skratta åt bilderna.
Jag och precis där bak springer Asena :)

Leila & Jag

hahah Leila Alma och jag

Match mot Alvik !

HAHAHHAHAH ASO JA DÖÖÖÖÖR

Nu räcker det med pinsamma bilder haha
Asena kommer döda mig

:)


Desperate housewives favoriten
Så jääääääävla vacker

-


fula jävel

Sheeeeenare söta läsare :) Ska skriva snabbt nerma vill ha datan hon dödar mig. Gick till skolan idag mådde mycket bättre. Skulle ha omprov i NO men vi hade inte de omg aso ni vet inte hur fucking glad jag blev. ÖVERLYCKLIG. Hade inte tränat så mycket haha vilken tur ja hade shit. Senare när vi skulle vi ha SO förhör hade vi inte det vet inte varför. TURENS MAMMA hade inte tränat ett Jack shit , har tappat bort mitt häfte så ja kunde inte läsa på. Hade verkligen tur idag haha. 

OCH JA JOBBADE PÅ MATTEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN :D eller ja fattade åtminstonde en jävla fråga i boken , John blev skit glad :) Efter skolan chillade vi nere i grottan som vanligt. Till slut tröttnade vi och började rulla hemåt. Träningen börjar snart men ska inte gå. Ska kolla på filmer finns inte så mycket annat att göra. Vädret är ganska tråkigt så ja ska sitta hemma.

OOOOH NERMA DRAR MIG I HÅÅÅÅÅÅÅRET SKRIVER SEN CIAO !


Man ser inte så mycket men det är Nerma :)
Liknar hon mig folk tycker vi är kopioooor !

Träning

Ska dra till träningen nu, skriver senare puss.

Snabba cash



O-M-G, den är under inspelning OMG!!!!! Asså boken är sååååå jävla tung och nu den ska bli film omg omg omg jag kommer vara den första som ser den haha :D Det handlar om kriminella och droger och sånt skiiit tung.

Ohej förresten (: Kom hem för en halv timme sedan. Kan bara säga att Engelska provet sög fint ;) Haha blev skit arg orkade inte skriva något, blir alltid så nära det gäller Engelska prov! Hatar Engelska. Men jag skriver senare, adios!

Besatt av bloggar

Jag orkar inte plugga framför datan längre. Kan inte koncentrera mig, söker alltid in i någons blogg efter 5 minuter haha hur besatt får man vara egentligen. Visste tex inte ens vem Kenza var för 1 år sen -.-

Ska lägga mig på sängen med alla Engelska papper och läsa igenom 393895 gånger! Dessutom börjar jag 8 imorgon med turkiska, kommer aldrig orka. Godnatt!


Det är tråkigt överallt

Offff fett tråkigt. INGEN uppdaterar nu för tiden, jo de gör det men typ en gång om dagen. Skit tråkigt, komigen börja blogga -.-

Iaf, har hjälpt mamma med tvätten. Har absolut inte pluggat något, haha eller jo faktiskt men skit lite. Ska börja göra det nu tills jag kan allt men typiskt prov så måste det dyka upp någonting man inte kan. Ska iaf plugga nu sen lägga mig efter. Skriver lite kort om nån timme, c ya.


I Gotta Feeling


Skrev ett ganska långt inlägg. Men gjorde de för att de hände så mycket , ville dela med mig ganska mycket om vad som hände :) De hände mer men man kan ju inte berätta allt. De blir för mycket och de blir ganska tråkigt att läsa om det då. Iallafall, tror inte jag orkar plugga mer ska istället kolla på film med Nerma.

Har fastnat galet på den här låten älskar den verkligen , haha är det bara jag som gillar den ? 
Nerma tycker ja lyssnar på mobbade låtar haha.  


plugg fortsättning..

Hello. Har suttit och pluggat skit mycket känner mig helt yr. Stannade hemma idag igen har skit ont i halsen. De verkligen brände imorse. Men sen fick ja veta att ja har omprov imorgon i NO och SO förhör. Så ja gick ner till skolan , blev helt attackerad av alla som stod utanför skolans ingång haha dem blev verkligen chockade över att se mig från ingenstans. Hämtade mina böcker som va i skåpet. Tänkte gå hem direkt efter men nej nej..

Jag Sara Mona och Noely gick ner en kort stund till grottan. Sen bestämde vi oss för att åka ner till Rinkeby. Gick ner till Bredby träffade nästan allihopa från gamla klassen. Har saknat dem skit mycket :( Efter nån halvtimme gick vi upp till stationen och väntade på Fatma. Shiiiiiiiiiiit va ja har saknat henne min fucking Maaaaaalin ! hade inte sett henne på typ 4 månader om inte mer. Stod och snackade med henne om allt vi hade så mycket att ta upp.

 Men sen behövde vi dra så vi tog bussen och åkte tillbaka till skolan. Haha fan vad vi skratta i bussen guuud. Aja vi gick ner till grottan där vi tappa andan av garv. Gabbe la en lapdance åt oss vid biljard bordet. Några körde wrestling nere på golvet. Aso ni förstår inte hur jävla roligt de såg ut , Lukas körde det där fotbollspelet med sig själv HAHAH. Aja gick med Noely och Mona till stationen. Ja vem såg vi då NOLLAN :D sen gick ja hem.  
Nu ska ja fortsätta plugga. Vi hörs !

Brandalarm, action, svarta pommes osv.

Omg, tänker aldrig bli sjuk igen. Aldrig! Jag och Aysenur (min mini lillesyster) blev hungriga så jag gjorde pommes till oss. Vilken action det blev, tur att jag överlever. Först så glömde jag bort att det var pommes på spisen sen kom jag in i köket och det var rök överallt. Jag kollade på pommesen och de var svarta -.- Precis då började pommesen experimentera de flög på mig och jag brände mig i ansiktet och halsen (men man ser inget)SEN började brandalarmen pipa, omg blev skiiiiiiiiiiiiiiiiiiit rädd jag trodde polisen skulle komma jag vet inte vad HAHAH! Så jag lyckades iaf få tyst på den.

Sen fixade jag nyaaa pommes -.- Vi satt äntligen och åt. När vi var mätta börjande Aysenur rapa och hon ville att vi skulle tävla. Så varför inte :D Vi tog slut hela fantan. Men snorungen vann mig ändå, hon rapar så jävla mycket haha :O



Är man sjuk så ska man plugga

Har värsta plugglusten nu. Har gjort klart min sista fråga i SO som handlade om Socialtjänsten. Asså älskar Sveriges lagar, tur att jag inte bor i USA :D Har prov på Måndag så måste plugga hårt dem sista dagarna. Och har prov i Engelska imorgon (STRESS!). Så ska börja plugga på Engelska, skriver när jag är klar ;)


.



Vi tänker inte skriva /asena lr /sabina längre. Om ni vill se vem som har skrivit kolla bara vid datumet då kommer ni se ;)

Ingen skola

Godmorgon. Gick inte till skolan idag, har blivit lite sjuk. Får ont i halsen och har värsta träningsvärken. Kan inte heller somna om, orkar inte. Så ska sätta på tvn och ta det lite lugnt sen ska jag plugga till engelska. Och jag måste göra det, nu när jag har tid. Ses sen!


21.23

SVEEEEEEEEEEEEEEEEEERIGE GOOOOAAL MUTHAFUCKEEEERS OFBNEWOFBIUOIFE OLE OLE OLEEEEEEEEE ( inte för att jag bryr mig )
Hahaha nej ja skoja bara :D Hörde att pappa och Nerma skrek till antar att de va ett mål för Swedie. Jag tror inte ja skrattat så här mycket på länge. Jag Nerma och Amira satt och kollade på skiiiiiiiit gamla bilder. Ni vet så där 90-tals kläder. Omg ja tappa andan av garv när ja kolla på bilderna. Vi såg ut som tre clowner hela bunten. Tycker de är skit roligt att kolla bilder riktigt gamla bilder och se hur man såg ut då. Alltid lika roligt.
Ska fortsätta kolla på matchen nu och sen försöka plugga. Ja är nästan hundra på att ja kommer somna så fort ja öppnar en sida.
/ Sabina

Basket i framtiden?

Shit är skit trött, kommer somna när som helst. Träningen var fett dålig, det var inte Nikos fel utan våra. Tror inte vi tänker under träningarna, haha våra hjärnor blir typ urfunktion, lite lustigt. Senare efter träningen satt vi och snackade lite om vilka möjligheter vi egentligen har, ganska smart pratat faktiskt. Det här är andra gången i år jag vill satsa asså verkligen satsa på något. Första var skolan och nu basket, vi får se om 1 år hur jag kommer vara, utveckling hoppas jag på iaf. /asena


Hahaha ingenting är omöjligt men det här är omöjligt :D
Säger inte vad...

Plugg

Ni såg vad som skrevs i det förra inlägget. Ta åt DIG hårt.
Tror inte jag ska på träning. Eller .. har lust att gå nu fan också. Men har skit mycket plugg. Måste göra klart svenska läxan som ja egentligen skulle lämnat in idag. Och sen har jag omprov i NO på fredag. Fick skit dåligt, på matten också. Ja hatar min lärare som jag har i NO Matte och Teknik jävla John potatis som Noely säger haha. Han verkligen hatar oss jävla bonde.
Aja ska försöka plugga nu. Puss / Sabina


Jag älskar dig


-



Asså egentligen man förstår att ni vill göra en arga men vi är vana vid det här. Vi har också suttit och kommenterat andra tjejers bloggar, "omg vilken hora, due skit ful" och liknande grejjer. Sen skriver man inte namn för att man är rädd att få skit. Men det var längesen vi gjorde sånt.

Nu till dig "anonym" du sa alla är fett fula och det är enligt DIG de är fula inte för "dem" som kollar på bloggarna ;) Och är du så jävla dum i huvudet så du lägger en "man vet ej vad du heter" haha okej S-A-B-I-NA! Vare så svårt? Det står där uppe lika stort som ditt fula huvud men ändå så har du svårt att förstå det. Lär dig svenska, lär dig kunna få in saker i din lilla hjärna SEN kom och säg ful till någon.

Almin ville nog driva lite med oss -.-

I am back !

Jag har inte bloggat för att jag helt enkelt inte hade datan och hade ingen lust. Och ja hade sån där blogg torka grej. Ni behöver inte lägga fula kommentarer bara för det. Och en sak till läs inte vår blogg om ni tycker att vi är " mobbade " de är bara omogen stil av er. Vi tar verkligen inte åt oss när ni skriver sånna grejer. Skiter totalt i folk som er ! Aja de va det ska iallafall börja blogga lite nu då och då. Fick lite gulliga klagomål om att jag måste börja blogga igen. Så jag gör det för er fastän jag inte direkt känner för det än.
Idag gick jag inte till skolan mådde ganska dåligt. Tror jag håller på att bli sjuk :( Träningen börjar snart vet inte om jag ska gå. Pappa kommer tro ja skolkat som han alltid tror när jag säger att ja är sjuk.
/ Sabina


Lukas gullunge försökte göra fläta haha :)


uf skjut mig

Aboooooo orkar inte pluggggaaaa. Har engelska prov på fredag uf hatar engelska det är skit tråkigt jag fattar ingenting och jag tror alltid will är vill haahah. Omg jag räknade alla ord det var typ 166 skjut mig jag måste kunna alla aboooooo hatar prov :(

Långben är bäst

Äntligen hemma! Vi hade Spanska prov idag, det gick ganska bra tror jag. En vanlig skoldag -.- Hahah kommer aldrig glömma Långben när han såg en död fågel på marken. Jag och Leila började skrika medans han stod där och ba: Va äreeeee? :O Sen han ser fågeln asså han flög bak och han slog till mig också så jag tappade brödet jag hade i handen. Helt sjukt :D Den där killen gör våran dag med sin knäppa hjärna :)

Ska städa nu, det är så äääääääckligt här just nu så jag vill spy. Ska göra det fräääääsch. Min mother kommer bli glad, ses! =)


Love


Förlåt om jag sårar dig då&då, det är inte med mening jag lovar. Har blivit så van vid att du alltid är snäll så tar oftast ut min ilska på dig. Det är fel jag vet men jag älskar ändå dig så jävla mycket. Min smarta bosnie med biggaste käften, du gör min dag med din käft iaf om jag dödar dig för det -.-
Jag älskar min SirBITCH ;)<3


Prov

Har Spanska prov imorgon så ska plugga lite, eller tills jag kan allt. Så skriver ett inlägg när jag är klar med allt. /asena



Orientering

Tjena, kom precis hem från orientering. Haha årets roligaste och knäppaste pågud. Ibland vi kan vara skiiit knäppa och ibland skit smarta men när jag är smart då råkar jag vara det haha. Vi hade det skit roligt. Det var jag Alma & Leila. Vi hittade 1 och 2 men inte 3 så Leila gick fram till Mewan...
(smart!)

Leila: Mewan hur många har du hittat? (:
Mewan: alla 4 ligger på 5. 
Mewan: Ni då?
Leila: Alla 4 ligger också på 5 (:
Mewan: Aha okeeej.
Leila: Du ljuuuuuuger :O Vart ligger 3an daaa?
Mewan: Eh? Där borta? (pekar åt ett håll)
Jag & Leila. TAAAAAAAAACKAR :D
Mewan: JAG SKA DÖÖÖÖÖDA ER!!!

Hahah vi hade så jävla roligt. Alma & Leila kollar på kartan sen jag ba drömmer och går. Jag hitta ju ingenting så är ledsen haha. Jag gick en bit på gägga och sånt sen jag ser något rött med en 6a på omg jag doooog. Jag tog så mycket fart att först halkade jag bak sedan fram och sen kastade jag mig över trädet. Roligaste orienteringen :D Förresten klara vi alla!


Hihi bästis! :D


Haha äntligen fick man en bild, jag vann :D


Världens finaste väg (a)


Okeeej... Toana såg en fågel, örn sa han iaf?


Bilder

Okej nu börjar sidan funka bra igen. Så kan bjuda lite på bilder (:




Merve & jag.





Orkar inte lägga in mera, det är fortfarande segt -.-

Blogg.se är trög

Äntligen, blogg.se är så jävla trög. Har väntat ganska länge nu och jag krigade faktiskt för att kunne logga in haha. Iaf, tog en dusch efter träningen och sedan började jag plugga. Har Spanska prov snart, eller ja på onsdag. Kan ganska mycket men är osäker ändå. Ska gå och lägga mig nu, godnatt (: 

Påväg till träning

Så nu är jag klar med en fråga, det var den första frågan jag skrev så mycket på. Ska ta på mig mina mjukisar och sen dra till träningen. Fan vad jag fryser, ska ha varma kläder. Vi ses senare!

Idiot!

Hallojs, kom hem för en stund sedan. Kikade in lite i olika bloggar, Leila är turbo vafan hon skriver så snabbt hon kommer hem haha. Iaf, tillbaka till min dag. Helt vanlig skoldag förutom att vi fick en massa skit av lärarna. Vi satt och snackade om det hur länge som helst. Att vi inte kan uppföra oss ordentligt och att vi skriker och puttas blabla.

Ojuste, blev skit arg på en sak. En jävla fucking lärare kommer fram till mig och säger att jag ska äta mat. Asså blev så jävla arg. Ska hon tvinga mig äta det jag hatar mest av allt? Potatismos! Hon tror hon är min lärare. Blir fett arg på sånt. Aja ska inte sitta och vara sur för något som har hänt. Ska istället plugga tills det ä dags för träning. Puss

Jag har haft tråkigt länge nu

Så... nu kan jag uppdatera hur mycket jag vill. Kusinerna åkte ganska tidigt, inte hem utan till deras kusiner. Asså min kusin är inte den bästa att sitta och snacka med, hon är blyg och snackar nästan aldrig. Eller ja aldrig! Och det blir tråkigt för mig, konstigt att alla har käft i familjen förutom hon haha.

Iaf, tror inte jag ska till skolan imorgon. Känner mig varm, trött och får lite ont i halsen. Dessutom har jag ingen lust för att gå till skolan. Nu ska jag gå och messa lite så jag somnar, godnatt!

CC

Skrev inget när ja kom hem. Åt och kollade direkt på massa filmer känner mig jätte tung och varm just nu. Man kan fan inte andas här i rummet håller på att dö.
Matchen va helt okej vi kunde gjort mycket bättre ifrån oss. Och shit va våra motsåndare gillar att driva våra hjärnor tills dem får i sig. Va SÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄR nära på att slå sönder en tjej från de andra laget. Aja åkte direkt hem efter matchen tror inte nån skulle vilja vara ute haha de bara jag som älskar regn :) Ska ladda ner Transformers nu hoppas den är bra. Vi hörs ciao !



Sorry

Förlåt för att jag inte skrivit men kan inte för att vi har gäster från Danmark. Så jag kommer inte uppdatera till de har åkt tillbaka men om jag har tid bloggar jag.

Matchen gick inte så bra men ändå bra. Vi vann 21-69 tror jag det var. Haha folk är skit kaxiga men tillslut får de i sig (: Nu måste jag dra, puss

091011

Godmorgon ! är redan vaken. Känner mig ganska pigg och trött men idag är det match mot Harem tror jag. Hoppas jag är pigg då haha. Igår kollade jag klart på filmerna och..


Denna film va inte så bra som jag trodde att den skulle va.
Men den va helt okej har sett bättre " bring it on " filmer.
Aja den va bra !


OTRLOIGT BRAAAAAAAAAA FIIIIIILM ! skit bra helt seriöst.
Den va sådär sorglig men ändå skiiiiiiiit bra fastnade på den totalt.
Den blev bara bättre och bättre mot slutet riktigt bra film !


Movie dags

Laddar ner 3 filmer just nu. Never back down ( jag sa att ja skulle kolla på den förut men gjorde de aldrig ) , Kidulthood & bring it on fight to the finish. Hoppas dem är bra har iallafall hört att dem är de. Har inte så mycket mer att skriva om haha men nu blev en film klar ciao !


Min systers nya tatto , visst blev den fin ? :)


Lite pics


Jag & Belminovic

Jag & Belminovic igen , inte för att man ser mycket men aja :)

Älskar er (A)


/ Sabina

Långtråkig

Nu är jag klar, plattade håret istället för att locka. Fan vad jobbigt att locka hår haha. Lägger in många bilder efter bröllopet för nu orkar jag inte ladda ner alla bilderna jag tagit i datan. Så vi ses vid... vet inte när (:

Hemma nu

Halloj :) Va i Rinkeby ett tag. Tränade på skotten med Asena i bredby eftersom man knappt kan spela på vår älskade plan. Efter en stund kom Alma ner och joina oss. Haha stackars Alma som fick springa efter våra returer hela jävla tiden. Tyckte synd om henne :(
Runt 2 tiden gick vi till ungdomens och kollade på match. Hahah aso gud va ja skratta åt Arnela hon är så fucking skön. Hon bokstavligen skrek sönder sig under matchen haha. Säkert när folk kolla på henne dem undra om hon verkligen mår bra idag. Sen smitta hon av sig lite så vi började skrika också hahah så roligt :) Ska försöka fixa en grej på datan sen tror ja jag ska ut får se vart. Vill hem till Alma och göra galna grejer som vi alltid brukar göra. Asena ska på bröllop i Fittja hoppas hon har de roligt ! Själv hatar jag bröllop haha. VILL INTE GIFTA MIG.

/ S

Ung utan Pung


Jag skrev ju för nån dag sen att vi kolla på en teater i min skola.
Här är en liten del som ja hitta på nollans blogg.
Och de är inte i vår skola de här är en annan skola som dem visar upp teatern.

Måste göra det här sen skriver jag.



This is the last time i say goodbye

Vaknade skit tidigt idag. Blev sugen på att läsa bloggar haha. Ska börja fixa mig snart och sen rulla ner till Asena. Ska träna sönder mig idag är verkligen på bra humör :) Men vår lilla plan har något förstört totalt de är en massa gropar och skit på marken :( undrar vad som egentligen hänt där. Och just det igår skrev jag inget efter träningen kollade på The fast and furious och en annan film Fair game tror jag den heter. Men gjorde inte så mycket träffade Andi och Isak gick en stund hem till Isak. Efter det gick jag och Andi hem ! så det va de. Ska börja fixa mig nu ciao.



guuuuuuuuuuud hon är så vacker !


Godmorgon...

Omg jag vill sova, men mina syskon förstör huset nu så kan inte haha :( Ska ligga i sängen lite till sen ska jag upp och fixa frukost, ni anar inte hur äckligt hela huset ser ut nu. Så ska städa lite också.

Hatar att planera saker men gör det ändå, igår plugga jag ingenting  för jag fastna vid tvn. Så ska plugga idag så tror inte jag hinner ut måste också fixa mig.

Såhär ser min helg ut

Kom precis ut ur duschen, så jävla kallt det är. Fryser sönder mig men börjar bli varm nu =) Ska gå och klä på mig mina mjukisar sen sitta och plugga tills jag blir färdig med alla 3 frågorna, tänker inte sova annars. Så mitt andra inlägg kommer nog vid 12 tiden, gissar på att bli klar då.

Och detta måste göras under helgen!
• Om Sabina kommer imorgon så ska vi ut och träna senare vid 2 tiden kommer kanske tjejerna också!
• Komma hem tre, duscha fixa håret osv till bröllop.

Söndag:
• Vakna, blogg, frukost, packa inför match.
• Samling kl 15, match mot Harem kl 15.30
• Plugga resten av dagen. Först på Spanska eftersom det är den första provet, sen Engelska och därefter om jag orkar... SO :/


-

Har tagit bort några kategorier, det betyder att de inte gäller längre. "Visste ni att..." & "Läsarfråga"!
Men har länkat några vänner som ni också kan besöka (:

Snabb dusch sedan plugg

Nu är jag hemma efter träningen. Fixade lite grejjer i bloggen som ni kanske inte märker så kunde inte skriva direkt. Vi slutade en halv timme tidigare. Ska snart ta en dusch och göra klart SO frågorna men först ska jag läsa lite bloggar och kolla i fb. Sabina har bilder från idag som hon kan lägga in, skriver senare det är ju fredaaag :)
Har iaf lite bilder från onsdagen...


Hahah dör för dig ankish.


Jag Kossa Sabina och Nerma flipparen i bakgrunden (:


And me.


Saknar :(


Saknar Grekland så fucking mycket vill verkligen åka tillbaka dit.
NU ja har fattat hur skönt det egentligen va där borta.
Förutom allt de cp störda som hände.

/ S


ASO JA ÄLSKAR DARIN HAHAH


/ Sabina

I Am Her BIatch

HAHAHAHAH fan va glad jag är :D Kollade alldeles nyss på en massa gamla bilder shit vad jag och Asena ändras heeela tiden. Iallafall kom faktiskt inte försent idag till skolan träffade på William som joina mig på väg dit. Fick ingen skjuts av honom fucking bög -.-
Vi kolla på en teater i skolan och ja säger bara den va tuuuuuuuuuungaste teatern ja sett. Fast den va ganska överdriven. En av tjejerna som spelade tog av sig sin BH och så tog en kille på dem. Ni skulle bara sett Lukas ögon haha dem va fastklistrade på hennes bröst. Ganska skabbigt men aja. När vi slutade gick ja hem direkt orkade inte va kvar. Gick med Isak Lukas och Andre haha världens snällaste grabbar. Ska vila lite nu tills Asena kommer som redan borde vara här. Aja vi hörs !



Jag Noely & Sara haha ekaren där bak , love you !

Arin banan i onsdags

HAHAH Adams sköldpadda , bajsade på mig den va fett big

Jag noely & William

hahaha svennar är skit duktiga på att hoppa studsmatta , omg men snälla kolla på mig Sara Mona & Noely vi dooog

De här är alltid lika roligt HAHAHHA FUCKING KORTISAR :D

Min kamera är skit dålig inomhus därför ser bilderna så keffa ut.

Klar

Nu är designen färdig, ganska enkel men hittar inga bilder haha. Så fort jag fått tag på fina bilder så ska jag göra en fin header. Ska äta nu sen åka till Spånga, har träning där + att jag ska träffa Sabina innan. Så skriver kanske därifrån, kram ♥


091009

Hejhej, kom hem precis. Körde lite basket med Leila Issa och Ali, hahah faaaan vad vi ägde dem :D Dagen var heeelt vanlig. Träslöjden är ändå bäst, för jag har alltid roligt där. Vi slutade lite tidigare tror jag, eller vet inte -.- Tänkte plugga lite men orkar verkligen inte, ska snart dra till träningen vi får se. Kanske fixar design så länge? Aja, skriver senare puss.




Anonym: vart kan man köpa jackan du har köpt asena o hur mkt kostar den ?

Jackan finns i intersport och flera andra butiker. För ca 2000.


Alma är knäpp!

Tjena (: Satt och kollade lite på tv sen kom jag på att skriva i bloggen. Fast blogg.se är lite trög? Vet inte varför men skit samma. Jag hjälpte mamma lite med tvätten sen drog jag till Stadshagen med Alma där vi hälsade på hennes farmor som ligger i St Göran lr något sånt sjukhus haha. Därefter drog vi till Kista. Asså Alma är knäääpp. Hon blev störd. Hon trodde vi hade åkt förbi Kista vilken flipp hon fick hon går ut från tåget sen jag springer som en vet inte vad och sen vi går in i tåget igen för vi var i Hallonbergen, asså alla trodde nog att vi var idioter.

Vi hittade det jag behövde sen åkte vi tillbaka till Rinkeby vid 8, tänkte plugga nu men behöver inte stressa. Har bara 3 lätta frågor kvar så kan göra dem imorgon efter skolan :) Ska iaf gå och lägga mig snart, detta blir mitt sista inlägg!

Äsch det går inte att lägga bilder.

never back down

Shit vad min data hackar. Kan inte ens öppna en jävla sida skit jobbigt. Väntar fortfarande på att filmen ska laddas klart. Never back down heter den haha skrev fel i de förra inlägget. Hoppas den är bra annars kommer ja tortereseakjfbwe eller va fuck det nu än heter aa Andi :D haha jag är lite störd av mig. Har haft längsta konversationen me min söta kyckling. Haha vi bestämde oss för att åka på bio en dag me allihopa de kommer bli kaos. Hon har också en blogg faktiskt :) nnoelys.blogg.se Hon skriver skit bra och hela hon är bäst så besök hennes söta blogg ! Ni kommer inte ångra er ;)
Min mamma terrar min lur och frågar om ja städat rummet -.- aso hon är verkligen skit jobbig ibland.



Melike jag & Asena hahaha kolla hur rädd hon är från hunden :)

/ Sabina

Jordin sparks - S.O.S


SOS

Eller jo jag orkar. Så heej :) kom hem för ungefär 30 min sen. I skolan gjorde vi affischer om våra " upptäcka Stcokholm " resor haha fett mobbade. Och dumma jag hade lagt in alla bilder vi tagit från min lur i datan och raderat dem från min lur. Så fick långa Emmes cykel och började cykla hemåt. Aso herregud deeeeeen vaaa sååå jooobbiiig. Jag cykla som en kyckling skämmde ut mig totalt. Iallafall efter vi slutat , chilla vi i grottan ganska länge. Sen tagga vi hem :)
Ska kolla på film nu never break down tror jag den heter aja skriver later bye älsklingar !


hahaha ja älskar dig !

jahapp

Orka inte skriva något nu.. skriver sen. Ciao 


En vanlig dag med lite blod

Kom precis hem. Är så jävla trött som vanligt men får inte sova den här gången. Same shit varje dag, skolan alltså. Men juste, fick näsblod haha (: Jag är lite crazy ni vet, hoppar och skuttar flyger över alla i matcherna så fick en smäll av Arafat, det var inte meningen så det är lugnt. Fick inte ont men blödde, fast det gick över efter 15 minuter kanske. Men det såg roligt att ha en liten pappersbit stoppad i näsborren, hahah!

Tror jag ska dra till Kista med Alma, måste köpa vattenflaska och pannband. Har tappat bort eller tagit sönder varje vattenflaska jag har haft. Men först ska jag äta, sedan gå ner till tvätten och hjälpa mamma. Därefter drar jag nog till Kista. Inga bilder idag, kram.
Ojuste, någon kommenterade att jag skulle beskriva mina närmaste vänner eller aa något liknande. Ska göra det nån gång när jag har tid!

HAHA

HAHAHAH okej nu dööööör jag av garv. Jag är verkligen hörsel skadad eller så har jag svårt att förstå saker. Under hela min 14 åriga liv har jag missförstått saker hela jävla tiden men det här var nog överdrivet...

Vi sitter i en matte lektion och snackar om geometri. Vad det handlar om och en massa annat.
Läraren: Vem vet vad ett ljusår är?
Jag ska såklart förstå det helt handikappad. Så jag trodde han sa ljushår.
Jag:
Det är en BLONDIN! :D (feeett stolt och helt seriös.)
Alma sitter och dööör av garv och alla undrar varför hon skrattar, jag med. För ingen tänkte på att jag trodde det var ljushår. Efter två minuter...
Läraren: Jaaaaaaaha ljushår. HAHAHAHA MEN ASENA!
Osen dog alla av garv, till och med jag för jag visste inte vad felet var så dum jag är :D Det finns en massa sånna händelser som Alma påminner mig om varje dag. Jag är lite knäpp och det gör så jag har ett liv som en komedi film (:


Tre fula frågor till sen är det frihet!

Skönt. Har gjort klart två frågor nu. Nu är det bara 3 frågor kvar och 13 st är klara. Det blev ca 18 A4 sidor. Men måste sitta en dag och gå igenom alla och se om jag kan UTVECKLA! Det är ju det enda han säger att man ska göra -.- Är iaf skit trött nu så ska gå och lägga mig. Godnatt!


Juste, den "lilla" SO provet gick ganska bra. Kunde alla begrepp men man vet aldrig, får kanske fel på något. Hoppas inte haha :D 


Trög internet

Halojs, är hemma nu efter träningen. Pluggade knappt, somnade direkt efter mitt senaste inlägg. Träningen gick rätt bra som vanligt. Ska ta en snabb dusch och sen börja plugga på SO. Bilder kommer imorgon eftersom min internet är trög. Ses ♥

Med eller utan smink, varför?


Anonym: hallå du använder aldrig smink vrf
osen kan du lägga en bild du har smink o en du nte har




Svar: Här har ni två bilder. Inte dem bästa men orkar inte leta. Man ser inte värsta skillnaden egentligen och det finns vissa som tror att jag har smink men nej har inte haft det sen somras kanske. Har kol svarta ögonfransar så folk kan inte se om jag har eller inte har, ibland! Vissa kan se jätte tydligt.

Anledningen till att jag inte har smink är för att jag inte orkar. Jag går ju till skolan, behöver inte vara sminkad och finfin. Ska jag visa upp mig för "bredby" eller? Mina tankar enligt utsende har verkligen förändrats sen förra året. Då hade jag smiiiiink hela tiden men nu har jag det nästan aldrig (: Man kan vara fin utan smink också, kanske finare till och med.

Olycka

Dags att skriva lite, har suttit ganska länge här nu. Dagen var helt vanlig, är skit trött vill bara sova. Hahah ojuste, ni vet våra skåp? De är sådär höga och ganska breda, asså en av dem välte på Michel och Malek HAHA! Lärarna blev fett rädda dem kuta till hallen sen man ser två huvuden sticker upp haha stackars dem. Annars var det mycket skratt, som vanligt! Och jag börjar verkligen irritera mig på proven, måste börja plugga :(

Har iaf lite bilder som Aylicho har tagit haha (:


Match som vanligt.




Almovic, haha kolla på Ahmed kriigare!

Ska plugga lite, annars sover jag. Puss ♥


Sovit göött

Godmorgon. Vaknade ganska tidigt idag och jag är ändå pigg, nice. Sov ganska bra igår, men lite morgon trött är jag ändå. Oj börjar med spanska idag, glömde bort det helt. Och nu har jag också väkt Alma, så dags för att rulla mot skolan. Ajdeee (:


Klädsel.

/ Asena

Världens bästa låt haha



Omg faaan vad jag doooooog för den här låten. Helt ärligt talat, jag dog för den! Leila tog upp den från ingenstans i engelska lektionen idag så kom på det precis och sökte. Vilka minnen herregud, va en snorunge som dansade som de hahaha!


Ja du vet samma sak varje dag

Fan fan fan fan! Jag glömde mina böcker hos Alma, så kan inte plugga haha! Undrar vart resten av mina skol böcker är? :/ Orkar inte lägga dem i skåpen så kastar in i den första skåp jag ser som är öppen haha. Eller så ger jag till någon som går förbi (: Måste sluta med det där! Ni kan få en "test" eller vad det nu är, har inget vettigt att skriva om.

1. Jag har insett att min senaste kyss var.. minns inte? (:
2. Jag lyssnar på.. Milow - Ayo Technology så tung!
3. Jag pratar.. för mycket haha.  
4. Min bästa vän är.. älskling Sabina.
5. jag älskar/tycker om.. sova, träna.
6. Min första riktiga kyss.. nää ingen riktig.
7. Kärlek är.. undrar det också? är...?
8. Någonstans tänker någon på.. på mig (a)
9. Jag kommer alltid att vara.. Asena.
10. Jag är hemligt förälskad i.. ingen, inte hemligt iaf :D  
11. Min mobil är.. alltid med mig.
12. Innan jag vaknar på morgonen.. sover jag? 
13. Innan jag går & lägger mig.. tar jag på mig min stora tshirt och shorts :)
14. just nu tänker jag på.. hur mobbad jag kan vara ibland hahah fråga inte varför.
15. Bebisar.. är oskyldiga, och alla vi har vart oskyldiga. Tänk hur många som är idioter nu?
16. Idag har jag.. drömt om min säng hela dagen.
17. Ikväll ska jag.. lägga mig snart.
18. Imorgon kommer jag.. tvinga Sabicho upp från sängen och komma till skolan, annars avbryter jag kontakten för fasiken haahah.
19. Jag vill verkligen.. vill? Jag SKA!
20. Jag undrar.. hur det kommer gå för mig om exakt 1 år.

Ska nog sova snart så säger godnatt!

Hey baby

Lägger in bilderna från idag imorgon istället eftersom min bajs internet hackar. Imorgon så börjar ja 15.00 ! fett me chilligt aso. Funderar på att åka till Bredby och vara där imorgon. Men dem börjar halv 9 och ja orkar verkligen inte vakna så tidigt men vi får se. Asena vill verkligen att ja ska dit men ja kommer ha killiontals studie dagar till så ja kan komma en annan dag :D haha hon kommer döda mig. Iallafall hela sjuan ska grilla imorgon i starbo parken , och föräldrar ska komma. Har tvingat min pappa att inte komma , orkar inte med honom uff. Och idag är det Desperate Wiho ! har verkligen längtat. Oh shit den börjar nu skriver imorgon.
MY INTERNET BAJS


Hello :D

Haha har suttit och kollat på den här jävla rutan ni vet när man ska skriva ett inlägg aa iaf den rutan i minst 10 min. Har faktiskt inte haft nån lust att blogga och så har ja börjat bli väldigt väldigt lat nu för tiden. Orkar inte göra något har inge kraft känner mig helt slut. Skolan har iaf varit skit roligt as usual. Idag åkte vi till Södermalm och va där hela dagen. Vi har inga lektioner den här veckan , vi har något som kallas tema vecka " spånga vecka " man gör en massa roliga saker istället för att ha tråkiga lektioner skit skönt. Efter vi slutat gick ja Ullis och Lilli hem till Ullis. Chillade en stund där sen rulla vi ner till centrum haha ni vill inte veta va vi gjorde :) Aja vi träffa på Isak och resten va lite med dem sen tagga alla hem. ASO VA KALLT DE VA SHIIT !



Jaqueline & jag , idag i Södermalm


Sooovaa ♥

Vaknade precis (: Jag var ju fett trött så råkade bara somna när jag smsade lite med ankish. Undrar hur jag ska kunna sova inatt, typ aldrig? Men bryr mig knappt för jag känner att jag vill plugga haha första gången. Jo, kanske för att jag blev tvungen att lämna mitt svar halv för jag inte hann och nu vill jag göra klart den! Så det blir bara 5 frågor över. Vi får se om jag orkar, annars ska jag fortsätta sova skönt. C ya later (=


Älskar dig bästavän ♥

Facebook vänner?


Anonym: accepterar ni alla i facebook?
om nej, varför?
accepterar ni läsare? (:

Svar: Nej! Jag accepterar inte folk jag inte känner, skiteri om de känner mig eller sett mig. Så länge jag inte sett personen/känner den accepterar jag inte. För det är alltid någon som skickar vän förfrågan blabla venne hur dem orkar skicka till personer dem inte känner. Och jag nekar varje gång, för vill inte att folk jag inte känner ska se på mina bilder, saker om mig och massa annat.

De flesta läsare känner jag ju, men de jag inte känner accepterar jag inte heller.

(:

Så nu är man hemma... eller har vart det ganska länge nu. Vanlig dag med mycket skratt haha visste inte att orienteringen skulle vara så rolig (: Är skiiiit trött orkar inteeeee vill sova men vill också ut. Jag måste iaf vila lite annars kommer jag decka och vakna 2059 haha. Sen ska jag ut. Inga bilder, sorry!

Hemma efter träningen

Hatar att börja inlägg, iaf har börjat nu (a) Kom hem för en stund sen från träningen. Det gick sådär men tålamooood! (: Ska duscha nu sen ska jag sätta igång och plugga och plugga sen lägga mig direkt efter när jag är säker på att jag kan allt! Så skriver ett inlägg om jag hinner och orkar. Så! Nu kan ni få se på bilder...

 
Sabooo (:





Inte så många men bättren inget, ciao


091005

Shosan!
Kom hem för en stund sen. Är skit hungrig åt ba en spinkig knäckebröd för det var något med fisk, äter bara mammas fisk (a) Omg har prov imorgon på SO, och det är inte den stora utan en liten på ca 30 begrepp som jag måste kunna idag för jag inte kan något :(

Dagen har annars gått skit fort, som vanligt. Har inget mer att skriva om, ska börja plugga sen äta och sen dra till träningen. C ya later!


Skit seg, bråttom


Dagens:
Jeans leggings.
Stor t-shirt.
Grå/blå (?) mjukis kofta.
Svart halsduk.

Godmorgon alla. Vaknade exakt 8 och är skiiit trött. Undrar när jag ska börja vakna i tid utan att vara så trött som jag är, måste lägga mig tidigare blabla. Ska gå och borsta tänderna och fixa håret nu, ha en trevlig dag. Puss ♥ /asena


love

Har såå tråkigt så sitter och läser gamla inlägg och skrattar åt torra saker, tex...

Sabina sitter och säger hon ska kämpa som ett djur blabla HAHA hon kommer till matchen när det är 10 minuter kvar, helt drogad. Hostar och nysar, hone bara föööööör gullig (:


Vi är lite knäppa ibland

Dem flesta vet nog att jag är feeeeeett hörsel hahaha som idag asså dog av garv efter.

Jag: ASSÅ ooohh hur fan ska vi få tag på när *** har match :(
Sabina: Gå och klä på dig!
Jag: (förstod det som: gå och googla det) Google hackar ju jag kan inte.
Sabina: (?) Men din mamma är ju hemma?
Jag: Vad fan har min mamma med det att göra idiot.

Hahaha förstår ni? Vi kan vara feeett sjuka ibland. Ni som inte förstod, kan förstår er vafan haha!


En hel dag med bästavän (:

Hellu. Fan vad det är kallt ute, är lika kall som en isbit haha. Kom hem vid 7 efter att Sabina drog till sin farmor. Hon kom till mig typ 2 kanske, vi åt en massa och kollade lite på OTH sen så forskade vi om våra älskliiiingar hahah de har match i december vi måste gå skiteri. Vid 5 gick vi ut och åt mat i Askeby grillen sen gick vi runt lite och så, överdrivet kallt säger jag bara! Nu är jag helt ensam hemma och fryser lite, fortfarande. Ska kolla på en skit bra serie nu sen kanske jag skriver.


Ända bilden jag har från idag, men Sabina har massor som hon kan lägga in senare (:

----

Godmorgon. Känns som om det är måndag idag, har verkligen inte sovit ut. Jag tvingade mig upp för sängen så jag skulle kunna sova inatt. För igår somna jag vid 1 och egentligen skulle jag nog vakna 1 nu också. Har värsta huvudvärken man pass aja hinner inte skriva mer kram

Jay Sean - Stolen


Fastna på den här låten igår , har lyssnat på den 9832891 gånger

Igår

Åkte ja ner till Rinkeby. Träffade Alma och Hanna sen gick vi in för att kolla på matchen. Och de va bara några minuter kvar tills matchen skulle avslutas. Och våra tjejer vann blev skiit glad när ja hörde de :). Iallafall vi kolla på match efter match och de va ju ändå tråkigt väder lika bra att stanna inne då. Vi gick en stund till Asena hon va tvungen att duscha -.- och byta kläder och ja venne vad. Efter att hon fixat sig ( tog typ hundra år tills hon bara skulle välja kläder ) gick vi ner till ungdomens och precis när en match skulle börja flickor 95-94 så ringer min mamma och säger att vi ska till sjukhuset. Blev skit arg ville verkligen inte åka dit. Aja vi va där nere en stund sen åkte vi hem. Fick värsta lusten att åka till willys (?) ja tjata på pappa i minst en halvtimme men kortisen ville inte gå så ja stanna hemma !


Haha igår , håret ser mörkt ut men så mörkt va de inte.


Godmorgon

Ja kommer döda Asena. Först hon säger vi slutar blogga , jo vi slutar lalala ! och nu hon fucking tydligen drev jävla häxa :) Men bra att hon drev för ja vill fortsätta blogga haha :)
Och just de igår så färgade ja håret. För första gången i mitt liv haha. Tog en ljusbrun färg men de är inte värsta skillnaden men ja de blev helt okej. Ska försöka ta en bra bild idag så ni får se hur det ser ut !
Som ni ser har ja börjat vakna skit tidigt. De känns skönare på nått sätt för då orkar ja mer under dagen , lite konstigt tycker jag men märkte de faktiskt igår. Och så känner man sig gladare haha. Idag ska ja iallafall ut måste visa Asena hårfärgen hon trodde ja drev igår när ja sa att jag gjorde de. Ska kolla på film nu , gamla vanor börjar komma upp :)

Och HAHAH ni vill inte veta hur gamla dem där bilderna är ! Dem som Asena la ut hahahahha !

-----



Människor med humor - Är inte det skönt att ha en vän som gör att du skrattar så du får ont i magen i msn, sms, lur, face to face. Det bästa som finns haha, jag har flera en av dem är ju Naom för han är knäpp "När jag var liten trodde jag att jag var adopterad, alla andra i min släkt såg ut som om dem vore Akons söner"  HAHAHAH tuung.


Like Mike - Älskar den filmen av hela mitt hjärta!!!!!! Första gången jag såg den var jag nog 6-7 bast eller något, doooog för den då. Och jag älskar den fortfarande! Ni som inte sett. SE DEN!

Skolan - Utan skolan skulle livet vara trist, fastän jag svär dag in och dag ut för att jag inte kan vakna på morgonen, hehe.


Avundsjuka - Det är det sämsta som en människa kan ha inom sig tycker jag. Gör allt för att dissa den känslan, den är inte rättvis och det gör dig till en negativare person.

Ostbågar lukten - Hallå det stinker ju som en hm... FITTA VAD FAN HAHAHA! Eller fotsvett hahaha.

Folk som ser ner på andra - Det äckligaste som finns, speciellt när det handlar om pengar. Har haft vänner som satt och snackade skit om människor FÖR ATT de inte hade märkes kläder tex, eller för att de hade "billiga" kläder, hur de gick, hur de pratade. Eller samma kläder varje dag. Låt människan va ifred, det är inte bara utsidan som räknas herregud. Hatar sånt.

Dem här bilderna är hur gamla som helst så skratta på haha!


Nångång i tiden var jag en fotbolls spelare vid namn Asena Ibrahimovic :)








Hahah no life, dem tjocka jugge läpparna är Sabinas såklart :)


Våra skor har gått igenom flera äventyr än vad eran släkt har gått igenom HAHA.



Bad bad bad!


Armbanden ;)


Jag kommer älska dig livet ut bästavän ♥


Hahah exakt där ramla vi in.












Catfight!


HAHAHAHAHAH fjortis power! HALLÅ SVEA VA INNE DÅ HAHA!








Är halv döv just nu faktiskt

Kan inte soova, eller har knappt försökt haha. Har bara suttit framför datan och chattat och så. Lyssnar nu på Only Hope - Mandy Moore längesen det var jag hörde den :) Påminner om en hel del minnen med en viss person, tycker det är roligt att se bakåt, lite tråkigt också när man spenderat så mycket tid åt ingenting. Men ångrar inte något. Sen snackar jag ju också med Naom i lur, hane sjuk i huvudet. Han sitter och skriker sönder sig på sin bror har blivit döv haha. Och juste, han har fått ig i provet och är ledsen, men vetu vad Naom det skiter jag i! :D Du borde lyssnat på mig och pluggat!

Vet ni vad, det är så svårt att blogga och snacka i lur. Så ska avsluta här, har fått tinitus vafan ska döda dig! /asena


-

vi slutar blogga...  vi drev bara ni vet :D

BUHU

ASO AMIRA TERRAR MIN HJÄRNA HON VILL FÄÄÄRGA MIIIIIIIIIIIITTT HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR !!

En lördag full med matcher

Alåå, kom hem för en stund sen. Vilken basket lördag det blev idag haha! Först hade vi match, vi mötte Södertälje och vi vann dem med 15 poäng eller något. Det var bra spelat, men det kunde vart bättre (; Sen mötte 94/95 tjejerna några, asså världens bästa match gud haha. Alla på läktaren skrek sönder sig, skit roligt haha. Tjejerna vann med 2 poäng.

Känner mig skit trött fast ska sitta och plugga mycket så jag inte har plugg kvar till imorgon, vill gå ut då!


Jag på läktaren, actiooon haha!


Blackeberg - Akropol


Sjuk

Godmorgon.. Vet ej vad ja gör uppe såhär tidigt. Har match idag men ja kommer inte spela eftersom ja känner mig sjuk väldigt sjuk, kommer kanske titta på matchen men vet inte. Fick just höra att min Farmor åkt in till Sjukhuset , igen. Vet inte om vi ska dit idag. Hoppas inte HATAR sjukhus som ni nog redan vet. Och jag vet att min farmor klarar sig hon har haft hundra hjärtattacker förut och hon kommer nog klara den här också, hon är vår lilla kämpe !
Aja ska lägga mig igen , skriver när ja vaknat för andra gången.


Borde kanske börja ta flera bilder

Kollade på en skiiiiiit tung serie precis. Den var så fucking bra och killen var så jävla fin haha. Iaf, bloggen irriterar mig skit mycket men vet inte varför. Borde lägga flera bilder så det blir roligare att läsa men man tänker inte alltid på "nu måste jag ta bild, ska lägga in i bloggen nununu!" Ska fööörsöka iaf ;)

Har match imorgon och ska vakna typ 2 timmar tidigare för att Leila och jag ska träna -.- Haha kunde inte säga nej till henne, så aa träning klockan 11. Ska gå och lägga mig nu men först ska jag läsa några bloggar.

Godnatt



Onsdags träningen hahaha fan vad vi dooooog!
Sabina i rött och jag precis bredvid vet inte ens vad jag gör -.-


Do that shit

Ska kolla på Like Mike de va lääänge sen. Och idag på matchen vi kolla på så va de en kille ganska kort , liten sådär han hade nummer 3 ja dog. Blev skit arg VARFÖR KAN INTE JAG FÅ HA NUMMER 3 ?! önska ja va en kille , hatar tjejer. Iallafall han likna Like Mike killen skiiiiit mycket jag och Asena blev såhär :O:O

Men det här blir mitt sista inlägg idag. Puuuss&Kraam!


Bonde


ASO JA ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DIG FUCKING BAKKIS
Den enda människan på jorden som verkligen kan få mig att dööö av garv
Seriöst hon kan få mitt saliv och bajs att rinna ut samtidigt sån dödaaaaande humor har min bakriga syster !


Lite pics from today


Min kyckling ! :)

Rickard aso gud ni ska bara se hans ansikte , HARRY POTTER NUMBA 2 !

Mona som aldrig vill ta bild -.-


Hahah de här va bilen vi hitta :)

ICA pååsen

Sööööötis :D

Spånga luktar också bajs haha

Och de där om att de luktar bajs i Rinkeby. De luktar också i Spånga på gud äkta sådär bajs lukt , aso sådär precis när man bajsat sen bläää usch.

Gamla låtar ja doog för









Timon och Pumba världens gulligaste :D

Kom just hem. Va som sagt på träningen och är verkligen glad att ja gick känner mig mycket piggare nu :D Men själva träningen gick ganska dåligt ja va fett seg och okoncentrerad. Och har märkt att min kondition har blivit bättre orkar springa dubbelt så mycket än vad ja orkade förut.

Efter träningen hade ett par grabbar match. Seriöst fråga Asena ja börja bokstavligen dregla när ja såg dem och dem va skit duktiga. Efter andra halvlek tagga vi hem. Belma berätta sin livshistoria till mig haha hon är så rolig fucking belminovic huvud :D
Men nu är ja hemma. Och gissa vem ja hitta här ? jo Sejla haha hon har inte vart här på länge har saknat att lysnna på hennes torra humor. Hon och Amira ska på Lanas 18 års fest så ni kan nog gissa hur mitt rum ser ut just nu.. Ska kolla på film nu de va galet länge sen. Slänger kanske in lite filmtips åt er men bye bye så länge !


Mycket skratt hela vägen hem

Tjeeeeeeenare läsarna :) Kom hem precis från träningen. Fast än vi slutade 19.30 så stanna vi där en timme och kollade på några killars match. Sabina fucking anka hon sitter och dreglar HAHAAH! Deras träna va typ en somalie asså tuuuuuuuuuuuuuuungaste!!!!!! Hahhaah Sabina satt och dog för en mulatt och jag med sen jag ser han har 8 :D:D:D Men men 7 var mycket mycket duktigare och finare!

Påvägen omg jag kunde fucking inte andas av garv, fick ont i magen skiiiiiiit mycket. Eda borde bli komiker hon härmar folk så bra och Merves alla knäppa grejjer haha dööör för dem! Ska alldeles strax duscha men först ska jag vila lite är skit trött. Och träningarna blir bättre för varje dag, springer mer och kan stretcha utan att skrika HAHAHA!

Puuuuuusss!


böööö

Aso gud va långa inlägg ja skriver. Från och med nu ja skiter i ska sluta med så långa inlägg ! speciellt inlägg ja skriver efter skolan!

You Stoled My Heart

Tycker att vi börjat blogga dåligt haha. Men ibland kan man skriva flera inlägg ibland inte. Ibland har man mycket att berätta om ibland inte. Men aja vi får hoppas på att de bättras.
Det enda ja hade i tankarna idag va sova sova sova så trött va jag. Skolan va helt okej eller de va ganska roligt idag. Fick göra om matte provet eftersom ja inte gick igår på matte lektionen. De va ganska lätt , men tror ja har en hel del fel iallafall :D haha cp ja är aso. Hahah idag på teknik lektionen berätta min kyckling att hon ska på polisförhör snart i oktober hahah kycklingar är farliga på gud :D

 Och juste när vi hade idrott idag , vi hade bajs orientering hatar de så fucking mycket. Så hitta vi en bil som va öppen aso den va inte låst haha vi gjorde värsta FBI undersökningen i bilen vi va hungriga sen ja ser en ICAAAA PÅÅÅÅÅÅÅSE HAHA om ja inte hoppa av glädje. Men men de va inge mat i. Blev lite ledsen :( sen som vanligt chilla vi lite vid stationen och later rulla jag och isak hem. Stod och snackade ganska länge med bögen , sen rulla jag hem och han hem. Vill sova men har träning om 25 min så måste dra mig mot stationen och möta Asecho. Skriver sen Ciao



BAJS

det stinker häst bajs i hela rinkeby iuuuuuw!

Att göra idag

  • Äta, nu! √
  • Hämta systrarna från skola/dagis. √
  • Hjälpa mamma med tvätten.
  • Ta bussen 17:48 till Spånga.
  • Träning 18.30-20.00 med BERI :D
  • Duscha efter träningen och chiiillaaaaa :)

 


Fråga



fdtfgfd: skulle du slå ngn som gick på dina nerver skiiiiit mke men som var ngra år yngre??

Svar: Nej skulle inte göra det. Asså hon/han är ju yngre så det är ganska omoget att slå en som är yngren sig själv. Men om det var så att den personen som var yngren mig satt och sa horunge, hora osv så skulle jag inte banga på att smälla den i käften. Men det brukar ju vara sånna där 98or 99or som står och säger du är kär i blablabla. Det där skiter jag i och sånna där grimaser och sånt. Gud vet hur jag retades när jag var yngre...

Slutade tidigt

Kom hem för en stund sen från skolan. Slutade ganska tidigt. Vi hade matteprov som började 10 över 11 och jag blev klar med den på 10 minuter haha först (a) Och vi hade inga lektioner efter lunch pågrund av att de skulle byta fönster i klassrummet och vi kunde inte ha lektioner. Så kom hem direkt. Ska ta och städa lite, mamma förtjänar det iaf om hon är en häxa ibland :) Älskar heeeeeenne. Puss puss.


I love you ♥


Stan

Shululu. Kom hem för en stund från stan. Åkte dit med Alma och träffade Dilara. Vi letade efter leggins i min storlek och vi hittade äntligen S dem jag hade var L från Cubus och de var skiiiiiiit stora. Vi fick köpa från Gina istället men same shit. Juste vi såg Bobby hahaha fan va jag skrek. Iaf iaf det här var en keff inlägg men nu ska jag plugga. Bye.

I Love You

Va kaaaaaaallt de va idag helt seriöst :o de va 1+ imorse ja trodde jag skulle dö när ja gick till skolan. Iallafall idag va det en vanlig skoldag med en massa skratt ! Det känns som om ja inte vart på en enda lektion idag. Jag och sara va inte på matte lektionen " vi visste inte vart vi skulle va " vår vanliga ursäkt haha. Och på engelskan satt vi och kolla på vår ääälskling genom fönstret HAHA ! och skratta och klanta oss som vanligt.

Min bög va inte på humör idag :( så de va inte lika roligt utan hans bögiga skämt. Och på spanskan skulle man ta med sig fika för vi skulle inte jobba eller något. Jag och Sara köpte hela ICA på gud. Mådde skit illa efter all mat. Efter att vi slutat, rulla jag och hela bunten till stationen chillade lite där sen gick jag Andi Isak och Emme hem. Hahah stackars Emme vi reta han lite :) FANTASI VÄNNER men tror jag ska ut nu skriver sen älskade läsare !

RSS 2.0