Styrketräning

Hellu. Kom hem för en stund sen från träningen. Shit är helt död. Beri var fortfarande sjuk, har saknat hennes träningar :( Vi hade Chilan och en till tjej, värsta styrketräningen vi fick ha hahaha alla dog. Ska ta en snabb dusch sen ska jag sätta igång och plugga. Puss.


:)

Märkte nyss att jag skriver skit mycket på bara ett inlägg. Ska nog sluta med det. Tror ni blir trötta av att läsa allt :)


Byn clicken - Vår värld


Vår värld

Hej! är fett törstig men orkar inte gå upp från stolen , så lat som jag är. Ska snart snart rulla mot träningen har inge ork men måste det är ju match i helgen :) SKA KÄMPA SOM ETT DJUR !
Idag kom jag försent till skolan , som vanligt inget nytt. Men väldigt mycket den här gången typ 20-25 min. Inte bra alls men de va tur att jag hade idrott läraren märkte inte.

Runt 11 hade jag tid hoss fitt vårdcentralen. Aso jag hatar allt som har med doktorer eller sköterskor att göra blää. En sak ni ska veta om mig är att jag HATAR sjukhus eller liknande som vårdcentraler. Men det ända jag inte hatar med sjukhus är att det finns god mat där haha ! :D Iallfall ja hade glömt bort totalt att jag hade tid där så min mamma terra söööönder min lur hon fick fetaste flippen. Och jag hade NO då. Så ja fick springa ner till vårdcentralen och där stod min tjuriga mamma och tjura haha.

Efter de gick ja hem och åt och bestämde mig för att stanna hemma. Orkade inte gå tillbaka. Haha har fått skit många sms om varför jag gick , man märker verkligen när jag inte är i skolan hahah. Men ska rulla mot träningen nu. Och juste de är snart viiiiiiiiiiiiinter wiho ! :D



Emanuel & Fredrik. Imorse när dem mötte mig haha :)

Jahapp

Nu är jag klar med kladdkakan! Ska snart sätta igång med plugget och vid 7 drar jag till träningen ;)


Smart

Anonym: hejhej
har en fråga. ni varken festar mkt elr inte alls o dricker nte heller? ingen rökning också. ja menar inte att ni ska göra det men de e jätte bra att ni kan hålla är undan från sånt, fast hur? och med vilken tanke?

Svar: Hej! Ehem svår fråga. Men smart. Jag är bara 13, och jag är fortfarande barn. Enligt mig. Tycker inte det passar en 13 åring med cigg i handen och från fest till fest varje helg. Det passar inte in i den åldern, det är för äldre på ett sätt. Det här är jätte svårt att förklara men vi säger jag ska leva tills jag blir 70 år. Varför ska jag spendera min barndom på sånna saker som jag kan göra fritt utan att gömma mig & bli rädd när jag vill och hur jag vill när jag är lite äldre. Jag vill leva som ett barn, busa och skratta, driva runt och göra galna saker. Inte att röka och röka, dricka alkohol vartenda helg och leka stor. Det här är vad jag tycker, andra som gör det gör det för sig själva, bryr mig inte om dem. Det är deras liv, fast det här är tanken som håller mig borta från sånt och sen är vänner också viktiga. Jag tänker inte på vilken fest jag ska gå på helgen utan jag tänker på vad för bus jag ska hitta på (aa) Barndom är det bästa, jag vill leva som ett barn hela mitt liv egentligen. Men det funkar inte så varför spendera den lilla perioden på att försöka se äldre ut?


Bilder från dem senaste dagarna


Almas goda mat.


Dålig bild jag vet, fast det var mörkt och dem rörde sig. Hamza & Sabina.


Haha älskar den här bilden, skiiiit söt!


Vi skulle tillverka "guld" =)


Och vi lyckades hihi :D


Ahmed och Aleyna hahaha.


Aleyna och Almin :D De typ bråkar -.-


Min lillesyster har svart bälte i karate påGud :D


Almins onyttiga mat! Hahah hur många knäckebröd egentligen.


Michels nyttiga mat, blää haha.


Sist men inte minst, jag & Edosh och Michel där bak =)

090930

Tjeeenare. Jag sa ju att jag kommer uppdatera snabbt för jag är beroende. Har tid nu iaf, slutade en timme tidigare wiho! Hm, vad kan man skriva om. Jo, maten var skit äcklig så jag gick hem och åt. Visste inte att vi skulle sluta så tidigt. Annars har vi kört huligan basket haha fett jobbigt lovar. Så nu är jag hemma. Ska lägga in några bilder snart, först ska jag städa huset. Sen vill jag baka (aa)


hahaha

Hahah Dilara due sjuuuuk, älskar dig :D



-

jag vill byta skola, helt seriöst. jag hatar verkligen min lärare. inte "mina" utan "min" alltså bara en utav dem. vilket betende, helt sjukt. är chockad över att vuxna kan vara så omogna...


Gangsta zone

Ja här skriver jag igen. Tror jag kommer kunna ha datan nu. Tror. Kan inte lova att ja ska börja skriva ordentligt men hoppas att jag kan börja snart. Sitter iallafall i köket just nu och dricker te -.- känner mig som en gamling haha. Inget jag vanligtvis brukar göra kanske därför :)
Dem senaste dagarna har de hänt en massa saker och då menar jag massa ! Tänker inte gå in på detaljer om vissa saker som hänt. Men däremot har skolan varit skit roligt. Har verkligen skrattat ut mig haha ! min klass är bara för bäst :) Och idag kom jag 5 min innan skolan börja aso första lektionen , seriöst ni borde gratta mig blev skit stolt :D
Haha gissa vad jag äter ? Aja :) de sånna där keks som vi kallar på bosniska för " petit " Det står iallafall på paketet att den heter " Iane , Joy for the whole family ! " Dem är skit goda på gud :) haha okej va mobbad jag är.
Men men ska ta och lägga in några bilder åt er sen drar jag. Ska kanske ut de tråkigt hemma. Ciao !



Fett ful bild men passar jag i mörkt ?

Omg kaos bild men lägger in den ändå

Vi körde en grej idag , den kallas typ svimmar leken. Man skulle först stå med huvudet böjd neråt.
Och andas in och ut skit snabbt. Sen skulle man ta djupt andetag ..

.. ska man ta upp huvudet och någon ska hålla personen precis som Josefin gör på bilden.
Efter några sekunder känner man sig svimmfärdig haha :)

Lika söta som alltid :)

Boys eeeeeeeeenyoj :D
haha ne ja driver :)

Lilli och Anton

Oj fett nära bild. Josefins kattiga öga :)

Inte lika mycket uppdatering för att...

Halojsan. Är skit trött får ont överallt, fan också. Har iaf haft roligt, ja Sabina och Nerma fick skjuts med moppe av Hamza och Melike till träningen bästa :D Men tänkte vara fett seriös nu, imorgon, nästa månad och för alltid! Så ska ta en blogg paus, eller paus och paus. Skriver när jag har tid och känner för det, och jag är så besatt av blogg.se så kommer nog skriva inom några dagar. Men så ni vet, uppdaterar jag inte lika mycket så är jag upptagen! Och Sabina, asså henne kan ni glömma, HAHA nä driver. Så fort tredje världskriget i hennes familj tar slut så ska hon skriva, lovar.

Ses... nån dag :)


Hos Sirbic

Alå. Sitter hos Alma nu. Kom hit vid fem, hon ringde mig och bad komma. Hon hade fixat värsta maten, hamburgare med pommes, och Almas mat kan man dö för haha. Somnade en liten stund, typ en halv timme och nu är jag fett pigg. Sabina är snart här och vi ska dra till träningen. Skulle lägga in bilder men det går inte just nu, pusspuss.

En gullig läsare



Anonym: asena hur mår du? alltså då menar jag inget illa, bara sådär hur går det i livet för dig, du verkar absolut inte deppig eller något. är allt perfekt för dig? snälla svara i inlägg, puss! och justee hur går det för dej i basket ? (: ni e duktiga på allt ni borde också va på de också.

Svar: Vad gulligt av dig att undra hur jag mår, tack. Ärligt talat mår jag jätte bra! Det går bra för mig både i skolan, familjen, vännerna och träningarna. Men vill inte säga att det är perfekt. Kan bara säga att jag mår jätte bra och allt går jätte bra för mig överallt. Och det bästa jag älskar med mig är att jag lär mig skit fort, så har aldrig haft problem med saker. Bara om jag vill så kan jag göra allt.

Angående basketen, tycker inte jag är lika duktig som jag var förut. Men jag känner att jag blir bättre för varje gång vi tränar. Det gäller också Sabina. Ångrar mig så jävla mycket att jag slutade basketen, kunde ha blivit tusen gånger bättre nu men kan inte göra så mycket åt det. Men jag ska bli skiiiiit duktig för jag VILL! :D Och om jag vill så krigar jag för att få det som jag vill. Så ni som sitter och drömmer, jag ska göra de och de. Dröm vidare kan jag ba säga, man blir inget av att drömma. Man måste också kämpa lite, visst?


Huligan match igen? ALDRIG HAHA!

Shooo brushaan! Hahah jävla bosnier har smittat mig med sina gangsta attityd :D Vi slutade 15.30, hade musik sista lektionen. Det var roligt, tyyp. Oj vad klockan har blivit mycket, måste göra läxor också fan. Men iaf, OCH VET NI VAD???? Sista gången jag kör match med någon i min klass, dem slåss mitt i matchen. Vilken flipp jag fick på Jamie jävla bonde man tror han kommer från bonde ställe flygande sparkar venne vad. Haha svenskan var nog bäst. Vi dooog av garv åt Mikias afro :D Mawan stoppade in några pennor och han hade ingen aning om det, vi skrattade hela lekionen. 

Ska lägga in lite bilder som vanligt, så snäll jag är (aa) sen ska jag svara på en läsarfråga och sen plugga. 

 
Är inte vi bara för söta? =)


Jag älskar min kossa hih ♥


Här ser man Almovic och Leilovic.


Lite bullshit, nä driver kolla hur jag står man tror jag stretchar eller något.


Den där Leila, miss KOOO kolla hur mycket mjölk hon dricker. Herre min gud och jag är flodhästen som får i mig mest vatten :)


I love my Sirbic ♥♥


Det här skrattade vi åt hela lektionen, haha!


HHAHAHAH kolla hur jag står värsta minen, va modig jag är lägger ut fula bilder på mig. Merve och jag ser ut som syskon ^^




Så duktig jag är, jobbar och jobbar :D

Nu räcker det, kraaaaam!


Nähe ingen sömn

Kan inte sooooova gud. Har legat i sängen ganska länge men sen gick jag upp. Läste lite om atomer och förhörde mig själv och sen läste jag spanska tio tusen gånger. Men kan ändå inte sova, vid 8-9 tiden var jag såå trött men nu är det typ motsatsen. Imorgon är det detta som gäller:

Vakna senast 7.30 och fixa mig.
Äta frukost med tjejerna 8.00.
Skola 8.30-15.30.
Plugga (hoppas jag) 16.00-17.30.
Träning 19.00-20.00 

Nu SKA jag sova, känner hur det börjar svida i ögonen.
Godnatt.


Ny mode på G?


HAHAH läste Arnellas blogg nyss, sen också Esmas för några dagar sen. Och det verkar som om alla ska gå runt i samma kläder iår hahhaah asså människor blir flipp när någon kopierar ens stil eller köper samma sak. Men jag tycker det kommer se jätte roligt ut haha tänk er NÄSTAN ALLA har fjällräven och uggs vi kommer se ut som syskon hela bunten :D Jag ska köpa jackan och uggsen, Sabina ska också men kanske den gröna färgen vet inte. Sen Esma och Arnella verkar det som, sen vem mer? :D SKRIV!

Puss!

-



Odette: Okej, låt se här nu .. :P
Hur skulle ni beskriva varandra?

Svar: Jag kan beskriva Sabina nu men tror inte hon kan beskriva mig haha för hennes data är lite knazz. Iaf, Sabina har långt ljusbrunt hår, hon är snäll och trevlig :) Hon snackar nästan aldrig illa om folk, ibland kan hon vara jätte barnslig men hon blir bara gullig då! Hon älskar mat, då men jag ÄLSKAR. Hon älskar att springa, jogga och allt som har med träning att göra. Hon har jätte små fötter och tjocka fina läppar. När hon blir sur är det svårt att göra henne glad, hon blir bara surare. Ojuste, hon är BÄST =) ♥

Block block, dunk dunk

Nuu är jag hemma igen. Asså jag går in ut in ut. Är ute 1 timme går in skriver i bloggen går ut igen osv. Men det blir inte mer nån utgång. Ska sitta framför tvn och bara ta det lugnt. Är helt slut efter basketen ute. Först gick jag och Alma sen kom Mustafa och Seminas bror som jag glömde vad han heter -.- Sen kom Semina. Så vi tänkte köra match, asså Mustafa är typ dubbelt mig, han dunkar och jag venne vad. Hon blocka mig typ trehundra gånger :( Kände mig verkligen kort framför honom haha. Men jag vann på 21an :D

Men nu är det dags för tv, peace ♥


Är hemma nu...

... och tjejerna vann såklart! Det var F-94/95 mot Södertälje tror jag. Alma taggade för en sak och jag blev sur såklart hihi men iaf har inget att göra så ska gå tillbaka till Ungdomens med Alma vi ska se på match, såg att det började bli fullt innan jag gick därifrån. Och jag har ingen aning om vilka killar det är men de verkar var runt 15-16. Så ska möta Alma nu, pusselipus :)



Haha.

Bara 16 men redan beroende, Djävulen ger dem heroin, Ja han tog henne, Hon gick från model till krittvitt skelett, Kliar sig på armen i en smutsig toalett.

Om ni visste vad som hänt skulle ni förstå varför jag inte kan skriva för tillfället i bloggen. De har vart krig kriiiig här hemma. Mer kan jag inte säga. Ska berätta lite om igår.

Satt och kollade på The Hills resten av dagen. Och den nya delen va skit bra hoppas Heidi och Lauren blir vänner igen :) Sen kom alma hem till mig och jag kan säga er , jag har inte skrattat så mycket på ett väldigt långt tag. Vi gick och köpte pizza vi fick vänta skit länge för de va fullt där inne. Om inte Alma fick flippens mamma hon tänkte göra andra världskriget där inne. Till slut fick vi dem och vi rulla hemåt. Vi va så hungriga att vi tänkte beställa en familje pizza men vi tog 2 normala iställe. Vi kollade på Brooke hogan know's best och omg vi dog av garv när vi kolla på den. Efter att den va slut började våra skrattattacker dyka upp. Asp seriöst ja tappa nästan andan av hur mycket jag garva de va så rooooooooligt. Och vi drev sönder med Andi haha stackarn :D Och sen runt 9 gick Alma hem. Somnade runt 3-4 kunde inte sova hade skit ont i ryggen.

Men nu har mina kusiner och alla kommit hit. Vill åka till Kista , till Amira. Men kan inte.
Hon jobbar där på levinsky's eller snarare praktiserar haha :) Jag kommer börja skriva ordentligt när saker och ting börjar fixa sig. I promise !


090927

Godmorgon. Hur mår ni? Jag mår bäst! Vaknade vid 11 tog på mig snabbt åt frukost och snart ska jag platta håret. Jag och Alma ska dra och se på match :) Lägger in dagens outfit nu sen ska jag platta håret, sen sticker jag med Alma. Puss!


Sköna mjukisar (;

/ ASENA


En massa nytt ni kanske inte hänger med?

Alma frågade mig nyss om vi kunde ha dagens fråga. Och ja vi har det redan. Men det heter läsarfråga i vår blogg och det är ju samma sak typ? Varje dag svarar vi på en fråga. Men frågan ska inte vara "Hur gamla är ni?" eller "Vart bor ni?" Det ska vara sånna frågor man kan besvara lite längre inte med ett ord. Tex "Varför hänger ni med varandra, kan ni berätta om er vänskap?" Då svarar vi på det i ett inlägg. Annars korta och vanliga frågor besvarar vi i kommentarsfältet. Så är det något ni undrar, finns vi alltid här för att svara på det. Och det kan vara vad som helst (:


Jag har tråkigt och kollar på bilder, så kan bjuda lite (:


Gullungar (: Turkiet 09.


Saknar ibland, kolla på tiden och stranden var redan full hah.


Lillesyster, älskling dör för dig ♥ Hahah jag ber er kolla på tiden vilka krigare vi var. Vi gick upp 5 på morgonen -.-


HAHAHAH det är inte bara jag som är störd, har smittat resten av min familj också :D


Suddig bild men fuck det, vad chiiill vi hade. Kan göra allt för att komma dit igen. Haha Sabina minns du hur jag halka på trappan mitt i badet HAHA! Vilka minnen :')


Hahah sudda bort mig från bilden, ser ut som en utomjording (:


Eyes (; Det ser ut som om mitt hår är blå svart men det är bara bilden som blev så. Annars är den brun.


Jo ni vet min lillesyster dricker och så, hahaha snorunge älskar henne ♥



HAHAHA fett tunga vi var eller är ;)


Hahaha vilken ful min jag la, Isoooow kommer till skolan vecka 49 guys ;)


Offff minnen man aldrig glömmer haha Ismahan min somali <3


Student :) äääääälskar dig kusin ♥


-


Klar med läxorna. Läste igenom NO typ 4 gånger för att förstå texten och det funkade faktiskt hih (a) SO kommer aldrig bli klart, men har iaf gjort klart 7 frågor och har då 9 frågor kvar att besvara.


Dags för detta ;) Ska noppa ögonbrynen sen kanske jag plattar håret om jag orkar. Ojuste, ska också fixa naglarna.



Prinsessa

Nu är ja på plats haha. Behövde hjälpa mamma med en grej. Vaknade runt 8 satt lite vid datan också men hade ingen lust att skriva. Sen gick ja och la mig igen och vaknade runt 11. Gick upp duscha och sånt. Såg att mamma hade stor städning på gång och då är alla arga här hemma. Alla hatar när hon börjar städa , aso seriöst de är skit irriterande. Okej om man städar sådär lite grann ibland men nej nej min mamma städar hela tiden!

Men aja nu är jag och hon ensamma hemma. Passade på att berätta om att ja slösat alla mina pengar som ja fick på Bayram. Och sa att dem gick på Asenas födelsedagspresent :) Okej hon blev skit arg hon sa " Sabina du har alltid vart galen men de här toppar gränsen!!! " hon sa de på bosniska översätter bara lite :) Men men haha gjort är gjort ;) Ska ta och kolla på The hills nu den nya säsongen börjar idag wiho ! Och så kommer Alma kanske hit.
Vi hörs sen ciao.


Smeknamn

Hemma igen (: Hjälpte mamma med tvätten sen kom jag och bäddade sängen, hon hade ju tvättat påslakan och lala. Kollade lite på tv, satt och tänkte på alla mina smeknamn. Så jävla många, och alla har en början och det är alltid någon som hittat på dem haha. Dem är kanske 100 st, gud.

Asse - typ i 4an när vi hade gäng och så började dem kalla mig det, tror jag. Och då när jag gick i basket kallade alla mig för Asse, dem flesta gör det fortfarande. Och jag gillar att bli kallad för Asse och jag reagerar på det lika mycket som Asena.
Asecho - Sabina kom på det en dag i 6års, kommer aldrig glömma den stunden :)
Tupp/Bamse - Sabina kallar mig det nästan alltid.
Asush - min moster kallar mig det.

Det är de här jag reagerar mest på, och blir kallad ofta. Annars finns det hundra st olika som folk kallar mig haha.


Haha

Godmorgon ! Jag kommer om om några minuter okej. Måste bara fixa en sak snabbt bye !


260909

Godmorgon, eller god eftermiddag om man ska vara exakt. Kunde ha skrivit innan men hade inte tid. Vaknade exakt 11 och åt frukost. Sen började jag och mamma städa, det tog bara en och en halv timme och nu är hela lägenheten ren haha vi är duktiga ju :) Ska snart ner till tvätten och hjälpa henne och sen ska jag sitta hemma resten av dagen och tvinga mig plugga lite. Så skriver om nån timme, kram! ♥


HAHAHHAHAH ARNELLA JAG MÅSTE!


Hahaha jag älskar klassrummet

Ni vet ju att jag sa innan att jag älskar att sitta vid fönstret i klassrummet. Så vi snackade lite om det i lektionen. Hahah kan vara väldigt knäpp ibland.

Läraren: Vi kanske ska göra bestämda platser, ni vill ju inte sitta kille och tjej?
Asena: Asså jag bryr mig inte, kan sitta med vem som helst bara jag sitter vid fönstret.
Läraren: Det kanske du inte får?
Asena: Då byter jag skola.
Läraren: Hahaha.
Asena: Du förlorar på det, om jag inte får sitta vid fönstret. Jag kommer busa och störa. Kan inte koncentrera mig nån annanstans.
Läraren: Och får jag mindre lön för det? Nej! Så vad förlorar jag på det. Du förlorar kunskap.
Asena: Hahah fan fick diss :D  

Skulle faktiskt säga att han skulle må psykisk dåligt av att jag skulle busa, för OM jag busar så blir det tredje världs kriget eller något. Han skulle exploderat av ilska :D Men alla dog av garv så hann inte säga :(

Använd er av kategorierna


Oj, jag och Sabina är laddade idag verkar det som. Vi har fan bombaderat bloggen med inlägg, men det är ju roligt för er läsare som vill att man ska uppdatera hela tiden :) Jo, som ni ser har vi fem kategorier där ni får tag på det ni vill se lite lättare istället för att leta i arkivet i flera timmar. Gillar/ogillar är lika som hiss/diss men vi har gjort det tydligare. Sen "Visste ni att..." är sånna där saker som ni inte vet.


I loove you bestfriend !

Jag hoppas ja och Asena förblir vänner livet ut. De låter sådär overkligt men gud kan väl göra ett undantag för just oss. Och tänk om vi fortfarande har den här bloggen kvar aso tänk. De skulle va skiiiiit roligt. Sen när man blir äldre och kollar bakåt ni vet på den här arkiv grejen som man har i bloggen , fatta va roligt när man kollar på bilderna och på sättet vi skrev man tänker sådär " kolla vilka snorungar vi va :D " De är de som ja tycker är bra med en blogg man tjänar bara inte en massa pengar på den som Kenza gör. Utan man väcker upp gamla minnen. Och det är skit bra för personer med dåligt minne , som tex jag :)


HAHAHAH bebis minns du ? såklart du gör :)

Ison & Fille - Jag skrattar idag


ja ääääääääääääääälskar den här låten !

Klassen

Vet ni vad ja har märkt ? Att ja gillar min klass skit mycket. Aso verkligen Älskar. Vi är som en stor familj vår lärare Eva-Karin ( Den enda normala läraren på skolan ) har själv sagt förut till mig , att vi är en otroligt bra och underbar klass men vi är fett busiga. Idag på idrotten blev tex vår lärare Sara flipp på oss för att vi satt och snacka hela tiden. Haha de så roligt :D
Men ja verkligen ääääääääääääälskar vår klass den är bara FÖR underbar :)


7B :)


Ny kategori

... det är nästan aldrig jag som tar bilderna som ni ser här i bloggen. Det är alltid Alma och jag älskar att hon ställer upp, ♥!

Varje film, varje låt eller varje program mina vänner kollar får de alltid höra dåliga komentarer av mig om filmen/låten/programmet. Men sen när jag sett och förstått vad det handlar om och så blir jag den som dööööör för den. Som OTH, haha Alma vet ;)

Nu för tiden gillar jag att gå upp på morgonen och gå till skolan, oavsett om jag är jätte trött. Det har blivit en bra vana.

Jag älskar att kolla på basket matcher på tv eller live, hatar att se på fotboll förstår typ ingenting? Haha!

Jag började dagen med tårar i ögonen haha. Det låter konstigt jag vet men hade en jätte sorglig dröm. Mamma hade lämnat mig helt, asså bara lämnat, skitit i mig. Började gråta sönder mig (märkte det efter att jag såg att min kudde var genom blöt) och sen väkte mamma mig och var skit rädd. Jag berättade om drömmen och hon kramade mig hårt och sa att hon aldrig kommer lämna mig, älskar henne mest ♥


HAHA miiiiiiiiin kortis!

HAHAHAH såg ni bilden på Sabina och två av hennes vänner. Sabina har alltid klagat, dag in och dag ut om att hon är kort fast har aldrig tänkt på det så noga tills nu, hon är ju putte liten hahahah min gulliga kortis, älskar diiiiig ♥



Juste, Bilderna

Tog några bilder idag , och alla är tagna innan och efter fotograferingen;


Klassen , några va inte me men de va dem som tog bild på oss :)
Försök hitta mig haha de ba att kolla efter den kortaste personen på bilden

Haha flipp chill :)



HAHAH ser inte Lukas ut som Ash Ketchup från pokemon serien ? Gullunge :D

Andre och Blondinbella :)

Alicia, Olivia, juuuuste imorse när ja egentligen skulle kommit försent kom Olivia och hennes mamma me bil och ja fick skjuts ! haha fett snälla. Och där satt Andre

Naaaaw va söta dem är haha. Alla har bruna ögon , känner mig inte så ensam längre om att va brunögd -.-

I LOVE YOU !

Min älskade bög :)

Josefine och Olivia

Vi alla kör basket. Dem ser ut som riktiga basket spelare. Men jag ... ASO JA VILL INTE VARA KORT FY FAN !
Man tror ja lärt mig köra basket i skogen med Ronja rövardotter som tränare :(
HAHAHAH varje gång ja pratar med Amanda måste ja kolla upp hon är fan ett helt huvud längre än mig. Om inte 2




I've had to much

Aso guuud va ja har ont i magen. Håller på att dö seriöst :( Idag på idrotten började de värka som fan kunde inte gå längre och vi hade orientering. Hatar orientering ja kan verkligen inte läsa av en karta tycker de är skit svårt. Och skoldagen va helt okej. Vi hade fotografering klockan 8 och ja hoppas ja inte såg ut som en uggla på bilderna. Haha alla hade fixat sig och allt sen ja kommer med mjukis :p skön ja är aso. Ska inte skriva så mycket nu ska kolla på nån film eller nått har så tråkigt ..


Gammal bild

Bilderna från idag

Bilderna från slöjden är lite suddiga eftersom vi står aldrig still haha.


Jag förstår verkligen inte varför han har på sig den där grejjen sådär -.-


Hahah kolla på mig, vad gör jag?


Jag och Jamiiiie flipp.


Först började vår lilla match med att det var två tjejer mot två killar.


Matchen fortsatte så en liten stund.




Alma tar sååååå många bilder på mig HELA tiden så jag kan väl bjuda lite :D


Matchen fortsatte med två klasser mot varandra haha.




HAHAHA kan inte sluta skratta.






Alla går i samma takt, ser det ut som iaf. Skit coolt haha.


Game over. Eda är överlycklig haha hon flyger (:

Nu räcker det nog, har lagt ut många bilder! Ska nog snart ut och träna lite för mig själv, ingen träning idag :(
/asena


Vi börjar inlägget med en läsar fråga

Anonym: men var finns affären footlocker?
Svar: Det finns i stan i gallerian ;)


Så, sho! Kom för en stund sen snackar med Sabina i lur nu, min lilla flippare haha. En vanlig skoldag you know. Vi körde basket "match" 8orna och 7orna, tjejer mot killar haha skit roligt. Alla flippar ur vad fan. Ska till Sabina snaart, nu måste jag avsluta fattar inget av vad hon säger annars då det blir vulkanutbrott, Sabina ni vet -.- Lägger in bilder senare, kram! ♥ /asena

Är de lungt om ja kallar dig min baby

Orkar inte plugga. Haha igår ja tog fram alla böcker ja har från skolan och bestämde mig för att plugga. Ja svär på allt hahah aso ja garvar åt mig själv , ja läste en sida ur Fysik boken och ja decka på en gång. Ja hade inte tagit bort mitt smink ja hade inte bytt om och ja hade inte fixat mitt hår. Gissa hur ja såg ut på morgonen ? omg ett riktigt troll. Och så kom jag försent idag igen. Vet inte vad mitt problem är haha.

Oh nej. Vi hade fotografering imorgon. Ja hatar fotografering orkar verkligen inte fixa mig till sånt. Ska ha mjukis och nån tröja bara. Och gissa vilken tid de är ? klockan fucking 8 på morgonen alla kommer se skit drogade ut haha ! Men ska börja plugga nu och ja menar det ja ska ja ska ja ska bläää.



De almins Sverige grej ja har på huvudet haha.

Justin Bieber - Where are you know


Omg hitta den på en tjejs blogg
Killen Sjunger bara fööööööööööööör gulligt :O

Lite stressigt nu för tiden

Har gjort klart svenska läxan och lite turkiska, för jag kunde inte hitta pappret med svaren på. Satt och kollade på serie annars, det är reklam nu. Imorgon börjar jag 8 och tror inte jag kommer hinna skriva på morgonen. Hatar att börja så tidigt en fredag. Det här blir mitt sista inlägg.

Juste, tänkte på att dissa datan skit länge för det är så mycket på gång nu. Men såklart ska jag skriva i bloggen varje dag, snabbt och kort. Sen har jag skit mycket att göra och datan gör så man fastnar vid den så ska försöka att inte sitta mer än 1 timme per dag.

Fighter

Heej.. Mår verkligen inte bra. Och har inte gjort de dem senaste 2 timmarna. Kan ej säga varför fööööör personligt och sånna saker är saker man helt enkelt inte berättar. Och jag vet att ja inte skrivit och ja ber om ursäkt för de. Har verkligen inte haft tid och ja menar de. Har pluggat som en jävla häst dem här dagarna och så kommer ja väldigt sent hem efter träningarna och då funkar inte min internet. Vet inte om ja ska ta en blogg paus tills den här fitt data kuk internets snea ansikte fixar sig. Kan inte ens be pappa fixa den snackar inte med honom och inte med min morsa heller båda kan slänga sig hårt på väggen.

Men idag kan ja säga er att ja haft GALET roligt. Vi vände upp och ner på hela skolan de va så roligt haha. Alla i klassen är största bangarna haha bara Saroo vågade driva sönder me lärarna. Ouuff omg kolla vi väntade på att Andis lektion skulle sluta. Vi stod utanför och vänta. Sen vi ba Amer skrik högt in genom dörren AANDI DU ÄR SÅ GULLIG. Haha sen han gjorde de och deras lärare öppnade dörren BAAAAAAAAM om vi inte bajsa på oss. Och innan han sa de där så hade vi bankat sönder dörren och allt. Ni förstår inte hur roligt de är att driva me våra lärare dem är så blåsta hela bunten. Önska vi hade bättre lärare. Har faktiskt funderat på att byta skola. Saknaden svider som fan. Ska plugga på SO nu och idag så hade ja 2 prov. Spanska provet va skit lätt och NO provet ehm inga kommentarer.




Hahah , igår påväg hem från träningen. De va kallt därför har ja halsduken på huvudet :)

bajs bild. Vet faktiskt inte varför ja lägger in den

För pigg för lite sömn

Vet inte vad jag ska göra. För en stund sen somnade jag och vaknade en halv timme senare. Första gången jag sover så lite. Men just nu känner jag mig pigg. Jag tvingade mamma fixa något gott eftersom jag varken har ork eller lust. Måste börja plugga lite sen men orkar inte oh, önskade bara att provet var över. Skriver senare, ♥



Bild från Turkiet, så uttråkad jag ser ut hahaha.

Gillar/ogillar



Sluta tidigt - Tänk när man är helt uttråkad i skolan, är helt slut och vill bara hem sen kommer läraren och säger att den ska på möte/kurs och vi får sluta 1 timme eller kanske 2 timmar tidigare. Det bästa som finns!

När man är koncentrerad på plugget - Varje gång vi har läxa eller prov blir jag irriterad bara när jag tänker på det men när man väl har börjat och är inne i det hela och börjar förstå det blir jag faktiskt glad :) För då kan jag inte stanna tills jag gör klart, jag lämnar inte något när jag har påbörjat det. Den måste bli klar! Problemet med mig är bara att påbörja det hela.

Sitta vid fönsret i klassrummet - Jag kan bråka för dem platserna i klassrummet haha är så besatt av att sitta vid fönstret. Man kan luta sig, kolla ut när man känner att man blir uttråkad. Jobbar mycket bättre då ;)

Baka när det är dåligt väder - Haha låter konstigt men varje gång det är dåligt väder som idag tex bakar jag och sitter framför tvn hela dagen, hih (a)


Rasister - Vi invandrar går ut och säger att svenskar är rasister hit och dit. Vi är lika mycket rasist som dem, nästan alla invandrare är mot svenskar. Okej om en svensk är rasist mot mig då jag kan hata DEN personen men utan anledning kan jag inte stå och säga jävla svenne fucking rasist till en svensk som går förbi. Det är fult jag lovar, vi visar bara att vi har brist på respekt.

Åka till släktingar - Det värsta jag vet, sååå jävla tråkigt. Säger bara ja till min moster och faster. Annars alla andra orkar jag inte med, så jobbigt att bara hålla käften och glo på en massa gamlingar som diskuterar turkiets politik, puh -.-

Orientering - Så keff, hatar det, HATAR! Det är ju inte så att jag ska bli borta mitt i skogen med en karta i handen. Så dum är jag inte, ingen är det. Så varför lära sig kartan, snälla vi lever inte i 1500 talet med pirater.

Folk som leker smart - Det här har hänt skit många gånger på mig nu. Exempel: Jag sitter helt tyst en person från klassen säger vi börjar 8 en annan säger 8.30. Sen går en utav tjejerna och frågar läraren. Och läraren svarar 8.30. Så tjejen hade rätt sen kommer hon till mig och lägger en: HAAAA VAD SA JAAAAG? OCH vad har jag med det och göra när jag höll käften? Blir så irriterad på det, som om jag satt och sa något annat.


Sverige slår rekord med klimatet

Hej alla! Kom precis hem efter en jätte kort skoldag. Missade en hel lektion och sen en halv hihi (a) Fan vad det regnar, usch. Har helt enkelt tröttnat på regn, sprang hela vägen hem haha. Det perfekta dagen för regn är söndag! Det ska regna hela söndagen och man ska sitta hemma framför tvn, bästa som finns! Jag var ju skit trött igår, herregud kunde inte vakna på morgonen. Första gången det blir så på länge haha. Har ändå puttelite huvudvärk och vill sova men ska spara det till ikväll ;)

Har hämtat hem SO böckerna som vanligt, har också en svenska läxa. Ska göra allt nu så jag kan ta det lugnt resten av dagen. Kram ♥ / A


Dagens:
Jeans leggings - H&M
Rosa tunika - Lindex
Lång svart kofta - Gina T. eller H&M (?)
Vit linne - H&M


Svenska kronor



Är färdig med engelska läxan. Trodde den var svår men nix, skit lätt ju. Beskriva hur svenska sedlar ser ut. Typ en tjuga eller hundring sen också ett annat lands, självklart tog jag Turkiet :) USA finns redan i boken så vad annars skulle jag kunna ta, haha china :D Är jätte trött, vet har sagt det tusen gånger så nu ska jag verkligen sova skönt. Godnatt ♥

Onej har idrott imorgon, orientering tror jag. HATAR.


Stress hela dagen

Alå, kom från träningen typ för en halv timme sen. Asså jag är sååå trött. Men vet ni vad? :D Fick min födelsedags present av Sabina, wiho! Vita converse. Säkert ni tror jag fyller år idag eller något men nej fyllar faktiskt i femte november hahaha men rullar in presenterna redan nu, vilken häxa jag är visst :D

Nu till det seriösa... är skiiiiiiiit trött. Vi letade efter LÅGA converse i kista vilket vi inte hittade! Sen åkte vi till stan och leeeeetade överallt sen hitta vi låga. Blev så överlycklig så jag skrek i hela butiken, footlocker eller vad den heter. Mannen kom direkt fram och sa: Dem finns bara i 39 tyvärr :) Som om han visste min sko storlek, konstig. Men där båda låga och höga kostade 599 så när jag märkte det på höga så började jag skrika igen och den andra killen började skratta åt mig haha. När vi köpte dem dödade vi oss hem till mig för att Sabina måste äta ni vet. Innan träning också och vi kom typ 20 min försent för Berivan visste att vi var på jakt efter skor :D

Och nu måste jag göra min engelska läxa, orkar egentligen inte men måste man så måste man. Ojuste, läsarna blir fler och fler, skit gulliga (slår på trä)

Många kramar ♥


Så ser de ut. Är hon inte bara fööör snäll, älskar henne min anka ♥


Hellu våra kära läsare...

...kom precis från skolan. Hade elevensval sista lektion. Skit roligt haha vi körde innebandy. Har haft en vanlig skoldag, måste också börja plugga på SO. Han blir ALDRIG nöjd? Jag svär, skriver skiiiiit mycket förklarar allt allt allt ändå "utveckla den asena" Hur fan ska jag utveckla en sak som är så utvecklad så den kommer spräckas när som helst -.- Iaf, haha Arnella du blev den första GRATTIS :D Hon skriker mitt i skolgården och kramar mig för hon ville vara den första som aa första läsaren som hälsar? Typ :P

Nu måste jag få tag på Sabiiiiina, puss alla! ♥


Ni vet när man har tråkigt...


Jag är bäst

Har städat färdigt min garderob nu och de blev en STOR förändring haha. Jag och Asena har världens bästa konversation på msn just nu HAHAHAHA vi håller på att dö. Hon är fett gullig bakro jäveln. Och hennes födelsedag är snart eller nej ja driver så fucking grovt nu. Hon fyller år den 5 november och ja ska köpa converse åt henne , hon vill ju ha de så :) Hon trodde ja fucking drev med henne när ja fråga om storlek och ja vet inte vad.

 Och hon har velat ha dem väldigt länge så ja ska bli den första som köper dem åt henne. Imorgon ska vi åka vet ej vart och köpa skorna åt henne. Hon är nog överlycklig just nu haha. Ska se om ja har nått att plugga på och måste lägga mig tidigt ooh. Måste vakna 7 börja klockan 8 :( men nu drar ja ciao sötisar !


Ibland är jag för pinsam

HAHAHA asså jag har tråkigt så tänker på vilka idiotiska grejjer jag har gjort. Det var en match för lääänge sen. Vi körde på sådär. Sen andra laget var en riktig svensk lag alla var svenskar. Sen dem börja picka och jag vet inte vad. För er som inte förstår. Typ Sabina har bollen jag och hon är ju Akropol och sen våra difens det är Tensta (tex) Då jag går mot hennes difens och typ vad ska man säga står bredvid henne så Sabina kan göra mål blabla, hjälper henne jani... (dålig förklarning men aja)

Aaa sådär vi kör på sen fan vet jag vad pick är, dååå. En tjej kommer fram hon gör pick jag blir sådär öhhh?
Jag: HALLÅ VAD GÖR DU STICK!
Tjejen ignonerar.
Jag: DU HÅLLER INTE ENS MIG GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.
HAHAHAAHAH tänk vad duuuuuuuuuuuum jag var omg dör av garv pågud.

Svar

Marina:
tjejer ni verkar sååå snälla och undrar om ni är det på riktigt? kan man komma fram och hälsa kanske? vart brukar ni hänga (:

Svar: Åh vad gullig :) Ja såklart vi är snälla, vi är änglar jag lovar (a) Nu för tiden hänger vi inte så ofta ute, skola hem träning hem plugg osv. Men vi är oftast i Rinkeby. Annars är det att följa bloggen, och det skulle vart skit gulligt av dig att komma fram och hälsa. Du skulle vart den första, hihi =)

Sabina har fått något på huvudet

Hejhej. Skrev inte innan jag vet och jag är keff på uppdatering för jag inte känner för att skriva så dissar jag bloggen. Men ska försöka skriva så ofta jag kan ;) Dagen var helt okej, idrotten sög som vanligt. Förstår inte men idrotten är dööööö tråkig. Micke äger, älskar att ha idrott med honom. Då kan man verkligen kalla det för IDROTT! Ska iaf ha idrott med honom imorgon, wiho!

Efter skolan gick jag hem vilade lite fast än jag var skit trött gick jag ut med Alma körde basket i två timmar kanske. Skott hit och dit, finta och massa annat. Önskar hon kan börja NUNUNUNU! Men hennes ben blir bra snart, ber till gud :) Nu är jag hemma och är skit trött. Gissa vad, Sabina vill eller ska köpa converse till mig hihi (a) Ibland kan hon vara skit söt, OM hon köper :P


Stackars Jamie, haha förstår ni NU hur vi egentligen kör match? -.-



Dem där björnskorna


Asena berätta till mig att hon hade tänkt köpa dessa skor. Så kallade uggs fett konstigt namn haha men aja. Hade också tänkt köpa dem men folk har sagt till mig att dem blir obekväma efter nått tag , och att dem formar sig efter din själva fot ? ja fatta inte men vad vet ni om dem? Vill verkligen inte köpa dem i onödan som ja oftast brukar göra när de kommer till skor eller kläder. Och Olivia berätta till mig att de finns att köpa äkta uggs men att dem kostar typ 1000 om inte mer. Men vad tycker ni ? köpa eller inte ?


Lite Romantik

Jävla cilitbang kuk huvud den har vart på reklam nu 59 gånger. Ska berätta lite om dagen. Ja kom inte försent idag haha ! första gången.. Jobbade faktiskt en hel del idag första gången de med. Aja hade iallafall galet roligt idag ja tror Isak har fått killiontals blåmärken av mig haha. Sara stanna kvar efter att vi slutat hon skulle ha hemspråk så ja träffade Ullis i korridoren och vi gick hem till mig.

Va där i typ 3 sekunder Amira pumpa mitt huvud hon va hungrig. Så jag och Ullis gick ner till grillen köpte maaaaaaaaat ouuff ni skulle fan se , Lukas mamma fråga om vi skulle ha fest eller nått hemma om inte vi dog av garv. Iallafall vi åt och Amira berätta hur hon bråka med buss chauffören idag. Hon bråkar hela tiden fucking bred rumpa. Men men Ullis tagga hem runt 4 sen dess har ja sovt eller ja råka somna. Skulle hem till Isak SORRY ! men ja va verkligen skit trött. 

 
Och här har ni en bild på min galna syster Amira / Grekland 09


Lite kort om idag, är slut.

Hej alla :) Sitter med badrock här, är skit trött. Har duschat, var ju på träning. Tycker en timme är jätte lite :/ Vi borde ha mer men på fredagar har vi iaf en och en halv timme.

Idag: Var hemma en liten stund sen smsade Dilara mig och undrade vad jag gjorde så vi drog till stan. Hon var redan i Rinkeby. Vi kollade på vinter jackor, skor och kläder. Har bestämt vilken jacka jag ska ha och skorna också. Sen kanske vi åker till Gävle nån dag tillsammans för att hälsa på pappa och farbror :) Senare kom Dilaras kompis, Nermin tror jag hon hette. Vi åt mat sen fick jag present av kussen, några leggings från Cubus. Tack för den ablam benim ♥

Ska ta på mig och läsa lite sen ska jag sova, är helt slut. Ojuste ska också snacka med mamma. Vill ha min födelsedagspresent NUNUNU! HAHA.


Leggingsen är som den här, fast den är från Cubus. Bilden är från GinaTricots hemsida.


Hemma från träningen

Min data är skit trög tog 15 minuter att öppna den på gud. Har just kommit hem från träningen , och ni anar inte mina fötter , ben händer allt kommer ramla av. Är så trött. Och ja va så törstig så de första ja gjorde när ja kom va att dricka 10 liters vatten. Ska ta och plugga tänderna av mig nu har inte gjort de på länge..
Men först DUUUUUUUUSCHNING !


:)

Ska skriva snabbt snabbt. Va i skolan hade bara en lektion sen efter att vi slutat gick jag och sara runt lite vid skolan. Hennes friends.. :) hade kommit. Sen åkte hon hem till sig och jag satt kvar en stund vid stationen med Isak och dem. Haha dem är så roliga. Jag väntade faktiskt på Ullis men hon kom aldrig hon såg mina sms efter 30 år. Så ja gick hem iställe och på vägen precis vid salagatan där vart ja bor hitta jag en lur. Den va röd och den hade touch knappar fett fin.

 När jag kom hem ringde hennes kompis till luren och hon frågade skit snällt om ja kunde komma till spånga station och ge den. Så jag gick ner till stationen väntade en stund sen kom tjejen som hade tappat luren springandes fram till mig och krama mig fett hårt och sa tack typ 20 gånger. Och hon va så söööööööööööööt hon gav mig en fucking hundring. Ingen människa i världen skulle ge någon en hundring för att den hittat dens lur. Aso omg ja blev skit glad ja sa tack typ en miljon gånger. Och nu är ja hemma ska åka me Ullis en snabbis till Vällingby. Och sen mot träningen. Vill verkligen inte träna är på världens största bajs humör ja prata inte ens i skolan idag. Omg va mycket ja har skrivit. Men måste dra baay !


Ska fortsätta plugga efter den här, man kan ju vila lite? :)

6 skillnader mellan dig och din bästa vän:

1. Hon är ljus och jag är mörk.
2. Sabina tänker oftast positivt och jag negativt.
3. Vi är inte lika sociala, jag är mer social men Sabina är trevligare.
4. Sabina tänker oftast smart och jag dumt haha (a)
5. Hon har puttesmå fötter. Storlek 36 medans jag har 38.
6. Hon är bosnie som älskar turkar, jag är turk som älskar bosnier :)

6 likheter mellan dig och din bästa vän:

1. Vi har lika långt hår.
2. Vår reaktion till något ovanligt är alltid samma. "OOOOOOOOOOOOOOOOOOOMG SÅG DU :O?"
3. Vi älskar att bete oss som idioter :D
4. Vi älskar choklad.
5. Vi älskar träningar. 
6. Vi älskar varandra :)

Vad skulle din bästa vän valt?

1. göteborg (x) stockholm ()
2. öl () vodka () - hon dricker inte
3. nötter (x) cigg ()
4. lunar () playa (x) - bara för att baxa låtar ;)
5. adidas (x) ucla ()
6. myskväll () fest (x)

6 frågor om er:

Hur börja ni umgås?
I 6års :)

Hur många år har ni varit bästa vänner?
5 år, dem andra åren var vi bara vänner. 

Älskar ni varandra?
Såklart! 

Vad är ert starkaste minne?
Aaaalllt.

Vad brukar ni göra?
Skratta tills vi får ont i magen och inte kan andas haha "drrrrtt zahirovic"

Är ni vänner om 10 år?
ts 10? 50 också bror ;)


juöfiwefnöweoi

Va tråkigt allt har blivit på tv. Skit tråkigt. Tråkigt tråkigt tråkigt. Vet inte vad ja ska göra ja vill sova men jag är inte trött. Inte ens i närheten av trött. Och imorgon har ja ingen skola eller vi ska bara ha en lektion SO och den börjar 12.30. Och jag är fortfarande arg men nu av en annan anledning. Gud vad allt börjar gå mig på nerverna nu. Varför ska det börja gå snett nu..


Böckerna väntar som vanligt

Har duschat och är frääsch. Måste verkligen plugga nu men orkar inte. Är så trött, skulle somna på en sekund om jag la mig på sängen. Men ska ändå gå igenom frågorna igen, har tröttnat på själva lag&rätt så mycket :/ Hur ska jag utbilda mig till något om allt är tråkigt? Jag tänker alltid flera år fram. Man blir ju inget av att vara ute hela tiden och inte göra något? Men man kan bli allt bara om man spenderar några timmar med skol böckerna. Så ska göra minst 2 frågor... hoppas jag B-)


Drivbild såklart...


Sarbel - Geia sou Maria


Den här låten gick ja runt och sjöng på typ hela dagen. Den påminner mig om Grekland fett mycket. Alla där borta doooog för låten.


Dagens bilder


Belma jag och Asena

jag och Asena

Vi är bäst (a)



Först..

Sen..

hahaha :D

Älskar att skämma ut mig ..

HAHAH NÄMEN FY FAN HUR MOBBAD FÅR MAN VARA

Asena & Belma

in tha buss





Haha ja älskar att sjunga :D

Finns många fler men orkar inte lägga in dem.
Och jag har inte Eyeliner eller värsta sminket på mig som man kan tro ja har på bilderna.


Vi är keffa, jag kan inte sluta tänka negativt?

Ja exakt vi är feeeeett keffa. Grejjen är att vi inte vågar göra det vi kan under matcherna men jag ser utveckling hos oss och jag önskar det fortsätter. Efter matchen drog vi ner till Ungdomens hus för att kolla på 95ornas match. Dem är ju skit duktiga :O Asså Arnella omg HAHAHAHHAHA jag skrattar fortfarande åt det hon gjorde. Hon skulle passa in sen hon skjöt typ bollen på tjejens rygg tog den sen sköt in den i korgen. Och Eda fucking dödade sig hon bråka med svenska gamlingar -.- Har fått huvudvärk av hennes skrik haha vilken publik det var.

Ojuste, efter träningen märkte jag något konstigt. Hela mitt linne som jag hade under var genom blöt. Heeeeelt blöt. Jag ba öh :O Det är ju bra, det visar att jag har kämpat åtminstone. Omg juste det var en tjej hon var spiiiiiiiiiiinkig och jag var arg. Hon hade bollen jag drar den HAHAHA hon följer med jävla pinne jag snurra ett varv med henne och bollen sen hon flög HAHAHA JA DÖÖÖÖR. Nu måste jag duscha stinker fan, puss ♥


ARG ARG OCH ÅTER IGEN ARG

ASOOOOOOOOOOO OH NI FATTAR INTE MIN ARGHET JUST NU. Vi fuuuucking fööööörlora mot Teeensta enbacken ?! Snälla gud skjuuut mig. När matchen va slut va jag inte arg , jag är en skit bra förlorare om ja ska va ärlig. Men ooooh senare sakta sakta började argheten upp som en spya i halsen på mig. Är så fucking arg. Men ska försöka vara glad det är ju Bajram idag :) Money Money Money haha.

Vi håller på att få en massa gäster här hemma. Mamma och dem ska nog åka på såndär släktträff bajs. Skit tråkigt på gud. Och jag ska definitivt inte följa med dem nej nej. Amira pratar inte med mig och jag vet inte varför vill bara döda henne. Men bara för stunden. Sen vill jag att hon ska leva igen :) Aja ska se vad som händer idag åker kanske tillbaka till Rinkeby. Ciao så länge !

 

BAYRAM MUBAREK OLSUN

Godmorgon alla! Vaknade för en stund sen. Idag är det ju Bayram/Bajram eller hur nu folk stavar. Ni som inte vet, en högtid för muslimerna :) Vet inte om vi åker någonstans men vi får se.

Har iaf match idag. 13.30 tror jag det var mot Tensta Enbacken eller något. Vi ska mötas i parkeringen kvart i 1. Önska oss lycka till :) Nu ska jag gå och bädda min säng sen ska jag se på tv, har inget annat att göra.

Puss&Kram ♥

!

HOPPAS MIN DATA OCH MIN PAPPA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR !


Matchen räddar mitt liv

Haha jag dissade mamma groft angående Bayram. Jag hatar att åka till släktingar jag inte umgås med mycket. Speciellt folk jag inte känner som har döttrar lika gamla som jag som sitter och glor som en handikapp på mig. Haaaaaatar det sen man kan inte säga vad glor du på halva släkten sitter där. Hatar verkligen själva släkt grejjen.

Mamma:
Aaa på söndag åker vi nog till de och de mina kusiner blabla (snackar i lur med sin kompis)
Jag: Va, vadå?
Mamma: Vadå vadå?
Jag: Ska jag också med eller?
Mamma: Såklart?
Jag: Med vad ska vi åka och VART?
Mamma: Tåg till Norsborg :)
Jag: VA? NEJNEJ. Vilken tid?
Mamma: Typ 12-13 tiden?
Jag: Jag har match 13.30 yeesss HA-HA-HA!
Mamma: VARFÖR?!
Jag: VADÅ VARFÖR TROR DU DE TÄNKER PÅ BAYRAM NÄR DE SKA HA MATCH ELLER
Mamma: Haha verkligen inte.
Jag: DÅSÅ

Hehe sliiiiiipper (a) 

Sabina älskar mat

Tjena sötiisar :) Ska skriva lite kort om dagen. Alma och Sabina kom till mig så vi körde basket bakom min gård i kanske 1 timme. Det gick ganska bra haha vi kan vara störda ibland. Efter det gick vi in till mig. Jag måste såklart flippa på mina syskon haha fett irriterande. Ni ska se Alma advokaten hon flippar på mig hon skulle nästan misshandla mig. Gissa vad Sabina bakron gör :) Sitter och äter bröd, BARA BRÖD?! Jag ba människa lever du i Afrika, villu ha smör ost oliver? HAHAH hon är konstig pågud.

Maten räckte inte till alla för att Sabina åt upp allt haha så jag och Alma fixade pommes. Galet goda blev de. Efter att ha ätit upp vartenda pommes i tallriken med 2 liters grillkrydda började vi snacka om allt annat. Ohhhh vi har krigat för samma skit i 2 år nu, vi måste lyckas ska be dag och natt skiteri. Haha och jag känner mig smart här för att jag är klar med 5 frågor medans advokaten är bara klar med 2 HAHAHHA! :D Men hon kommer iaf bli före mig, hennes mamma hjärna...

Och nu det bästa, dagens bilder ;)


Nyttigt? NOT! Oj jag har ju inga bilder från idag förutom den här. Får väl lägga från igår :)


Jag, Sabina och vår kära Miss långben Isoooooo ♥


Man tror vi är handikappade eller något...


Hahaha sööööööööööööööööööööööööötnöt älskar dig :)

/ ASENA


maria maria mariiiiaaa

Glömde skriva ett inlägg innan ja kom hit till Rinkeby. Sitter just nu hoss Alma och vi väntar på (?) haha vet inte vad. Ska iallafall snart ner till bakkisen. vi hörs !



Alma dör för den , va tvungen att lägga upp den igen -.-

Sååååå söööööt!


Vindruvor = magen sjunger haha

Godmorgon alla. Vaknade vid 10, kollade på En prinsessas dagbok 2. Hade inte sett den förut, skit bra ju :) Har inte gjort så mycket annars, diskade också lite. Så nu ska jag plugga lite om jag nu ens orkar, vi får se.

Ojuste, igår jag tror jag dooog eller något. Asså jag fick inte ont någonstans men jag hörde sådär konstiga ljud från min mage? :S Haha, det blir alltid så när jag äter vindruvor. Det var så jävla irriterande, shit.

Skriver ett inlägg senare, nu ska jag se vad jag kan göra åt frågorna, ooooooooooooooooooffffffffffffffff.

/A



HAHAHAHAHAAHAHAHA kolla vad jag hittade, vaaaa liten jag ser ut. 2 år sen eller något :D

4

Fick våra nya match kläder igår aso ja vill egentligen ha nr 3 men man kan inte ha de i basket.
Så då ville ja ha 23 men kan inte få de nr.
Och nu får ja ha nr 4
Vi får se hur de funkar mellan oss två ;)


Replay

Hellojsan. Tur att Asena skrev igår annars hade de inte blivit några inlägg alls. Har inte haft tillgång till datan därför har jag inte kunnat skriva. Igår så hade vi som sagt träning. Och skoldagen var helt okej på näst sista lektionen, Teknik. Så hade Axel och William köpt godis till mig hehe (a) men de va ju ändå mina pengar haha William hade rotat sönder i min väska. Och där hittar man typ allt. Fick också skäll av läraren för att ja lyssna på musik under tiden vi kollade på nån tråkig film om tvättmaskiner. Aso min lärare är så dum ni fattar inte William och Axel gick mitt under lektionen och köpte godis ? Fett dum på gud.

På den sista lektionen gick inte jag och Sara till idrotten , vi hitta inte dit haha. Så vi chilla lite vid Soltunet sen gick vi in på 179 träffade alla tjejer där såg kuuuubii också :D och omg ni alla tjejer skulle fått hjärtattack om ni såg denna varelse som ja gjorde. Jag kommer nog aldrig se ------ igen :( Ska fortsätta sova nu skriver sen. ciao

/ Sabina


Hemma hoss Sara bebis

Matchen

Meriem och Sara katter :)

haha Shue :)

Hahah dem är fucking djur i omklädningsrummet

Här sjöng dem " ja må hon leva lalal " till en tjej minns inte vem

Kubra, frida och Zeineb haha gullungar

jag och Lidia hon vägde en gram , inte undra på varför ja hade henne så länge på ryggen

Sara.M hahah skit rolig tjej på gud :D

Och söta Kubra :)

Bilderna från igår.

Jag älskar åttan

Hellu. Vi slutade lite tidigare och jag och Alma fick skjuts hem av hennes pappa :) Träningen gick rätt bra, tyyp. Vi fick iaf våra match kläder (a) Helt fräscha och skit snygga. Vanliga match linnen och shorts. Jag har nummer 8 och ni fucking anar inte hur mycket jag krigade för numret. Jag döööödade mig själv. Dels för att det är mitt bästa år under hela min livstid alltså att allt har gått bäst när jag var åtta år, ( nu fick ni veta min lilla hemlighet om åttan (; ) Och sen hade min mamma nummer 8 när hon spelade basket och hon var jätte duktig! Det är av dem två anledningarna jag dör för världsbästa åttan :)

Har duschat och är fräsch, sitter med badrock haha. Har en hel dag eller jaa... hur mycket tid jag vill för att göra klart frågorna. Så ska kriiiiga så får vi se hur långt jag orkar.

Puuuuuuuuuuuuusss ♥ / A


Så ser linnen ut, det finns också en vit sida. Sabina har 4 fifti fifti ;)


Har pluggat så jag får ont i händerna

Har skrivit mycket nu. Ska vila :) Men är ändå bara klar med 3 frågor, den fjärde på G! Är snart klar med den också. Ismahan kommer hit snart.

Nu måste jag sticka puss!

Hellu im back - mår dåligt

Rubriken säger nog allt. Blogg pausen tog inte så långt tid. Gick inte till skolan idag. Lider av vääärk! Igår var det ändå värst tog två alvedon efter varandra. Har mensvärk, träningsvärk över hela kroppen och kan inte röra mig normalt. Fint. Så ska passa på att plugga hela jävla dagen på provet tills jag mår ännu mer illa och ser bokstäver framför mig resten av dagen.

Igår dödade jag och Alma oss bara för skott. Var ute och tränade på skott, det gick skit bra, eller? Alma får nog säga hur det gick. Sen gick vi och åt tacos hos henne, mmmmm :) Jag gillar ju inte tacos trodde jag tills jag fick smaka på Almas. Hon är nog bäst, älskar henne! ♥

Nu ska jag käka frukost sen sätta mig framför datorn och plugga, måste besöka några hemsidor. HOPPAS jag hittar något. Pusselipuss :)

/ ASENA


Träning, jag kan må skit hela dagen men ändå mår jag bäst där ;)


Spånga västerort / Hässelby bajs 0-1

Haha omg har verkligen haft skit roligt idag. På morgonen kom jag och Lilli försent som vanligt. Va död på varenda lektion på gud jobbade inte ett skit, jag Nollan Mona och Sara gick inte på sista lektion. Eller jo men de va bara 20 min kvar av lektionen typ.

Efter att vi slutat åkte jag och Sara hem till henne. Chillade lite där sen gick vi ut träffa på hennes homies. Dem skulle ha match så vi gick allihopa ner till Spånga ip. Aso vi hade så roligt på gud hälften i deras lag heter Sara. Aso shit de finns Sara.A Sara.B Sara.C heeela alfabetet hahah. Men den jag skratta mest åt va nog Sara.M fett skön tjej :D Frågade Asena om hon ville komma till matchen men bakkisen ville köra basket.

 Men aja haha och såklart ska lagen börja tjaffsa med varandra. Hässelby var ett svenskt lag och Spånga blatte lag. SÅKLART dem ska börja tjaffsa. Haha dem är så roliga. Sen när matchen va slut Sara.F gick fram till andra lagets föräldrar och sa något till dem sen hon sa " mindre " fast hon menade " yngre ". Så deras föräldrar börja grov garva aso shit fett respektlösa. Iallafall efter matchen slutat bytte dem om snabbt sen så chilla vi lite där vid omklädningsrummet och sen började vi gå mot Tensta. Hahahah aso seriöst alla va så hajpade ja tror hela Tensta hörde oss. Sen gick jag och Jamad ner till T-banan sen åkte vi båda hem. ska äta nu är fett hungrig ciiiiao

/ Sabina


There is something , but i don't know what

Träningen gick sjukt konstigt. Ja kunde springa och allt men fortfarande inte. Mådde illa men ändå inte. Va trött men ändå inte. Så ja vet inte vad de va för fel på mig idag. Och vi har match på söndag och ja måste bara måste vara taggad som fan. Ska iallafall duscha nu är skit svettig, Ciao !

/ Sabina

Hemma från träningen, blogg paus kanske?

Hellu, är hemma från träningen. Det gick JÄTTE DÅLIGT! För min del iaf. Kunde inte koncentrera mig, blev helt galen. Men jag tänker ta blogg paus en liten stund, några dagar alltså. Det är så fullt upp nu. Skolan basket och alla läxor vi får in. Nu när jag fått tag i allting och börjar bli mycket bättre vill jag inte tappa taget och komma till 0 igen. Jag kan! Och jag ska lyckas med allt men jag behöver bara mer tid så jag går in i det hela och vänjer mig.

Men ni har världens gulligaste Sabina! :) Hon har ADHD jag lovar, enligt hur hon beteer sig asså -.- Hahaha älskar den jäveln. Skriver nog på måndag eller något? Vi får se.

C yaaa ♥


outfit


mjukis- vet ej var ifrån
Jacka - H&m
halsduk- vet inte haha
svart långärmad tröja- gina tricot

Att ljuga är en synd att skvallra är fult så döm inte mig det är upp till gud

Shulle dear readers. Kom hem för nån halvtimme sen. Vaknade skit tidigt idag kl 6 eller nej ja driver men skulle egentligen vakna 6 men vakna kvart över 7 :). Hade idrott på morgonen fett jobbigt. Men annars va skoldagen skiiiiiiiiiiiiiiiit rolig haha de blir bara roligare och roligare för varje dag som går. Stackars Emme, ja bokstavligen misshandla sönder hans nacke haha han är så gullig :) Iallafall ja ändrade tiden på klockan när vi hade SO idag. Så vi fick sluta tidigare , tur att ingen gola skulle få fetaste skitet.

Efter att vi sluta åkte jag och Sara till Vällingby. Vi träffa Zeineb och E :) Sara och Zeineb gick direkt så ja och E stanna kvar en stund , snacka och sånt. Han är så gullig :) Sen åkte han till Tensta och ja drog hem.
Ska faktiskt dra nu till Träningen skriver om min söta internet funkar. Ciiiao 

/ Sabina

Och Andi du vet att du är bäst , men fortfarande efter mig :) !


Världens segaste människa ja nånsin träffat, vrid på er !

Gullunge :)

Världens snällaste Fredrik

Min låånga kaatt

HAHHA kolla på min älskade bög :D

PUSS !

Inga bilder på mig idag men tar bättre bilder imorgon.


Är skit trött...

... så ska skriva lite. Hade elevensval sista timmen - idrott. Det var fett roligt. Vi körde basket och styrketräning. Jag är såå trött så jag inte ens orkar sitta framför datan. Ska ladda upp några bilder sen ska jag gå och vila lite, för kl 7 börjar träningen med BERRY :D


Haha ni anar inte hur mycket jag skrattade
under huligan "matchen" alla spelar som djur vafan.


Visst ser man hur mycket de älskar varandra? naw :)


Okej man kan inte säga samma sak här, kolla mitt ansikte, han STRYPER ju mig :(








HAHAH naaaaaw :D


Jag & Merve krigar efter bollen...


Go go långben :)

Jaa, som ni ser. Har spenderat dagen mer på basket än på böcker ;) Vi spelade nästan varje rast och sen elevensval och snart träning. Man blir trött pågud, nu ska jag chilla och orkar verkligen inte med läxor prov eller något annat just nu. ♥


Godmorgon alla söta



Har sköna mjukisar idag på mig, bästa för skolan! Igår så gjorde jag inget mer än att läsa om lag och rätt. Börjar få flipp haha det är så jobbigt. Aja, skriver alltid på morgonen nu förtiden det är ju bra :) Men nu ska jag gå och fixa mig. Skriver efter skolan. Och jag slutar 15 tror jag? Sen om jag har möte så är det 15.30.
Adios ♥

Jag blir ju aldrig klar med frågorna?

Har jobbat jätte länge nu, men är ändå inte klar. Inte ens med en fråga... eller jo bara en! Nu ni ba du pluggar men ändå kommer du inte fram, hur? Jo, grejjen är att jag har skrivit många svar fast halv sida. Jag behöver mer information som jag inte hittar i internet. Så måste gå till biblan imorgon och leta efter böcker *suck* Om jag ens hittar mitt lånekort? Har jag ens en eller?

Nu ska jag iaf kolla igenom frågorna en gång till och se vilka böcker jag behöver. Fett jobbigt men ändå ska få bra resultat på provet, SKITERI!
/ asena


Jag älskar min N ♥


Hemma från skolan...

... är på fett irriterade humör. Iaf, började 8.30 hade svenska, engelska sen bild. Andra gruppen var på rättegång så dem berättade vad det handlade om, gissa vad! NARKOTIKA!!!!!! OMG jag dör för sånna där saker, asså inte att jag älskar droger -.- Asså att typ sitta där och vara med på hela rättegången som handlar om narkotika, riktig FBI haha vet att jag är störd.

Har inga planer för varken idag, imorgon eller någon annan jävla dag. Förutom att jag ska sitta och plugga och plugga :( Dags för tv, adios.

/ A


Outfit


Rosa kofta, H&M
Vitt linne, H&M (?)
Jeans, gina tricot (?)

Va duktig jag är, skriver på morgonen hih (a) Men nu måste jag hinna till skolan, puss.


Oh fliiipp fucking blogg

Är fett sur på designen. Den är skiiiiiiiiiiiiiit ful har fått min äckliga humör just nu. MÅSTE FIXA EN NY OCH MYCKET FINARE! Ska göra det under den här fucking helgen MED FINARE BILDER :@

HEJ!

Hemma, dags för SO

Äntligen hemma. Hade somnat innan träningen så skönt framför tvn. Sen kom Sabina och Nerma, försörde mina drömmar haha. Vi rulla mot träningen och snackade lite om Nikos. Han berättade om något vi verkligen blev glad över men tror aldrig att det kommer bli något sånt, om det blir skriver jag det här ;) Det var Chilan, Berivans lillesyster som tränade oss. Hon var skiiiit snäll.

Kom hem för en halv timme sedan och sen tog jag en skön dusch. Känner mig fräsch och det känns alltid skönt efter träningen. Men nu börjar det jobbiga, SO frågorna :( Ska jobba med andra, om jag inte ger upp andra sekunden.

Puss / A


Det går inte ens att kolla dig i ögonen längre

Shuuue förlåt för att jag inte skrivit :( haha har ni saknat mig (a). Iallafall kom nyss hem från träningen som gick segt och skit dåligt. Jag har något problem med mina händer nu , idag kunde jag inte skriva på bosniska lektionen. Mina fingrar fick stopp på något sjukt sätt. Mina fingrar hatar nog bosniska lika mycket som jag hatar den :) Då jag inte skrivit har de vart plugg och mera plugg. Har också varit en hel del ute i spånga me Isak och dem. Aso å nej min data stängs av om 10 min. De står också när den stängs av men de är en bra grej i för sig :D
Ska kolla om de finns plugg att göra , skriver imorn c ya sötisar.

Och juste haha glömde säga har klippt mig lite men man ser typ ingen skillnad. Amira klippte.
Och ja ska kanske färga mig men ja vågar fan inte. Ni ska veta att ja är största bangaren när de kommer till utseendet. Jag har ju aldrig färgat mig och jae rädd att ja förstör hela mitt hår. Men men vi får se :)

/ Sabina


Sötaste ungen som finns ! Där har ja inget smink :


Vissa skäms inte

Shisho haha. Är hemma nu efter en lång dag. Vi var i Solna tingsrätt för att kolla på rättegången. Tyckte det var fett coolt. Borde kanske bli åklagare eller? (a) Nä men jag fick faktiskt huvudvärk precis på andra rättegången. Ena handlade om en man från Rinkeby som inte hade någon bälte på sig under tiden han körde bilen. Andra var snatteri. Kvinnan borde skämmas groft asså helt seriöst. Hon var runt 40 och sen baxar hon? Fett synd. Under hela rättegången var dem sååå seriösa så man ba hallå? Om jag hade vart typ åklagare skulle gapskrattat haha.

Nu ska jag käka lite mat sen ska jag göra klart SO läxan, ska skriva vad jag tyckte om rättegången vilket blir bra saker ;) Klockan 7 börjar träningen, har saknat :)

♥/A


Godmorgon bloggen

Åt precis en toast och är klar just nu. Har haft en deppig natt haha hade största ångesten och kunde knappt somna. Men men idag ska jag till rättegång med klassen klockan 8 så måste skynda på. Vi ska se hur en riktig rättegång går till. Ska lägga in dagens outfit sen sticker jag.



Svarta vanliga leggins, indiska.
Långt vit linne, gina tricot.
Stickat kofta, gina tricot.

Kram! / A

Bus hihi (a)

Kom precis hem. Asså gud vi kaosade direkt efter att jag skrev mitt senaste inlägg. Almin kom och började strypa mig till döds, hahaha! Alma satt och skrek: AKTA TVN OMG LAMPAAAAAN ALMINEEEEEEEEEEEEE. HAHAH SHIT. Sen gick Almin och hämtade kudde precis när han skulle slänga den på mig välte han ner ett glas of vilken flipp Alma fick. Stackarn fick städa. Så kan det hända ibland och när jag upptäckte Almas hemliga soffa, man drar något sen det kommer ut fot stöd men man tror man ramlar bak. Ni skulle sett hur mycket Alma garvade för jag är helt efter hahaha.

Nu har jag mycket att göra. Ska ändå sitta framför tvn och chilla lite.
Men det här måste jag göra:

- Några sidor matte.
- Platta håret.
- Välja kläder till imorgon.
- Hitta en liten anteckningsbok?

Adios / A


Action på G här

Sho, sitter här hos Alma. Sabina har gått till sin farmor för längesen. Jag Alma och Almin har suttit och ätit massa gott, pommer och chicken bitar. Bästa :) Hahah Alma letade efter mat i kylskåpet sen Almin jagade mig i huset för jag sa data nörd till honom hahah sen jag sprang in i köket men kunde inte gå in för att kylskåpet var öppet och det blockerade vägen haha jag stängde den med riktig fart asså och gissa vem som var där inne :D HAHAHAHA ALMA! Hon blev mosad stackarn.



15:57



Vi har suttit inne och kollat på Totally Spies och ätit mat haha vi älskar oss :) Nu ska vi dra utåt och hitta Alma.
Vi ses senare, adiiiiios.


091309

Godmorgon.. Har inte sovit ett skit inatt. Ska försöka hålla humöret uppe annars kan jag ju bara kiss it goodbye. Idag ska jag nog åka in till Rinkeby och träffa Asena, har inte sätt henne på länge. Önskar bayram va nu nu nuuu behöver pengar som fan. Bayram är om en vecka tror jag så får försöka hålla ut tills dess. Ska ta och fixa mig nu vi hörs.

/ Sabina


HAHAH va gölliga :)


Ny design

Har varken pluggat eller sett på tv. Brukar skriva och skriva men aldrig göra det för jag ändrar mig heeela tiden! Aja, satt och fixade designen, fint eller? Kommentera vad ni tycker dissa inte mig :(

Nu ska jag iaf gå och se på tv, får ont i ryggen av att sitta framför tv. Sitter som en gamling kommer få buckla snart. Adios :)

/ A

Svar

Anonym om Denna fina dag ; vart har du köpt dina adidasmjukis & hur mke kosta dom :)

Svar ; Dom är inte mina men dem är köpta i Stadium och kostar säkert runt 300-400 :)

Grekland

Minns nu att jag lovade er i förra bloggen att lägga ut bilderna från Grekland. Och ja ska göra det men inte idag eftersom ja inte har alla bilderna i min data. Ska göra det imorgon.

De svider av hur stor längtan tillbaka dit är..


The ugly truth

Hello alla söta läsare :D De Sabina som skriver. Vaknade rätt tidigt idag behövde duscha fixa mig och sen gå till Ullis. Därifrån åkte jag Ullis och Lilli till Vällingby kollade runt lite. Ullis letade efter en födelsedags present till sina föräldrar. Och Lilli till sin pappa typ. Men vi hitta inte så mycket haha dem visste inte direkt vad dem ville köpa. Så vi åkte in till stan men vi bestämde oss för att köpa presenterna en annan dag.

Sen hade dem lite oförväntat bestämt att vi ska på bio. Vi kollade på en film som gick 15.50 och den heter The ugly truth aso den va så fuuuuuuuucking braaa omg ni mååååååsteee se den. Seriöst den får en fet 10 av mig den va så bra. Först när ja kolla ja ba aa säkert det är en skit dålig film sådär fett mobbad. Men nej den va skit BRA ! Under filmen höll min urinblåsa på att explodera haha. Ja va skit nära på att ramla ner från hela trappan när vi skulle ut. Iallafall vi åkte tillbaka till spånga och åt vid gerds. Hahah min mage får aldrig nog av mat på gud. Sen så var ja tvungen att gå hem uff är skit arg ni anar inte -.-
 

Jag har tyvär inte några bilder åt er eftersom min mobbade mobil inte har nån kamera. hejdå



Blocket

Alå. Längesen eller :P Har inte skrivit på en hel dag. Pluggade inte, ingenting haha. Jag Alma och min lillesyster Aleyna promenerade till donken där vi åt muffins, glass och pommes :) Vi var där en stund sen promenera vi tillbaka till Rinkeby. Vi var lite här och där. Lite i Almas gård där vi träffade killarna, vi tog ut Laki sötisen hahah doooog när Almas fasters man skrämde honom skit roliga pågud. Sen hade vi lite tråkigt så vi ville driva med min mamma. Vi ba aa vi ringer från blocket angående din bil haha. Hon gick på lite sen hon förstod att det var jag. Vi satt och ringde henne flera gånger, Mohamed ringde också omg dooog av garv.

Ska se på tv och jobbar lite matte kanske, vi får se.
Pöss ♥




/ ASENA

090912

Godmorgon. Vaknade för ganska länge sen. Kollade lite på tv. Har fett tråkigt. Men har mycket att göra. Tror jag stannar hemma hela dagen och pluggar vi får se hur det blir :) Skriver lite senare eftersom jag inte har något att skriva om. ♥ / ASENA


Sötiiiis, älskar dig!

Brist på rubrik

Kom hem för en stund sen. Var ute med Alma och Dzenana. Noppade Dzenis ögonbryn hehe :) Dem blev rätt bra och hon tyckte det också. Vi snackade om jobb och sånt. Prao och massa annat. Sen gick vi för att lämna henne då vi inte hade något annat att göra. Annars satt vi i Almas gård, frönade och snackade om allt.

Nu ska jag duscha, längtar verkligen efter det och dum som jag är har jag tagit bort dem bästa filmerna från datan. FLIPP! :( Kollar kanske på Harry Potter HAHAHA längesen :P

/ ASENA




HAHA !

Aso neej men neeeeej aso ni fattar inte hur galet glad ja blir när ja hör den här låten. Den väcker den där dagens vackra stund , kommer aldrig glömma !


Denna fina dag

Heej ! är på världens bästa humör haha. Idag så gick jag iallafall till skolan , kom lite försent på morgonen men jaja. Vi hade en vikarie idag på NO och Teknik aso du kan göra vad du vill han kommer inte märka eller säga nått. Och han heter Olle :D  Lilli va sjuk idag igen krya på dig bebis :( Teknik lektionen va chilligast jag Nollan ( Noely ) Mona , William och Sara snackade hela lektionen ingen jobbade. Vi fattade inte ens vad vi skulle göra fett tråkigt. Vi gick från lektionen en halvtimme tidigare gubben märkte inget. Och sista lektionen va idrott. Vi körde nått som heter Lacrosse. De va helt okej inte direkt de roligaste.

Efter idrotten gick jag Olivia Josefine och Isak tror jag och väntade vid skolan på Johanna. Och medans vi väntade på henne kom alla andra. Så vi stod där och snackade och döda Isak haha stackarn får stryk hela tiden. Sen började hela bunten gå och alla skulle hem. Jag Olivia Isak Arin och Fredrik gick samma väg , vet inte varför Arin följde med oss han bor fan på andra sidan spånga. Vi hade så roooligt aso ja fick så ont i magen av all skratt. Arin pratar om hans farfars livshistoria , jag står och boxar sönder Isak, Isak skrek som en bög, Olivia ja vet inte vad hon gör och Fredrik gjorde inte så mycket haha. Sen gick Olivia och Fredrik hem så jag Arin och Isak chillade oh ja skrattade så mycket aso dem är fett roliga. Men aja tror ni blir trötta av att läsa långa inlägg så ja slutar här. Har ingen träning idag så vi får se vad ja gör.
Puss på er.

/ Sabina
 
...


Uuuut

Ska dra utåt nu till Alma. Förresten har jag ingen träning vet inte varför. OCH SABINA SLUTA GLÖMMA SPARA DINA INLÄGG ANKHJÄRNA!

Fitt morgon

Hellu. Kom hem för nån minut sen från skolan. Vanlig skoldag you know. Vi fick sluta tidigare tror jag? Typ 15 minuter kanske. Ojuste, hade en katastrof morgon. Jag vaknade 7.30 fixade mig och åt frukost. Sen jag öppnade kylskåpet. Och gissa vad. Det var vindruvor i en glas skål som bara ramlade ner? Fick fliiipp, damsugade torkade plockade vindruvorna blabla. Lektionen skulle börjar om kanske 5 minuter så jag ska ut sen ser jag att mamma tagit mina nycklar MED mitt skåp nyckel. Så fick träffa henne i skolan och byta ut nycklarna blabla. Skit jobbigt.

Nu ska jag gå och se på tv lite sen ska jag till Alma och sen till träning i Spånga, orkar inte :(
Bilder från lunch rasten...

Almas favorit bild :)




/ ASENA


Hehe

Har gjort alla läxorna. Stolt! Sitter och kollar på en turkisk serie, så fucking braaaa! Jag dör. Just nu är det reklam eller vänta ... omg den har börjat. HEJDÅ!

/ ASENA


Plugg

Äntligen är jag klar med första frågan haha. Har skrivit skit mycket men tänk om inte frågan är med i provet :( Hatar det. Vi har 16 frågor och vi måste kunna alla för 5 utav dem ska vara med i provet men vi vet inte vilka hahaha fett smart grejj pågud. Det är SO och det handlar om Lag och rätt. Provet är om ca en månad.

Nu ska jag fortsätta med läxorna. Ska göra Svenska "läxan" gjorde inte i lektionen så får göra det nu. Får se om jag gör matte och sen om jag orkar lite till SO. Uf vad jobbigt. Skriver om nån timme, puss.


Just nu.


Längesen man lyssnade på denna låt :)


Kissie, Desire, Paow

Jag vet att folk brukar ofta skriva inlägg om dessa tjejer. Och då brukar man skriva vad man tycker om dem. Och vad är folks första uppfattning om dessa tjejer ? jo deras uppfattning brukar oftast vara vad jag vet och läst om . "största fjortisarna" "smink orrar" "största horerna"  "horer som leker barbies" "wannabes bla bla".. osv.

De jag tror om dem är att , egentligen så är dem ju inte sånna personer som dem påstår sig vara i bloggen. Utan helt andra tjejer med andra personligheter. Jag tror att dom bara provocerar och leker bitcher för att få folk att tro att dom är sånna personer på riktigt. Och för att locka fram fler besökare till deras blogg. Vilket jag tycker är fel. Man borde verkligen inte påstå sig vara en helt annan person bara för att locka fram fler besökare till sin blogg. Eller att försöka bli känd på de sättet.

Jag brukar ibland läsa deras bloggar. Har faktiskt nyligen börjat läsa dom. Var inte så intresserad förut jag är inte så speciellt intresserad nu heller men läser ändå då och då. Jag har inga åsikter om dem direkt. Och vill inte skapa några heller, sånt folk ska man IGNORERA inte glo extra mycket på. Tycker folk slösar sin tid på att kommentera deras bloggar. Vem och vad är det man egentligen kommenterar om ? 

Vad tycker ni ? har jag fel ? 

/ Sabina

Break Away

Gick inte till skolan idag igen. Vaknade först och hade fett lite tid på mig att fixa mig och så. Så vad händer då ? jo ja blir galet stressad och när ja stressar blir inget bra. Jag öppnade min garderob och ja ser att alla kläder är upp och ner, hela garderoben va kaos. Alla mina mjukisar va borta inget va där. Så tog på mig fitt leggins hatar sånna kläder när man ska till skolan. På gud om de inte blev jordbävning av hur mycket ja skrek blev så arg. Sen åt ja snabbt och försökte gå med mina snabbaste steg till skolan. Skulle springa men min väska var för tung.

Sen när ja kom upp till korsningen vart vi alla tjejer brukar mötas så vänder jag mig om och börjar gå hemåt. Fick ont i huvudet började få ont överallt. Mamma blev fett arg men aja låt henne va arg som om ja bryr mig.Ska kolla på film nu , skriver senare ciao.

/Sabina


Haha börjar gilla dem faktiskt :)


Svar

Anonym om Dagens: var köpte du den t-shirten :D

Svar: Den är från Lindex :)

Tänkte svara igår men dum som jag är så glömde jag det.


Krydda på brää

Sho. Ska skriva ett snabbt inlägg om dagen sen sitta och plugga. Började 8.30 med SO som gick ganska bra. Hade en helt vanlig skoldag förutom att vi inte hade matte så vi fick sluta tidigare. Förresten hatar jag IDROTT!!!!!! Haha iaf vi bombade i matsalen. Ni vet grillkrydda det finns två delar. En med stor öppning och en med som prickar. Jag och Sara öppnade den stora och hällde över det på Almins tallrik. Hahah och min mentor såg det. Ni skulle sett hur mycket vi skrattade hahah Mike satt och hade vibration och tystläge på när han garva haha :D

Det händer alltid roliga saker som jag inte orkar skriva faktiskt. Men nu ska jag gå och plugga sen går jag kanske ut vet inte. Ses ♥




HAHAHA


HAHAAH JA DÖR OMG KOLLA PÅ HANS TALLRIK!

/ ASENA


Bilder från today


Aseeeeena...


Folk älskar mina kinder asså :D


Hon kanske ser ut som en vanlig människa.
Men NEJ! Hon ÄR en utomjording, jag lovar och jag älskar henne mest ♥


Jag och Leila blev småbarn för en dag ;)


Hahah fett roligt ju.


Man får verkligen allvarliga skador av den här saken.


För man blir handikappad som jag haha har inga skor :(




Hahah fan vad vi hade roligt :D


Sabina the boss ;) HAHAAHAH SERIÖST KOLLA PÅ DEM! Som om dem har hoppat ut från Scarface eller något HAHAHA JA DÖÖÖÖÖR!


Dogic och Zahirovic.


Jag var inte med idag, nu är dem straffade jalla spring haha *djävul*


Nu ska jag plugga engelska tills jag kan alla orden sen lägga mig. Så säger godnatt nu :)
/ ASENA

Peace and love

Nu ska jag fixa tränings kläderna. Sen blir det tv för snart börjar Totally Spies igen, vilken snorunge jag är haha. Osen ska jag läsa lite om samhällskunskap. Därefter drar jag nog till Alma.

Peace and love ♥
Hahaha minns nu när jag slog Sabina i träningen sen börjar hon misshandla mig -.- Och jag skriker : PEACE AND LOVE PEACE AND LOOOOOVE! HAHAH älskar henne :D



/ ASENA

Totally Spies! ;)

Älu. Kom hem för en halv timme sedan. Satte mig diiiirekt framför tvn för att kolla på Totally Spies haha dog för den när jag var liten och gör det fortfarande. Innan det hade jag Skol IF möte med Micke Arnella Seyda Tugce Mawan. Vi snackade om Totally Spies HAHA! Jag vill vara den gröna :P Arnella vill också sen Tugce vill vara röda typ. Helt sjuka.

Förresten är jag och Ahmed vald till elevråd men jag är typ reserv. Om inte Ahmed kan gå så går jag. Sen så har jag idrott i Elevens val där jag är också någon medlem eller vad man nu kallar. Får stanna halv timme extra och snacka. Vad jobbigt alla en efter en.

Har träning 7 idag så ska typ gå 6 till Alma vi får se. C yaaa!



/ ASENA


Dagens


Dagens,
Jeans leggins.
Rosa tunika.


Kom hem för en timme sedan med Alma. Gick in och duschade kallt efter skol joggen. Nu ska jag fixa håret sen äta frukost och dra till skolan. Kram ♥

Nästan klar

Färdiga...
- Engelska √

- Matte √


Ska göras...
- SO - läsa en sida klart och sen läsa från sida 31-40 ca 4 gånger  


/ ASENA


eskort

Igår hade vi träning som ni såg att Asena skrev. Jag och Nerma tränade inte vi va aa ni vet sjuka :). Gick inte heller till skolan hade ingen jävla lust så ja stannade hemma. Hahah minns när jag gick i solhem ja ringde och sjukanmälde mig själv kan fortfarande inte sluta skratta åt de. Idag va de skit roligt i skolan. Lilli va sjuk så jag va me dem vanliga Sara Isak och resten. Om ja ska komma nån vart i livet så måste jag börja lyssna på lektionerna. Aso seriöst. Idag när vi hade NO, säg nått ja minns ? absolut ingenting fatta 0. Och på musiken vi kolla på film vi hade nån vikarie ja satt och garva me Emme och Isak hela fucking tiden om inte läraren flippa på oss, vilket hon gjorde. Måste förbättra mig , från skit duktig i skolan till IG barn de ska egentligen vara tvärtom eller ? Iallafall efter skolan gick jag och Ullis hem till henne sen hem till mig gjorde inget speciellt softa bara. Nu ska jag fortsätta plugga på den här SO grejen och lyssna på Darin HAHA !
 
Och jag säger detta en sista gång , MIN MOBIL ÄR PÅ LAGNING I 4 VECKOR DE INTE SÅ LÄTT ATT SMSA ELLER RINGA MED EN VIKINGATIDS MOBIL SOM STÄNGS AV VAR TREDJE SEKUND !


Har ingen ny bild , det får bli denna


Bara chill

Har tagit på mig shorts och tshirt så ska softa en stund framför tvn och plugga. Vi har några läxor jag ska bli klar med men först ska jag äta. Så nu har jag uppdaterat mycket, ska lata mig och inte skriva på hela dagen haha :P Tror inte ens jag kommer öppna datan men om jag gör det skriver jag såklart.


Helt sjukt

Haha juste. Idag i idrotten var vi ju i knutbybollplan eller vad det heter. Sen jag och Michel försöker ta ner varandra hela tiden.

Alma: Asena och Michel vakta målet.
Jag&Michel: Ooookej :D

Vi ska göra peace ni vet vi försöker ta ner varandra igen hahah sen tillslut vi råkade krocka med huvudet omg det gjorde sååååååå fucking ont ni skulle se hur mycket vi skrattade fick ont i magen hahaha.

Otur

Är hemma efter idrotten. Det var roligt faktiskt. Imorse vaknade jag 7 BARA för att hinna blogga. Gissa vad? Min internet blir fucked up och jag börjar flippa sönder. Varför just när jag skrivet ett inlägg, lagt in dagens outfit och trycker på spara knappen så kommer "sidan kan inte visas" baaajs. Iaf. Var fett aktiv idag i skolan pågud, eller jag tror det. För första lektionen jag tänkte bara på min säng och min kudde skulle nästan svimma var skit trött. På rasten drack jag lite power drink resten får ni gissa :D Var med varenda sekund av varje lektion *stolt*


Dagens,
Svarta mjukis, umbro.
Grå kofta, soc.
Vanlig vit linne.


Haha vi hade roligt påväg hem :)


Jag kan inte vara vanlig framför kameran, problem pågud kollar hur jag ser ut HAHAAH!


Älskling =)

/ ASENA

Godnatt

Har precis duschat och är fräsch. Dock har jag bara duschat kroppen inte håret orkar inte duscha håret varje dag. Det blir huller om buller. Nu ska jag gå och göra min spanska läxa sen lägga mig direkt efter för är skit trött. Konstigt att jag skriver i bloggen också för är fett trött. Godnatt, haha skrattar åt bilderna nedan ...



/ ASENA


Spring spring spriiiing

Nu är man hemma från en jobbig träning. Är helt jävla död pågud. Nikos gillar att se oss springa sönder oss. Vi springer så mycket, hit och dit för mobbade anledningar. Typ idag han ba alla springer! Eda joggade istället sen vi stannade han ba bara för Eda joggade kör om. Hahaha och man skrattar ju hela jävla tiden för små misstag har tappat andan walla. Sabina och Nerma var inte med, de är "sjuka" (a)

Och jag vet verkligen inte varför den ankjäveln inte skriver ska döda henne. Förresten har inte kompis så svarar inte på SMS. Nu ska jag ta en dusch och sen plugga sen lägger jag mig nog. ♥/ ASENA

Jag vet att vi är keffa på att ta bilder men här kommer några, dåliga men de duger väl.


Sötis älskar dig!


Man ser nog hur uttråkade vi är. Jag & Gurkan Tanja.


Sabinas moderna mobil från stenåldern ;)

090907

Hellu. Kom precis hem från skolan. Har haft en helt vanlig dag fast har vart lite seg. Har redan tappat lusten på skolan pågud men ändå man ska kämpa ;) Nu ska jag äta först sen fixa träningskläder och sånt till träningen som börjar 6 eller 7. Sen ska Alma komma hit och vi ska gå igenom alla läxorna. Duktiga vi är ju hallå (a) Skriver ett inlägg innan jag drar till träning. Kram ♥


Dagens,
Svart leggins med kedja.
Vit linne. (längre)
Svart stickat kofta.

Drrrrrt


Försökte gå i klack, inget vidare asså haha.


Visst är Sabina söt i glasögon hahaha anka jävel ♥

Ni anar inte hur mycket vi skrattade asså helt seriöst. Fick så ont i magen men kunde ändå inte sluta skratta det gick inte att sluta. Jag höll på att tappa andan hahaha Mr ddddddrrrrrrrrt Zahirovic HAHAAHAAHAH JAG DÖÖÖÖR. Vi hade inte haft så roligt på länge omg kommer aldrig glömma hur mycket vi skrattade får fortfarande ont i magen shit.  / ASENA

Ben & Jerry's = sabinas pp


Vi sitter och gamar i oss Ben & Jerry's som är faktiskt äckliga hahaha vi kommer spy hejdå.

Tom i huvudet

Ohhhh. Tänker på saker som har hänt sen får damp haha. Har fett tråkigt. Eller jag har saker att göra men orkar inte. Försökte jobba matte lite men förstod ingenting är helt slut. Ska absolut inte röra mig ut idag känner mig trött, ej på humör, arg. Ni vet när man mår sådär från ingenstans. Och det regnar inte idag konstigt haha. Ska gå och se på tv nu igen sen försöka plugga lite. / ASENA


Just nu, fett död ju :D

WIIHO

HAHAHAHA min älsklings film är på tv Mitt stora feta grekiska bröllop den är så fucking tung :D


(A)


-.-

UUFF är groft flippad skrev värsta inlägget och ja glömde spara fitta också. Orkar verkligen inte skriva om men kan berätta att ja till slut åkte igår till Rinkeby och sen så åkte vi till Tensta marknad grejen. Träffade på Sara och hennes crew. Haha dem hade kletat ner sig i såndär Gillete grej som man rakar sig med. Åkte hem runt 9 eller nått. Idag så vet jag inte om ja hinner åka till byn , ska på bio och filmen börjar 19.00 men vi får se ska kolla på tv nu skriver sen.

/ Sabina


Hannah Montana haha

Godmorgon. Skrev inte innan för fastnade vid tvn. Vaknade vid 10 typ åt frukost och satte mig framför tvn och kollade på Hannah Montana hahah Långben har gjort så jag har fastnat för den. Sabina har iaf skrivit om gårdagen så behöver jag inte skriva. Och idioten har glömt spara som vanligt hahahah fattar inte hur kan man glömma spara VARJE GÅNG? -.- Idag blir det nog tensta igen vi får se. Nu ska jag rulla mot tvn, ajde :)

/ ASENA



morgon låt


en vacker dag ..

Mår skit illa tror ja kommer dö. Jag är lite konstig av mig men ja de är väl alla nån gång. Tror ja ska sitta hemma hade just tänkt att gå på bio med Ullis och Elin men de blev inget av de. Jag kanske ändrar mig och åker till Rinkeby istället.
Och förresten min lur har gått sönder därför har jag inte kunnat svara men nu kan jag. Har fått en liten rutten medans min är på lagning. Tror jag slutar här c ya / Sabina 



hahah toooom iiiiiis sexy


TH låten

Kom precis från tvätten. Hjälpte mamma där. Ska städa min garderob nu sen ska jag duscha. Därefter ska jag sitta framför tvn och plugga. Går kanske ut senare. Hahah asså jag förstår inte barn. Min lillesyster kom nyss hem och hon gick ut klockan 8 kanske. Hur orkar de ens. Förresten Sabina la in den där Tokyo Hotel låten från Kenzas blogg. Hade precis lyssnat på den sen jag ba shit vad bra sen jag söker på vår blogg ser att hon lagt in den. Första saken som vi båda gillar häh (a)

/ ASENA



Drivbild ;)

Automatisch


Läste kenzas blogg och fastnade totalt på den här låten , har aldrig lyssnat på TH förut.
Lite konstigt att ja fastna just på denna låt haha

fitt morgon

Strecha inte igår oh har största värkarna de gör så ont kan knappt stå på benen. Vaknade rätt tidigt men de va för att Amira väckte mig hon skulle åka till Kista hon ska tydligen börja jobba där , haha lilla tönt :) men de iallafall bätte än inget jobb alls. Vet inte om jag ska ut idag har så oooooont och så har ja hundra läxor skit jobbigt. Såg att Asena skrev att hon ska plugga hela dagen så ja kanske träffar Alma har inte vart hoss henne på länge och juste skulle också träffa Ullis idag. ASO JA HAR VÄRLDENS SÄMSTA MINNE SHIT.
Oh nej nu är jag på skit humör hejdå / Sabina

Svar

Anonym om Hahaha mobbad?!:
äre lugnt att bli vän me er i fb? yäni frågar ni vem & så i logg :)

Svar: Jag själv brukar inte acceptera folk jag inte känner. Speciellt killar från Turkiet för dem är äckliga :S Men jag skulle nog acceptera om det var en bloggläsare. Det är inget illa med det :)

Sabina skulle spikat acceptera hahaha dumbom :D ♥


Städning

Har lite brottom just nu faktiskt. Men GODMORGON :D Ska bara skriva ett snabbt inlägg. Vaknade för kanske en timme sedan. Åt frukost och nu måste jag städa hela huset, för jag är snäll =) Mamma är i tvätten så ska hjälpa henne. Sen tror jag jag sitter hemma hela dagen och pluggar. Vi fick SO frågorna som ska vara med i provet så ska börja plugga redan nu. Slänger in ett inlägg när jag har tid. Puss på alla ♥ / ASENA

träning

Hemma från träningen eller kom faktiskt hem för nån halvtimme sen. Och som vanligt ska Nicos pumpa ur de sista lilla vi har att andas me aso shiet han döda oss :O Måste ta och strecha annars kommer ja ligga kvar hela dan i säng imorn. Och är gaaalet irriterad på människor som leker så fucking stora och SMARTA sen dem går runt och lär andra om vad som är rätt eller fel. Ska kolla på film nu de va längesen ciao älsklingar / Sabina


orkar inte göra bilden mindre (a)


sabina skriver

Haha aso ja tröttnar själv på mina gulliga ursäkter till er (a) men jaa ni vet min internet och så sorry. Dem senaste dagarna har jag varit trött trött och bara trött aso ja har prov hela tiden i skolan, och sen träningarna och så ska man träffa allihopa blä. Men Asena har börjat skriva igen tur att hon ändrade de där " pallar inte me bloggen " till " ja ska fortsätta blogga " haha.
Snart kommer hon och Alma hit och sen ska vi rulla upp till spånga hallen och ha träning pallar verkligen inte men måste måååååååste ! ska försöka peppa mig själv haha. Vi har inte Berivan som tränare men de är bara tillfälligt hon har åkt iväg till Tyskland så vi har Nicos istället och han är skit sträng man säger ett ord och du blir kickad från träningen, så de gäller att hålla käften ;) Orkar inte skriva mer , skriver kanske efter träningen bye.



oooold school , jag och asena i bredbys toalett :)
fan va vi har förändrats :O


Hahaha mobbad?!



Hahaha asså killar från Turkiet skriver hela tiden. Dem är VERKLIGEN fett mobbade. Dem skriver ren och fin turkiska medans jag svarar fult riktigt kulu stil haha. Ska skrämma bort dem vänta bara fucking peddosar. Pallar inte översätta, för det är för ren turkiska är inte van :P


090904

Alå. Är hemma efter skolan. Började 8 idag med modersmål. Hade en vanlig skol dag. Och jag har aldrig förstått vad det är meningen med att lära sig NO. Bajsar snett på metall och plast o vet inte vad. Skit jobbig ämne, förstår ingenting och hatar att lyssna på saker jag inte förstår. Och när jag ställer en fråga och får svaret kan jag det bara för stunden sen är den heeeelt borta haha.

Ska dra till Spånga typ 5 tror jag. Har träning 18.30 till 20.00 där. Måste också plugga lite så skriver senare. Ska jag lägga in dagens outfit. Jo jag göre ;)

Ps. Sabinas internet är fucked up hon kan inte skriva :(



En snabb bild ...
Svarta vanliga leggins, Indiska. (tror jag)
Tunika, H&M.
Svart koft, Gian Tricot.


Vi hade träslöjd idag och fick träffa lärarens son som heter Emil (tror jag). Asså så jävla sööööt!


Och jag peppade honom såklart haha (a) Jag ba: Gå och slå Ahmed han är en dumbom.


Osen började han jaga honom hahah så jävla söt. Bara 3 år :D

/ ASENA

VBSSB (gissa vad det betyder)

Shululu. Är skit trött så ska skriva om dagen kort och snabbt. Var skit trött i skolan så orkade inte gå till idrott kom hem och sov en timme med Alma haha. Gissa om jag inte får skit. Självklart. Missar våra gulliga lärare det? Aldrig! Det är ju jag som låter mest på idrotten hahah. Så fick snacka med min mentor som lät lite chockad över mitt betende. Var lugn och bad förlåtelse fint och snällt ;) Så det blev inte mycket av det.

Efter skolan drog vi till Spånga Skolan. Jag Alma och Sara. Vi träffade Sabina och hennes friends. Sen åkte vi in till stan och träffade Angelica. Vi gick in i foot locker (lr vad det nu heter) och började tjaffsa. Asså bara Sara och Angelica haha men tjejen hade rätt så man kunde inte stå och ha ett betende som är omoget och leka smart där. Sen blev vi iaf utslängda. Vi träffade på Nora Maria och Ivan. Så vi åkte tbx till Rinkeby och nu är jag hemma. Är så jävla trött. Ska sätta mig och kolla på tv medans jag pluggar. Ciao.

Och förresten sista gången, asså siiiiiiista FUCKING HOR GÅNGEN!


/ ASENA


Lite nytt

Ska prata med Sabina om det här:

- Många bilder!
- MINST 3 inlägg var varje dag!
- Videoinlägg (det är fett mobbad men tro mig ni kommer dö av garv om vi gör det HAHA)
- Frågestund.
Och sen ...

Vill ni ha något mer? Skriv det så vi tänker över saken.
Och ni kan ju kommentera lite det är synd om oss, hejdå.


Träningen gick bäst

Sho! Kom hem vid 9 efter träningen. Det var så jävla roligt fast än vi fick springa hit och dit haha. Nicos är verkligen sträng asså. Vi ska ha honom i två veckor nu, jippi! :D Kom hem och stretchade eller hur fan stavar man, skit samma. Sen duschade jag och nu skriver jag i vår gulliga blogg :) Imorgon ska jag till Sabinas skolan MEN måste gå från turkiska lektionen då :/ Så vi får se. Och sen har vi idrott imorgon också det blir jobbigt att duscha varje jävla dag. Måndag träning tisdag idrott onsdag träning torsdag idrott fredag träning. Asså hallåååå man dör haha. Nu ska jag torka håret sen sova och vakna tidigt ;) Förresten hade svininfluensa i en timme idag men det gick över HAHA.


Hellu


Asså Sabina är så söt ska äta upp henne nån vacker dag...


Suddig bild jag vet. Men kolla är vi inte söta hahaha speciellt min lillesyster.

/ ASENA


Vi ;)

Tjenare bloggen! Det är Sabina och Asena som skriver nu. Vi är hemma hos Sabina med Alma vi ska snart rulla mot Rinkeby. För vi har träning klockan 7 typ. Men först blir det lite ute luffing ;) Vi slänger inte ett inlägg senare. Puss!

Taskigt av mig juuuuuuuu :(

Fan va elak jag är. Dissade bloggen totalt hah. Men hade verkligen ingen lust med bloggen, hatade också att blogga ett tag faktiskt tyckte det var snorunge grejjer haha. Jag förändrar tankar heeela tiden. Sabina vet ändå mest om det. Men tänker sitta och snacka med Sabina angående bloggandet eftersom det är ganska svårt att dela på en blogg två pers. Kommentarer, frågor, inlägg osv. Det blir huller om buller. Tänkte iaf skriva om dagen, det var ju länge sen.

Idag...

Skolan
Det gick perfekt faktiskt. Har blivit såååå duktig (a) Långben sjunger så fucking bra. Gissa vilken låt? Hannah Montana intro låten. Han är sååååå jävla tung. Han har också lärt mig låten och Alma ska alltid klaga när jag har fel. Förresten jiddra aaabsolut inte med Alma. Hon ser ut sådär lugn fin flicka lala men jag svär hennes käft hon dissar allt och alla visste det inte förut :O Största flipparen, känner mig säker med henne asså haha. Börjar bli rädd tur att hon inte är min fiende skulle vara död nu hahaha.

Hemma
Vi fick hem våra nya möbler till vardagsrummet. Det har blivit jätte fint. Möblerna är svart/gråa. Skit snyggt, min mammas stil knäcker allt och alla!

Ute
Samma gamla historia. Frön bullshit and more! Haha. Jag och Alma var ute lite. Sen träffade vi på Melike Hamza och hm .. glömde andra killens namn :/ Aja Hamza ska såklart döda mig med sina kramar aja vi var med dem lite sen gick vi till bussarna och hämtade Kubra and Emina. Vi var lite ute, bizniz. Sen gick vi hem till Emina. Världens chilligaste rum helt seriöst. Vi var där lite sen utåt igen sen hem sen utåt igen sen hem IGEN!

Nu ska jag sova, inga bilder sorry! / ASENA

ingen blogg lust

Förlåt men Asena har inte haft nån blogg lust och inte ja heller då. De ganska fullt upp nu så man hinner inte ens skriva i bloggen men ska se , ja kanske kan blogga lite. Kan inte skriva nu skriver kanske imorgon ciao så länge !
/ Sabina

RSS 2.0