Låser bloggen

Hellu tänkte bara säga att vi ska låsa bloggen ett ganska långt tag. Bloggandet börjar bli tråkigare och tråkigare för varje dag och ingen av oss pallar. Vi kommer låsa upp den senare, vet ej när. Aja Asena kanske skriver något inlägg senare idag. Iallafall vi låser den imorgon bara så ni vet. BYE AND HAVE A NICE LIFE! :D


=D

cp ryck


9 januari 2010

Egentligen orkar jag inte skriva något, på riktigt har tappat blogg känslan. Hur som helst har packat färdigt och så förutom skol böckerna, varje ämne herregud skit jobbigt. Jag har inte berättat så mycket om resan men ska göra det nu.

Vi ska åka till Idre med idrottsgruppen (elevensval). Vi åker imorgon 10:15 med buss. Det kommer ta 8 timmar tills vi är framme där. Sen kommer vi vara där fram till torsdag och då kommer vi hem, ytterligare en 8 timmars resa, tråkigt. Men bussresor brukar ju vara roliga. Så kommer inte kunna blogga på 4 dagar, sorry. Kommer missa träningar buhu :(

Aja är skiiiit trött skulle somna här och nu. Chattar med Sabina och hon har typ skrivit allt om dagen. Jag ska duscha sen lägga mig shit vad onödigt det känns att skriva men hejdå.  

Gullig låt..



MATCH!

Ska försöka orka blogga lite nu.. lata mig. Men bloggen känns rätt oviktig nu haha eller jag har ingen lust att skriva. Men ska berätta lite om idag som var.. RASISTISK!

Vaknade runt halv 10 mamma tvinga mig gå upp hon säger att jag hela tiden är hemma. Så jag fixade mig lite, sen åkte vi runt 20 över 10 till Rinkeby. Alla va där dem stod som en bunt kycklingar haha vi hade inga bilar tydligen. Och när vi kom med vår bil så var det fortfarande spelare över som inte fick plats. Så jag bestämde mig för att åka hem eftersom jag ändå inte skulle spela. Blev lite sur haha, ville kolla på matchen. Aja stötte på en massa gulliga personer i stationen haha :D en kvinna kom till och med fram till mig, började snacka med mig och frågade om jag behövde sl haha skit trevlig tjej.

 Satte mig i bussen sen ringer Asena och säger att jag ska av i Tensta C. Merve och Eda hade gått iväg vet inte vad som hände där. Gick av i Tensta, de va galet dött dära ingen människa syndes till. Satt och frös sönder och hoppades på att pappa skulle komma med bilen och hämta upp mig. Och dem gjorde det haha :D blev fett glad. Vi åkte snabbt tillbaka till Spånga för att jag skulle hämta match kläder och sånt. Va ju tvungen att spela. Fick lite panik så jag skyndade mig som fan sen åkte vi till Södertälje.

Asså wäääääh Södertälje ligger på fucking andra sidan sverige det va skit långt dit. Vi mötte några snorungar som hade största käften, en hade typ sagt till Asena va kollar du på? :s SKA HON KOLLA UPP I TAKET ELLER?! fucking snorunge asså jag braaaaaaaaaann önskar jag va Asena i den sekunden gud vet vad jag skulle gjort med henne plus att jag känner igen henne från en tid långt bak. Aja skitungar vann oss med några poäng. Vad kan man göra när domarna va rasister fucking sne ansikten, vi va nära på att döda dem önska Shaker va där han skulle ätit dem på plats, vi får knappt säga ett ord till varken domarna eller motståndarna man blir direkt avstängd eller något liknande.

 Aja på vägen hem snackade jag Asena och Chilan om aaallt och alla. Fick veta en massa saker också asså herregud man dör av garv.. Sen lämnade vi av Asena och sen Chilan i Tensta. Och ja har sovt sen jag kom hem är skit trött fett skönt! att äntligen vara trött. Aja det va dagens ska kanske senare dra hem till Alma måste pluggish men ja, har inget att skriva om mer. Så vi hörs!

-

Varför ökar statistiken NU? Nej orkar inte blogga men man blir ledsen haha. Jag läser knappt bloggar längre, alla skriver en massa bullshit och ljuger en massa. På gud det är synd, människor har inget liv. En säger hon bajtar mig, den andra säger jag kom på det är först lalal, kör bara fett störda bre. OCH JAG HAR MATCH IDAG. Ska ta på mig äta sen dra. Vi ska spela i Södertälje och matchen börjar 12:15.

En massa plugg redan

Hejhej. Sitter hemma just nu och kom för en stund sedan. Våra lärare gillar att köra på... väldigt hårt. Vi hade RIKTIGA lektioner redan första dagen, jätte roligt. Vi hade matte och svenska lektion. Hela klassen var i skolan 8.30 och vi började 9.30 så vi softade en timme i uppehålls sen hade vi lektionerna och slutade. Jag och Alma fick världens läxor. Sen hade vi "möte" med idrottsgruppen, vi satt i en timme och pratade hur det skulle vara där i Idre. Jag berättar senare om resan om jag orkar. Johan sa typ att det är -30 grader? Shiiit. Jag har inget speciellt att göra ska bara chilla, läsa om boken kanske. Hahah jag blir såå påverkad av saker.

Aja det här ska göras, läxor under dagarna vi är borta från skolan.
- SO häfte, läsa, svara på frågor osv osv. Det är inte lite.
- Engelska läxa. Beskriva hur det är i Idre osv osv..
- Matte. Jobba fram till diagnos. (procent)
- No. Läsa läsa och återigen läsa sen svara på frågor.
- Svenska, läsa ett kapitel i boken.
- Bild. Ta bilder där borta i Idre och göra en redovisning.

Hallåå det här var ju skit mycket, kommer aldrig orka. Och sen bild från ingenstans haha. SEN så är det bara för mig och Alma, :(

Blu bli bla

Aja godmorgon! Vaknade för länge sen va uppe och kollade på våra bästa år har ätit lite och sånt sen har jag inte gjort så mycket mer. Om vad som hände igår vill jag inte ens ta upp. Har aldrig träffat en större horunge än den personen. Men aja idag är det träning vet inte om jag ska gå, mår inte så bra.
Filmtips kommer upp senare, ska fortsätta kolla på några filmer jag ladda ner igår. Vi hörs



saras blogg

Såg på Monas blogg förut att hon hade länkat till Saras blogg och lilla jag glömde bort att länka dit den också (a)

Iallafall min sötnos har skaffat blogg och den heter

saradentyngas.blogg.se

Uppdaterar skit bra och hon skriver med normal svenska haha blev lite chockad faktiskt :)


Vår lilla pajjas, älskar dig!

Min baby blir 14 idag!

STOOOOOOOOOOOOOORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING MONAA!
Som blir 14 bast idag , hoppas du lever i kiiiiiiiiiiiiiiiiiilliontals miljontals år till :D<33


Kolla hur mycket folk älskar att tortera dig i skolan haha Big love to you bakro!


Morgon inlägg


Svarta leggings Gina T.
Svart linne H&M.
Grå kofta Gina T.

Godmorgon alla! Vaknade 5 haha. Vet inte varför jag vaknar så tidigt, blir arg. Jag vill sova! Men jag kan inte.. det går inte. Jag vaknade och gjorde typ ingenting, fick skit ont i magen också. Sen kollade jag igenom boken jag läste, jag läste om och om igen samma mening. Så fin :( Hur som helst är klar och ska snart dra ut och träffa Alma. Sen ska vi till skolan. Vet inte ens när jag börjar egentligen men jag tror vi börjar 8.30. Jag skriver om jag orkar när jag kommer hem. KRAM!

Paaaaaallar inte skriva

SHO. Har inte uppdaterat för har inte orkat sitta vid datan. Eller jag somna 12 typ och vaknade 16. Sen gick jag till träningen som var uppe och ner. Alla var lata ingen orkade göra något vi skrattade för ingenting och puttade varandra med flit haha. Hur som helst duschade precis eller badade rättare sagt. Läste ut boken Shoo len. Hur tuuuuung får en bok vara, jag var helt inne i den och kunde inte sluta tänka på boken i flera dagar. Slutet var ändå sorgligt. Jag läste som en galning, dag, natt, matbordet, framför tvn, datan överallt och sen i badet hehe. Jag ska iaf börja ta på mig nu sen kamma håret och sånt, tömma diskmaskinen, platta håret och sen sova om det går. Skola imorgon. Jalla bye vi ses.


Tsatsiki boy


Tsatsiki killen är ju söt :o hahah

Lite efter haha

Bilder ni skulle fått för läääänge sen haha

Avslutning:

Lucia grejen



Nån tjej som sjöng gaalet fint!

På väg ut

Noely bakro

Skulle ta outfit men blixten fucka allt

hahah jag och Noely

Lärarna dansade till någon av Michael Jacksons låt tror det va Thriller

Emme och Josefin

André :)

Haha lulle bulle

Dem här skulle ni verkligen fått för läääänge sen haha:

Towe, Jackie Mona Noely Johanna Isak André och Sara

Igen

Omg haha

=)

Noely och Sara

Övrigt:

Sara gillar att ta konstigt bilder

Skolans gröt (hatar gröt) men det såg fint ut :)

älskar den här killen galet haha :D

Freddeeeee and Julia

Olivia gullet

Isak och fler från klassen. Det här va när vi körde jepperdy i SO



coolingar :)

broooder

Jackelina

haha asså ni anar inte hur rolig den här killen är men på ett cp stört sätt

Undrar vad han håller på med haha

Emme sötnos :)

Jag Alicia Sara och Jackie

:D

Isak pisak

höhö

Julbord bajs mat

Jag Mona och Noely haha vi hade lite tråkigt

Rickard och Sara

Skulle hämnas på Josefin men bilden blev keff haha

De mitt örhänge han har på sig tro inte han går runt så där i skolan haha

Lukas

Igen

Sarää

Josefin

André



Joooooosefin

Jackie

Jonnis och Noely

Emme

Oliver

Vi kollade på film på NO'n

Haha skolan syndes inte av all snö

När vi åkte pulka med Quim haha, Monish på bilden

Bakroooooo =)

Quim och Noely

Bebiis!

Haha kolla hur sur hon ser ut att vara


Orkar verkligen inte lägga in fler, ska ta en lång dusch nu!

Tips vips

Hellow :) har inte gjort så mycket faktiskt bara ätit och snackat med Nerma haha asså den där tjejen är bara för skön ibland.. Iallafall orkar inte plugga haha asså jag HATAR att plugga så jobbigt min hjärna orkar bara inte. Har också glömt vad det va jag skulle ha omprov på fysik eller kemi? men tror det va kemi. Ska åka till Alma innan skolan börjar och plugga med henne, mycket roligare :) Aja ska ge er lite filmtips och senare blir det mer filmtips har laddat ner tre filmer How high, Anaconda och Euro trip som jag redan kollat på hemma hoss Alma.


HELT FUCKING SKÖN FILM! Tyckte den va galet rolig.
Den handlar om en kille som skriver till en kille han träffade på nätet.
Men den han skriver till är inte en kille det är en tjej och han vet inte om att det är en tjej. Sen när den här tjejen (hon bor i Tyskland) skriver till honom och frågar om dem kan träfffas så händer det grejer han skrev en massa taskiga saker till den här tjejen och till slut när han får reda på att personen han mailat till är en tjej och inte kille så bestämmer han sig för att åka till henne i Berlin. Och under resan händer det hel sköna grejer asså man dör av garv. 9/10 så bra asså.

Älskar den här filmen. Har kollat på den flera gånger och den är skit bra.
Den handlar om ett par Sam (jessica Alba) och killens namn minns jag inte.
En dag skulle killens kompis komma och vara hoss dem och med sig hämtade han en tjej största horan.
Sen nån dag dyker dem ner i vattnet och hittar ett flygplan (om jag minns rätt) eller så var det en båt. Och ingen har hittat den här båten flygplanet vad det nu än är förut. Alla trodde det bara var en myt om att båten/flygplanet funnits. Och sen hittar dem en maaaassa droger nere vid båten/flygplanet. Och då börjar det hända grejer. Men den är skit bra och helt värd att se 9/10 

Har sätt den första Kidulthood och tyckte den va bättre än den här 2an.
Men den här var också gaaaaalet bra nästan som 1an.
Den handla om Sam som kommit ut från fängelset. När Sam gick och besökte Trife's grav satte han sig efter på en bänk där en annan kille (Trife's kusin) kom och satte sig också. Han började prata lite med Sam sen började dem slåss Trife's kusin tog fram kniv och försökte döda Sam. Sen sa han till Sam att det är många som är ute efter honom och hans familj hit och dit. Efter den dagen försökte Sam nå några personer för att få veta mer om vem det är som är ute efter honom. Men ja en gång hatad alltid hatad. Men han fick hjälp också från Lexi (Becky's kusin). Filmen blev bara bättre och bättre mot slutet. Sam försökte få peace med dem han sårat och sånt.
Som sagt gaaalet bra film! Och jag dööööör för deras språk, dialekt eller vad man säger så tungt haha man dör

MEEEEEEEEGAN FOX ÄÄÄÄÄ JA DREGLA UNDER FILMEN!
Filmen va skit bra. Den va inte direkt skräck enligt mig utan mer så där lite skarrig bara, äcklig.
Den handla om Jennifer som är typ skolans hetaste tjej. Hennes bästavän (minns inte namnet) är rena motsatsen till Jennifer, hon spelade mer den töntiga tjejen med glasögon och omoderna kläder. En dag när dem skulle till en bar eller vad det va spelade ett band där. Sen började Jennifer snacka med sångaren och sen började baren brinna från ingenstans. Hela stället brann ner. När tjejerna tog sig ut så kom sångaren fram till dem och då började det hända grejer. Jennifer visade sig till slut vara en vampyr hon åt fan varenda kille i skolan. Det va lite roligt faktiskt. Men filmen va skit bra och är heeelt värd att se! 9/10

/ Säääbi

Träning idag

Aa.. såg det Asena skrev och tycker likadant som henne, jag vill blogga men ändå inte haha konstig känsla. Men vi får se om det blir bättre när skolan börjar.
Aja vakna för ungefär en halv timme sen. Amira väckte mig hon skulle till skolan, jaja vi vet ju vart hon ska.. Och ja har inte gjort så mycket sen dess. Idag ska jag iallafall plugga eftersom jag inte gjort det hela lovet, och sen är det träning. YES! haha har saknat galet. Men ska kolla på Våra bästa år nu med Nerma om inte den är slut. Ciao!


Miss you bögish :(

Orkar inte blogga längre

Godmorgon. Vaknade skit tidigt idag, 5 på morgonen. Det blir alltid så när jag vänder tillbaka dygnet. Jag somnar 20 typ sen vaknar 5 på morgonen och sitter uppe hela morgonen som en idiot. Satt iaf och läste ur min bok, kan inte sluta läsa den är så bra. Hoppas den aldrig tar slut. Har iaf tappat blogg lusten totalt vet inte varför, vill sluta blogga det börjar kännas tråkigt, jobbigt och att många vet vad man gör om dagarna känns ganska irriterande. Brukade få den här känslan sällan nu får jag den ofta. Ska prata med Sabinish. Men när jag läser gamla inlägg blir jag sugen på att blogga, vill plötsligt inte sluta. Som sagt får prata med Sabina. Fick också sms av Shaker att vi ska träna idag, wihoooo. Sen match på lördag och sen åker jag bort 4 dagar på söndag, missar skolan ändå hahaha extra lov. A men vi ses baj.


"One day with my baby"

Dagens outfit


Leggins - Monas hähä
Svart linne (som inte syns på bilden) - GT
Kortärmad tröja - H&M
Kort jacka (ganska gammal) - H&M

Flipp bil runda

Hello, som sagt skulle åka och köpa skor gjorde det också men hitta inte skorna. Blev skit arg asså galen haha letade i stinsen och i Sollentuna centrum men hittade dem inte. Tror jag får gå runt med converse hela vintern haha. Aja har bara vart hemma orkade inte göra något annat plus att det är gaaaaalet kallt ute.

Asså oh får ååångest över att jag inte pluggade på fysiken under lovet. Har ju några dagar kvar men det är ju typ bara 5 dagar kvar till skolan börjar. Men ska plugga nu dem sista dagarna ska fucking klara det där provet.
Ska ladda ner nu nån film och ba softa, vi hörs.


Hemma, helt slut...


Jag köpte bara de här strumporna, behövde varma strumpor till skidresan. Nu är det klart, men visst är de söta? =) Jag är iaf helt slut. Har varit trött hela dagen sen Kista gjorde mig ännu tröttare. Fett jobbig ställe på gud man ser hela världen. Såg också Bryan bloggaren på bussen, eller när han steg av. Det konstigaste var att jag tänkte tänk om jag ser honom sen 1,5 sekunder efter han stiger av bussen hahaah jag ba VA :O Iaf är skiiiiiit trött så ska chilla framför tvn. Tror inte det blir fler inlägg, ska ju också läsa, shit boken dödar. KRAM!


Fula vinter


Svart vit ni ser vad det är orkar inte räkna upp. Och jag hatar vintern, man kan gå ut med samma kläder varje dag. Ingen ser vad det är under en buffalo jacka, orkar inte fixish mig :)

RIP lampan

Hallåå!

Gissa vad jag har gjort hela dagen? Jag har lääääst. Är så inne i boken så det är inte sant. Har redan läst ut halva och har varit trött hela dagen, hjälpte mamma med tvätten också. Vi städade hemmet lite senare och då råkade mamma ta sönder bordslampan när hon dammsugade. Först skrek hon sen satt hon och flippade för sig själv, jag däremot skrattade tills hon skrek på mig VARFÖR SKRATTAR DUUU?!?! Vi har det riktigt roligt när vi städar hehe. Jag ska iaf dra till Kista nu för Alma ska köpa mössa tror jag det var. Så jag uppdaterar igen när vi är tillbaka. Lägger in dagens outfit om nån minut. Hejdååå.


Sorry orry

Tjenare, förlåt för att jag inte skrivit något men min internet funkade ej igår. Gjorde inte så mycket heller va hemma halva dagen sen åkte jag hem till Alma kollade på film och åt där.
Idag vakna jag runt halv 12 av mammas skrik. Nerma hade tydligen svimmat så hon fick panik, värre än när jag svimmade. Men smurfen mår bra nu. Har iallafall fixat mig och sånt ska snart åka och köpa skor.
Haha Alma och Asena ni skulle bli stolta om ni såg mig nu, jag har inte mjukis på mig! Aja ska ladda ner några låtar sen ska vi åka, ajde ciao!


Dagens ungar

Godmorgon. Nej har inte varit uppe hela natten som tur. Igår när jag vaknade var jag helt död så orkade inte ens kolla på data skärmen. Gick och kollade på tv hela dagen, shit vilka serier jag missar. Jag var skit trött och längtade tills klockan blev 22 eller något så jag kunde lägga mig. Men sen började jag läsa istället så var uppe i två timmar och läste, var helt inne i boken och den var tung - Shoo len. Hur som helst pratade jag länge med min lillasyster. Jag är inte en sån som pratar med mina syskon sådär, inte Aleyna den mellersta iaf. Visste ni att jag är världens sämsta storesyster? Jag är orättvis. Jag ska iaf försöka ändra på det. Hon började gråta så jag gick och skrek på mamma (vet inte varför) så hon fick komma och prata med henne. Asså heeeeelt störda hahha.
Aleyna: Ingen vill vara vän med mig, alla blir ovänner :(
Mamma: Men Aleyna var snäll mot dem då.
Aleyna: MEN JAG ÄR SNÄLL!
Mamma: Förra gången hade du bitit en tjej på rumpan.
Jag doog av garv. Alltså lärarna ringer hem varje dag för Aleyna har gjort något hon är värre än mig shit. Så jag satt uppe med henne och berättade hur hon ska vara mot sina vänner och lärare sen lite också om beteendet. Hoppas hon har lärt sig något av vad jag sa iaf... Så det var en lång natt sen somnade jag och vaknade 05.30 låg i sängen en timme sen nu är jag uppe. Vet inte varför jag är uppe så tidigt. Ska äta frukost nu sen lägga mig igen och om nån timme ska jag och mamma tvätta. KRAM.


Chilla med livet habibi :D


Tröttish

Godmorgon, hej eller vad man nu säger. Vaknade precis och kan sova nuuu och aldrig vakna. Är skit tröööttt. Vaknade iaf av sms från idrottsläraren sen somna jag om igen och vaknade 3. Jag orkar inte bry mig om något nu ska bara sitta framför tvn och vänta tills klockan blir 9 då jag kan sova och vakna tidigt imorgon. Vi ses.

Sabina har ingen internet.

Shit, tung ju


Bara turkar förstår...







HAHAHAHAH okej alla svensk-turkar, gissa vem vi härmar? TURKAR! De som bor där skriver SåHäR vet inte varför och såhär xDxDxD!! Asså ungar haha. Kubra är bara för TUNG! Har inga ord. Missa inte hennes KUBHOT som startar 02:00!!

Data nörd Almine



Hahah jag tigger stryk asså, nu han kommer slå mig bara för rubriken.


Idre resan

Jag ska lägga mig nu, är skit trött. Imorgon ska jag se vad jag behöver till Idre, behöver varma kläder. Har inte pallat tänka vad jag behöver och sånt till resan så vi får se imorgon. Första gången jag längtar inte till något, konstigt. Jag behöver tjocka strumpor! Får se vad jag hittar. Aja babblar mycket godnatt =)


Grattis pilav


Den här underbara människan fyller år idag! Shit vad tiden går snabbt. Nu blir du 19 va? Och snart kommer du gifta dig, skaffa 4 barn och då kommer du aldrig ha tid med mig och mina killar :( Då kommer ingen hjälpa mig med engelska läxorna, ingen kommer lyssna på mig när jag är flipp, ledsen, glad, besviken. Nej Dilara stanna som en vild 18 åring haha. Alla behöver en stora syster som henne!
 Älskar dig enormt ♥


En dag med de bästa

Shosho. Sitter och chattar med lite folk här. Jag och Soli bestämmer buss resan, godis haha. Jag kom hem typ 8 och har inte gjort så speciellt mycket. Hos Sabina hade vi iaf upp och ner som vanligt. Sabina var död, hon är alltid DÖD! Förstår inte pluttisen och hennes mjukisar. De gjorde iaf ris och curry, det blev skit gott men risen såg konstig ut, thai ris sa de. Sen åt vi efterätt som var äppelpaj, både Sabina och Amira varna oss att inte äta men det var gott? Efter allt käk satt Sabina och Alma framför datan och jag och Amira satt och snacka om aaaallting, noppade också hennes ögonbryn. Vi snackade om hennes pojkvän, hennes äventyr och allt annat. Senare kom hennes pojkvän och blev tvungen att krama oss asså skit sööööööt. Efter det drog iaf jag och Alma hem. Köpte lite gott på vägen för vi blev hungriga. Vi åkte hem med tåg och folk sitter och snackar så högt så det blev pinsamt FÖR MIG haha säger inte vad.


Jag tvingade henne köpa (a)


Alma: Vilken sida ska kniven vara?
Sabina: Alma vi lever inte i slottet...
Hon är för perfekt!




Almovic.


Sitter och pillar på kakan...


Började ta ego bilder, det kommer fleeeer ;)








Nerma börjar likna Sabina äckligt mycket, man blir rädd!


En söt människa och en konstig ful :D


Blev kär i kepsen.






Puss och byeee =)


Kompis varför är du så död?


Hemma hos Sabina

Hejhej! Sitter hos Sabina just nu. Kunde inte skriva på morgonen för Alma stressade som fan shit haha. Vaknade iaf 1 och började fixa mig skit snabbt. Jag hann inte ens äta frukost drack bara lite té. Alma kom till mig så vi åka till Spånga, det är skit kallt ute! Nu fixar Sabina och Alma mat, ris med curry hehe. Vi får se om det blir gott men Almas mat blir alltid god. Skriver senare kanske puss & kram ♥


Skit gammal eller från somras iaf om inte våras

Amiras nya blogg

Glömde berätta. Amira (min syster) har skaffat en ny blogg.

juuggen.blogg.se


11.54

Godmorgon, vaknade för nån halvtimme sen känner mig inte ett dugg trött. Aja idag ska Almish och Asenow komma hit. Ska laga mat åt dem hehe gullig jag är asså. Ris med curry Asena gillar det så det blir bra. Asså vet ni, den där tjejen äter inte svensk mat kurdisk mat arabisk mat kinesisk mat, nej hon äter BARA turkisk mat så importig som hon är. Iallafall ska städa lite sen kolla på någon film tills dem kommer, ciao så länge.


Så fucking het! Älskar den här bilden på henne

Nattii

Nu har jag suttit länge här och chattat med min älskling Sabino. Skulle ha däckat vid 23 tiden men fick sitta framför datan istället och Sabina gjorde mig piggare. Vi satt och chatta, asså det blev en hel bok om allt vi skrev. Vissa människor jag förstår inte, varför vara avundsjuka på andra? Ne men skit samma. Jag och Sabina planerar bomber, 2010 ska bli det bästa. Men nu ska jag lägga mig är hur trött som helst. Natti ♥ 


Dagens

Va hemma hoss Asena, chillade lite så dära :) Orkar inte skriva ni får bilder iställe



Outfit: Ja ni ser..
Adidas kofta och sss mjukis.. pinsamt ASENA HAR MINA ANDRA!

Driiiiiiiiiv bilder















Första gången ni får lite ego bilder av mig haha


Ma life


Har jag berättat hur mycket jag älskar dig?

Bilder från idag & nyår!

Vi börjar med de konstiga bilderna från idag som jag och Sabina har tagit, helt beroende av kameran haha.


Bara för att jag är så snäll och täcker bakros mun


Shooooooo hahahaha


Hon är så sööööt!


Jag älskar Alma som inte vill vara med på bild


Yes Im cooooool




Asså hahaha helt knäpp jag vet men så äre, kan inte vara så seriös


Alma jag och mina kines ögon :D






HAHAH JAG ÄÄÄÄLSKAR DIG!


Sabina har fina fingrar :D


Hahah bilden är så rolig, kolla på Sabina världens sötaste varelse!! :D


Vi gjorde det här för längeseeen, när vi var snorungar sådär. Hand i hand genom allt och vi göre fortfarande, mobbade men bilder är minnen ;D


Sabinas fot VS Almas gött vilken föredrar ni mest? :D


Alltså hahahah hon satt fast klistrad framför DISNEY CHANNEL! Shit hahah!


Alma =)



NYÅR!
Inte så många men några iaf! =)


Haha helt fuckad men ändå :D
Dzeni & Asena

Vet inte...





Hej igen!


Almine broder


Bam bom bam


En liten kille, en kille, en Almin en Dzeni haha svenska ig




Almin




Dzenana hitta en stol, 15 år och vild säger jag bara hahah


Fan vad jag hatar rubrik

Hej bloggen! Sitter här med döda Alma som är inne i tvn och kollar på nån film i Disney Channel haha hon ser helt borta ut asså. Sabina kom hit vid 4 tiden sen mötte jag Alma vid lillan vi köpte lite saker att äta. Vi kom hem och bakade kladdkaka och snackade om allt som har hänt, kommer att hända, hit och dit lala. Sen kollade vi på tv, Alma halvsov Sabina och jag snackade för fullt. Lägger in bilder senare :)


030110

Tjena bloggen. Äntligen har jag kunnat vakna och har käkat frukost, borstat tänderna, bäddat sängen, tagit på mig, fixat håret och allt annat. Men jag vaknade ändå sent fast har inte sovit så bra så hoppas på att jag lägger mig tidigt idag vilket jag måste. Sabina och Alma ska snart komma hit, vi får se vad vi hittar på. Vi kanske bakar eller något men meningen är ju att umgås haha ska berätta min helt störda dröm som jag spyr av, kunde inte äta min frukost för att jag blev äcklad av drömmen. Lägger in dagens outfit om en stund kramis ♥


Bara för att den var ful ;D


Lite bilder från då Emina va här

Ni minns väl när Emina från Norrköping va här? Iallafall har lite bilder från den dagen.


Emina & jag

Min kamera är så keeeeeeeeeeeff



omg haha

Göödmörning

Har suttit framför datan en liten stund, kollat runt lite bara. Sov lite inatt men det är ändå jobbigt att sova nu för tiden asså va e det här.. Det va döds varmt när jag vakna, brukar frysa sönder på morgonar. Mycket skönare än att vara helt varm. Aja idag vet jag inte vad som händer måste iallafall städa, duscha sen kanske åker jag till Rinkeby har inte varit där på länge! Har saknat Asena också så tror nog jag ska dit aja ska upp och ta en alvedon nu haha magen pratar.. så aa ajde vi hörs!


-

Borde sova nu, har suttit uppe hela natten -.-

-

Ska försöka sova nu. Är inte trött nånstans med ändå godnatt!


hahahah visst är vi söta (a) lite gammal bild

Nytt år bilderna

Har haft så tråkigt uf allt är tråkigt nu för tiden vad man än gör.. Har iallafall inte så mycket att berätta bilder vet jag inte om jag orkar lägga in. Dem är runt 300 st så, men ska försöka orka! har latat mig för mycket. Men asså bilderna är inga fina haha jag har världens keffaste kamera. Ska säga till pappa om det här med kameran aja nu kommer lite bilder.

Nyårs dagen:

Ja och Nerma. Uf ska fixa min ögonbryn som hennes, mina har gått igenom mycket därför ser dem ut som dem gör nu fula som fan hahah

I bussen på väg dit

När vi kom fram, sabajna hade lite tråkigt











Nerma boooooll

snipp snapp slut


Emanuel haha när man säger till honom visa tänderna så gör han så där!

bakro vill ha mat

morbror och morfar

Mikaela Eldin morbrors fru och morbror

mormor & morbror

morbrors fru , morbror

Mitt hår blev ett riktigt dizaster hår!

Nerre perre

Massa mat, tro mig det va inte allt hon tog fram ännu mer senare.
Och jag som inte åt ett skit av denna mat, när jag hade chansen.. blä

Avslutar med denna bild på Mikaela och Eldin.. sliskis



Måste göras

Jag sa ju att jag inte skulle uppdatera mer för att jag inte kommer ha något att skriva om men det dyker upp nya saker hela tiden. Har suttit och lyssnat på musik och kollat runt i FB. Börjar bli sömnig lite konstigt faktiskt men måste göra vissa saker innan jag lägger mig. Det är redan 3 januari, shit vad tiden går snabbt. Men nu måste jag göra det här...

- Ladda ner låtar
- Duscha
- Borsta tänderna
- Platta håret
- Noppa ögonbrynen om jag orkar

Sen ska jag lägga mig så GODNATT! :)

:@

ASSÅ NI FÖRSTÅR INTE VILKEN FLIPP JAG FÅTT NU!!
BILDER KOMMER SEN HEJDÅ!

020110

Hejsan. Vaknade för en stund sedan hehe. Jag skulle vila framför tvn men råkade somna har sovit sen typ 2 eller något. Jag har varit uppe 24 timmar, typiskt mig räknar haha. Medan jag sov bombade Alma min mobil, vi skulle skicka iväg en lapp till idrotts läraren. Och jag orkade inte vakna, asså ofta jag ska vakna har inte sovit något precis jag sover. Har iaf drömt upp och ner skit äckligt. Imorgon ska jag iaf upp tidigt, när jag inte får sömn blir skit konstig :S Jag skakar och gungar, kan inte hålla saker tappar direkt shit. Nu ska jag iaf se på tv sen får vi se när jag sover. Tror inte det blev flera inlägg idag för har ingenting att skriva om. Puuuuss.


2 TUSEN FUCKING 10!

Haha va lat jag är har inte skrivit på länge nu. Men nu blir det bra uppdatering!
Innan nyår så åkte jag och Nerma till Hallstavik hoss mormor och dem. Vi fixade oss lite där och sånt åt för vi va galet hungriga. Senare gick vi upp till morbror chillade lite så där. Vi väntade på alla andra som skulle komma. Sen kom Hazir och resten och vi hade gaaaaaaaaaaalet roligt. Alla blev packade som vanligt speciellt Fahir (morbror) haha han kunde inte gå han ramlade hela tiden han tog sönder glas hit och dit. När klockan va 23.55 gick vi ut och smällde fyrverkerier och skit haha. Vi fick en massa flygande raketer smällare eller vad dem nu än heter rakt på oss! INTE ROLIGT! Haha morbors fru fick något i ögat så hon vågade inte vara ute längre. Aja efter allt gick vi upp hade roligt och sånt senare runt 5 gick vi hem. Hade galet ont i magen ville spy, vi drack ju en massa där så ja ont i magen fick jag. Men jag sov som en stock asså! Väääääärldens skönaste sömn hade inte sovt så bra på länge.

Sen igår vaknade jag runt 1 eller 2 åt som om jag aldrig hade sätt mat och resten av dagen kollade jag bara på tv och sov. Och Idag fick jag vakna runt 10 eftersom min mormor hatar när vi sover länge. Så jag tog på mig, åt så dära sen rullade jag Nerma och morfar till Norrtälje för att ta bussen därifrån. Ska aldrig göra om det..
Aja det va det. Lägger in bilderna snart ska bara lägga in dem i datan, ciao! :)

(Kom just på att han sa att jag inte skulle skriva sånt om honom..)


Upp&ner

Är fortfarande uppe haha asså gud vet inte hur jag orkar men tänker vara uppe hela dagen och lägga mig tidigt idag. Måste börja vakna i tid och så sen när skolan börjar vill inte missa första dagen. Jag har varit helt och hållet cp denna dag. Började städa klockan 8 PÅ MORGONEN! Japp städade hela lägenheten, känner inte igen mig. Jag och mamma började morgon skratta redan vid 7 för våra ass hahaha. Sen åt jag frukost med mina syskon som är uppe klockan 9 varje dag. Blev arg så började nästa gråta för Aysenur spillde hela jävla oboyen på matbordet, sen tappade jag min tomat in i té koppen jätte duktigt började as garva där för ingen märkte något förutom jag. Sen såg det både äckligt och roligt ut med en tomat bit i koppen hehe. Tänkte duscha men är skit trött orkar inte bli kall igen så ska noppa ögonbrynen istället och chilla framför tvn. Shit asså kommer däcka ner som helst. Ojuste bombade med bilder, har man tråkigt så ;D


Cooooling haha nä driver, driv bilder för trögisar ;D Va mycket jag har tjatat om att jag är cool idag


Snösnö, vit, snö, snövit, vitsnö lala...


Lika viiiit, längtar till sol, värme, bad :(


Puss på er alla, guldvärda! Vet inte varför men man älskar sina läsare haha =D


Är uppis

Hellu bloggen. Är fortfarande uppe hehe. Mamma kommer vakna när som helst och skjuta mig. Har suttit och haft det fett roligt hela natten alltså. Folk blir bara sjukare och sjukare under natten, speciellt jag. Har skämt ut mig för hela facebook världen, allihopa. Iaf, först var det lugnt vid 1-2 tiden. Sen startade Kubras KUBHOT vid 2 tiden haha då asså grejjer. Ni såg ju min och hennes chatt men den var tyvärr på turkiska. Sen började jag och Andi bomba varandra i FB och msn. Sen Mike hoppa in och till sist Noely vid 6 tiden. Har aldrig skrattat såhär mycket förut haha mitt huvud den bankar - BOM BOM BAM KAKAALAFDF. ASSÅ ANDI HAR INTE DÄCKAT HAN SMSAR HAHAHAH STÖRDA MÄNNISKA. Tänkte vila nu på sängen sen duscha och sånt. Vi får se...


FORTSÄTTNING FÖLJER


GALEN NATT











Har verkligen fått magmuskler av att skratta, har bokstavligen skrattat sönder mig hahaha. Det finns mer men orkade ej printa. Så fucking roliga de är, älskar mina vänner :D Sen så tvingar jag Andi att han ska snagga sig, erkänn bara snaggade killar ser äldre ut? Jag tycker det iaf och Andi ska SNAGGA SIG FATTAR DU DET POJKE LILLA!! Han har haft alla frisyrer varför inte snaggad? Nu ska jag fortsätta snacka med honom, ska inte sova inatt kommer skratta typ hela natten åt Kubra - gillinaciyedört HAHAHAH!!


Varför Sabina inte skriver...





Anonym
om "Godnatt" på er: Varför skriver Sabina inte längre? Mår hon inte bra?

Asena: Jag vet hon är fett lat alltså. Nej men Sabina mår toppen tro mig (tack var mig ;))
Hon är hos sin mormor just nu så hon orkade inte skriva, halva släkten är ju där så kan förstå henne. Men hon uppdaterar säkert imorgon för då kommer hon hem.

Gulligt av dig/er att bry er, så fucking söta :D <3

Kunde inte sova, här får ni en rolig grejj...

Jag skulle inte vilja ha en kille som...


- Är wb gangster leker baxar hit och dit, klick klack boom grejjer haha bajsar snett på sånna.
- Har för mycket ballhet och skryter om allt och alla.
- Är yngre än mig.
- Är liten, kort och smal alltså.
- Är bögig, han ska vara KILLE.
- Är töntig, fattar inte skämt, osocial, helt efter, data nörd, spel nörd osv...
- Går i min klass, aldrig.
- Är mer än 4 år äldre än mig. (inte nu iaf)
- Är sådär skiiiit krallig, stor värsta musklerna nejnej lagom är bäst.
- Är blek. Har aldrig fastnat för bleka killar.
- Dricker varje dag eller ofta.
- Röker på.
- Struntar i om sin tjej håller på med andra. Nej en kille ska göra så man känner sig säker, skydda och visa att han finns.
- Frågar mig alltid vem hon&han lala är tex i facebook, mina kontakter i luren osv.
- Håller på med tjejer framför mig och sen säger du är iaf den enda.
- Leker FTP framför sina vänner för att verka cool.
- Kräver mycket från sin tjej.
- Berättar saker och ting mellan mig&honom till sina vänner. (skulle dödat honom)
- Är tillsammans bara för att ha roligt.
- Hänger med killar som är yngre än honom, sådär 2 år.
- Bryr sig för mycket om vad andra säger.
- Litar inte på mig och vad jag säger.
- INGA BRÖDER! ;)

Kommer inte på mer men det finns mer lovar er ;)


"Godnatt" på er

Har aldrig haft såhär tråkigt i mitt liv. Är helt död sitter bara framför datan. Har inte gjort så mycket förutom att chattat med lite folk. Jag vaknade vid 3 och är helt pigg men ska försöka sova nu haha, redan?! Kommer aldrig lyckas. Jag blir lat av att sova bort halva dagen så ska upp tidigt imorgon, vill bara ut och springa men kommer skämma ut mig hehe. Skriver imorgon kram!


Vi älskar oss (;


2LAX10

Hej våra söta läsare! :) Vi skulle bara fixa lite smått i bloggen så vi fick låsa den istället. Jag önskar er alla ett gott nytt år, äntligen 2lax10 ;)

Igår/Idag:
Jag satt hemma hela dagen sen orkade jag inte mer så fixade mig lite och gick ut vid 23 tiden. Jag träffade Alma och Dzenana. Vi hade galet roligt hahah helt störda. Lite senare träffade vid en tjej och en kille som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi hade typ 10 minuter på oss att springa från andra sidan byn till gården shit asså vi kuta haha. Vid 24 tiden blev det fyrverkerier och sånt där nyårs firande, skit roligt! Almin skulle skjuta upp en riktig stor sen vad hände, joo den sprängdes på marken HAHA alla sprang som galningar. Jag var sådär fett glad går i snön helt överlycklig och ser inte stenet framför mig som var lika stor som vet inte vad. Jag ramla över den haha in i snön ansiktet före. Sen så var det iskallt, jag kunde seriöst inte prata för att min käke hade frysit till is. Jag kan inte beskriva känslan, den var iaf konstig och jag blev fan rädd haha. Efter allt firande gick alla hem vid 1-2 tiden. Alma har alla bilderna från igår/idag så lägger ut dem när jag får dem :)

Hur som helst sitter jag är med tee och gör ingenting annat. Kollade lite på Harry Potter på kanal 3 sen tröttnade min lillesyster eftersom hon inte förstår engelska. Blev tvungen att byta till Disney Channel. Sen så märkte jag att skolan börjar om EN VECKA! Vilken tråkig jullov, har bara sovit. Har iaf saknat skolan, klassen, lärarna allihopa. Ska bli kul att se dem igen. Det blev ett långt inlägg vi ses senare, kram ♥




Cp bild men duger

RSS 2.0